Şimdi Ara

iphoneden anlayan birileri bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Elimde ios 5 li jb li iphone4 cihaz var. Ben cihazin jb sini kaldirip guncellemek istiyorum ama nasil yapilacagi hakkinda hicbi fikrim yok.
    Ikinci bi sorum ise ekimde yine ios 7 li 4s cihaz var. 8 e guncelliyim mi yoksa kalsin mi ? Hangisj daha stabildir? Apple iphone forumunu m8 kullandigimdan dolayi takip etmedim son zamanlarda.bilgili birileri yardim ederse cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. sorunuz için cihazınızı dfu moda alıp güncellemek dışında seçenek yok. bu durumda ip4 için en son sürüm olan ios 7.1.2'ye günceller.
    2. soru için ise benim önerim ios 7'de kalmanız. ios 8'in kastığı söyleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

1. sorunuz için cihazınızı dfu moda alıp güncellemek dışında seçenek yok. bu durumda ip4 için en son sürüm olan ios 7.1.2'ye günceller.
    2. soru için ise benim önerim ios 7'de kalmanız. ios 8'in kastığı söyleniyor

Cihazi dfu moda alip itunes a baglayip ordan guncelle mi demem gerekiyor hocam.

• evet
    DFU moda alıp itunes'a bağlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn.Martell

Merhaba arkadaslar.Elimde ios 5 li jb li iphone4 cihaz var. Ben cihazin jb sini kaldirip guncellemek istiyorum ama nasil yapilacagi hakkinda hicbi fikrim yok.
    Ikinci bi sorum ise ekimde yine ios 7 li 4s cihaz var. 8 e guncelliyim mi yoksa kalsin mi ? Hangisj daha stabildir? Apple iphone forumunu m8 kullandigimdan dolayi takip etmedim son zamanlarda.bilgili birileri yardim ederse cok sevinirim.

Bence yapma performans 2 katına duşuyor

• Cok tesekkurler yorumlariniz icin.

• Oberyn.Martell kullanıcısına yanıt
    4s için en ideal sürüm ios6
    İos 7'de biraz sıkıntı var
    İos8'i sen düşün. Bence sakın geçme.

• ios 5 geberdi artık ios 6 olsa ok ama 5 öldü genede kal gerçi iphone 4 ios 7 de geberir
  • İp4 ios 5'de akar ama artık pek bi uygulama yükleyemezsin. 4s'de ise ben 7.1.2 kullanıyorum, ram yetmezliği dışında bi problem yok. 8'de durum daha kötü diyorlar.

• Jb li ios 5 i ios7 yaptim temiz temiz kullaniyorum.
    4s ise ios 7 hala, güncellemeyeceğim gibi görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.