Şimdi Ara

Iphonede video izlemek için en iyi dönüştürücü..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ıphone 3gs e videolarımı atacamdaa.. sizce en kalteli video dönüştürücü program hangsi

• Oplayer programı ile dönüştürmeden atıp izleyebilirsiniz.
  • oplayer ücretlimi.. birde oplayer yüklediğimdee.. ıphoneye video attığıda otomatik oplayerlemi açacam yoksa ayar gibi işlemleri varmı
  • Yok ücretsiz. Pc basında değilim buradan anlatmam zor olur. Yalnız iphoneturkey.biz sitesinde detaylı resimi anlatımı var; bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 13 Aralık 2011; 21:49:17 >
  • oek kardeş teşekkürler .. inceliyorum
  • oplayer lite
    yalnız internet kapalı izle yoksa reklam çıkabilir.
    dosya ismi ile aynı ad altyazı bile çalıştırıyor,bulunmaz nimet bir program
  • FLV uzantili videolari acar mi ?
  • paralı bir uygulama ama satın aldıklarım içinde bence en iyisi.Denemeni öneririm.
    http://itunes.apple.com/us/app/avplayer/id395680819?mt=8
    edit:Eğer converter arıyorsan Daniusoft Video Converter bir kaç adım önde gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 8 Ocak 2012; 12:25:53 >
  • Cevirmek icin >> HandBrake (http://handbrake.fr/downloads.php)

Cevirmeden Izlemek icin >> AVPlayer (http://itunes.apple.com/us/app/avplayer/id395680819?mt=8)
  • AvPlayer bence mukemmel bir program sadece altyazisi uyumlu olan filmi iTunes üzerinden atıyorsunuz çeviri yapmadan hemde.
  • Ace Player kullanıyorum bende ücretli suanda bir ara free olmustu.
  • Beyler avplayer almayı düşünüyorum, iphone4s için 720p ya da 1080p filmleri atsam donmadan oynatabilir mi? halihazırda aceplayer var ona atıyorum, donma yapıyor da..
  • Codecler aynı. Donma olayında değişen birşey yok. Boşuna para vermeyin bence.
  • Avplayer HD ipad de 720p mkv leri donma olmadan oynatıyor. işlemcileri aynı olduğu için iphone 4s de de oynatması muhtemeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Beyler avplayer almayı düşünüyorum, iphone4s için 720p ya da 1080p filmleri atsam donmadan oynatabilir mi? halihazırda aceplayer var ona atıyorum, donma yapıyor da..

hocam 720p çok rahat açıyor ancak forumda bazı arkadaşlar 1080p asksiyon sahnelerinde fw atlaması yapıyor dedi.Zaten okadarcık ekranda 720 çok rahat yetiyorda artıyor fazlasına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Beyler avplayer almayı düşünüyorum, iphone4s için 720p ya da 1080p filmleri atsam donmadan oynatabilir mi? halihazırda aceplayer var ona atıyorum, donma yapıyor da..

hocam 720p çok rahat açıyor ancak forumda bazı arkadaşlar 1080p asksiyon sahnelerinde fw atlaması yapıyor dedi.Zaten okadarcık ekranda 720 çok rahat yetiyorda artıyor fazlasına gerek yok.

Çok sağolun hocam. Yalnız az önce denedim de, satın alamadım.. Jb'yi bekliycez artık..
  • quote:

quote:

quote:

Çok sağolun hocam. Yalnız az önce denedim de, satın alamadım.. Jb'yi bekliycez artık..

hocam internetten iresing araştırmanızı öneririm jb siz telefona ücretli uygulama atabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam internetten iresing araştırmanızı öneririm jb siz telefona ücretli uygulama atabiliyorsunuz.

Her derde devasınız valla, çok sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Parn

AvPlayer bence mukemmel bir program sadece altyazisi uyumlu olan filmi iTunes üzerinden atıyorsunuz çeviri yapmadan hemde.

Filmi nasil itunes uzerinden aticaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dedefon

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

AvPlayer bence mukemmel bir program sadece altyazisi uyumlu olan filmi iTunes üzerinden atıyorsunuz çeviri yapmadan hemde.

Filmi nasil itunes uzerinden aticaz?

iTunes da Apps bolumunde avplayerhd icin altta ozel yer var yada wifi üzerinden laptop ile direk İpad e atabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.