Merhaba arkadaşlar dün gece her zamanki gibi telefonumu şarjda bırakmıştım. sabah uyandım şarjdan çıkardım. şarj %25'di şarjda olmasına rağmen telefonun şarj olmadığını fark ettim. Yani güç işareti var şarj oluyor gösteriyor ama aksine şarj olmuyor, %24 'e düştü. Sonra arkadaşın şarj aletini kullandım onda biraz beklettim. yine olmadı. şarj oluyor gösteriyor ama olmuyor aksine düşüyor. şuan %18 zar zor bilgisayardan yedek alıyorum. ne yapmam lazım? şarj soketi bozulduysa, neden şarj aletini tanımlasın?
Geçmiş olsun dostum. Başka birinin şarj aletini al bir dene bakalım. Yine olmazsa servise hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Home tuşu ve güç tuşuna aynı anda basarak cihazı yeniden başlatın. Sorun çözülmüyorsa başka bir orijinal kablo ile deneyin. Herhangi bir değişiklik olmazsa swap cihaz verirler garantiden.
JanJan93J
kullanıcısına yanıt
Selam,
Eğer şarj aletinde sorun yoksa ilk iş bir ışık yardımıyla şarj girişini kontrol etmektir. Eğer temizse ve kablon tam takılıyorsa cihazında sorun var demektir. IOS 9 da yenis sorun donanımsal arıza olmamasına rağmen şarj kesmesi. Cihazı sıfırlayınca düzeliyor. Sorun yaşamaya devam edersen bize ulaş.