Şimdi Ara

iPhone6+ Şarj olmuyor! ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün gece her zamanki gibi telefonumu şarjda bırakmıştım. sabah uyandım şarjdan çıkardım. şarj %25'di şarjda olmasına rağmen telefonun şarj olmadığını fark ettim. Yani güç işareti var şarj oluyor gösteriyor ama aksine şarj olmuyor, %24 'e düştü. Sonra arkadaşın şarj aletini kullandım onda biraz beklettim. yine olmadı. şarj oluyor gösteriyor ama olmuyor aksine düşüyor. şuan %18 zar zor bilgisayardan yedek alıyorum. ne yapmam lazım? şarj soketi bozulduysa, neden şarj aletini tanımlasın?

• Geçmiş olsun dostum. Başka birinin şarj aletini al bir dene bakalım. Yine olmazsa servise hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Home tuşu ve güç tuşuna aynı anda basarak cihazı yeniden başlatın. Sorun çözülmüyorsa başka bir orijinal kablo ile deneyin. Herhangi bir değişiklik olmazsa swap cihaz verirler garantiden.
  • JanJan93 J kullanıcısına yanıt
    Selam,

Eğer şarj aletinde sorun yoksa ilk iş bir ışık yardımıyla şarj girişini kontrol etmektir. Eğer temizse ve kablon tam takılıyorsa cihazında sorun var demektir.
    IOS 9 da yenis sorun donanımsal arıza olmamasına rağmen şarj kesmesi. Cihazı sıfırlayınca düzeliyor. Sorun yaşamaya devam edersen bize ulaş.

2tekniker.com ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.