quote:Orijinalden alıntı: exotic. quote:Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi Yakında söyleşi geliyor Hocam var mi haberin kaynagi? Kendisinin facebook'u ve twitter ı kaynak
quote:Orijinalden alıntı: Master39quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure iphonedo mu la o adam 😮 mağara soğuk muydu?Alıntıları Göster o kim
quote:Orijinalden alıntı: Master39 quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure iphonedo mu la o adam 😮 mağara soğuk muydu? bi ara takip ediyordum bıraktım 6s olayları çıkınca.
quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure quote:Orijinalden alıntı: Master39 quote:Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure iphonedo mu la o adam 😮 mağara soğuk muydu? bi ara takip ediyordum bıraktım 6s olayları çıkınca. zaten ondan sonra açıldı adam dayanamadı ayfon telefonu büyütünce o da açıyı büyüttü
quote:Orijinalden alıntı: PaorusIngilizceye donmeseydi iyiydi ama yinede severek izliyorum :) gayet kaliteli ve guzel yapiyorYıl 2015 iPhoneDo'yu tanımayanlar var.
quote:Orijinalden alıntı: Johnny SilverhandYıl 2015 iPhoneDo'yu tanımayanlar var.Alıntıları Göster Olum bu adamın kafası iphone gibi 1 gb ile çalışıyor galiba aptal saptal hareketler, kendimi ifşa ediyorum hobaa falan. Lan alt tarafı telefon neyin olayı bu
quote:Orijinalden alıntı: İstanbul EfendisiBu mesaj silindi.2 senedir severek takip ediyorum, forumda da nicki "barbee" olması lazım.