Şimdi Ara

İphone5 - kamera sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

telefonumu aldığım ilk günden beridir kamerasında bir tuhaflık yaşıyorum. temmuz ayından beridir.
    kalkıp bu telefonu servise göndermek ayrı bir sıkıntı diye hep beklettim . ancak gına geldi

bi de üstüne bataryası beni çıldırtacak artık.

%33 şarj var, bir bakmışım telefon kapanmış. 20 dk sonra açıyorum telefon açılıyor bu sefer %12 sonra bir bakmışım %20. dengesiz dengesiz şeyler olmakta.

arkadaşlar bana tavsiyeniz nedir, napayım? garantiye göndersem kamerası kesinllikle sorunlu ve bataryası da muamma, ne yaparlar acaba ?

• kamera sorunu için mecbur garantiye vereceksiniz,hatta servise söylerseniz bataryasını da değiştirebilirler,o da can çekişiyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

kamera sorunu için mecbur garantiye vereceksiniz,hatta servise söylerseniz bataryasını da değiştirebilirler,o da can çekişiyor çünkü

nisan da ancak gönderirim. elimden düşmüyor ki, :(
    sonuçta insanın olmazsa olmazı olmuş.
  • TheBloodyGamer T kullanıcısına yanıt
    ne olcak canım oksijensiz mi kalcaksınız.bulursunuz yapıcak bişeyler illa ki
  • Bence bir an önce gönder hem eskisi gibi de değil 20 iş günü içinde halledip göndermek mecburiyetindeler. 2 haftacık da sabrediver, çevrenden orta halli bir telefon bulup kullan bu sürede de. Bazı telefoncular yedek telefonda veriyor nerden aldığına bağlı tabi..
  • Bencede gönderin zaman geçmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde bi de yurtdışından getirip simlock sorunu ve vergi sorunu yaşadığım iphone4 ğm var.. bu nedenle 1 yıldır telefon evde yatıyor. olmadı. bu telefonu halledip sonra da diğerini gönderiirim artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.