Bildirim
iphonemu serefsizin teki çaldı
Skechers Artists Bluff'da zirve buluşması Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun
oncelikle fatura elinizde. yani mal sizin. yurt içi veya yurtdısından satın almıssınız fark etmez.
YOLCU BERABERİNDE GELEN eşya kapsamında. fakat gümrükte yanınızda getirebileceginiz eşyanın bir değeri veya limiti vardı. 300 euro olabilir. tam hatırlamıyorum. tanıdıgınız bir gümrük müşaviri varsa onunla konusun bu konuyu....
artı bir avukata da gidip görüş almaktada fayda var.
demem o ki Gümrük ve Hukuk bilgisi olan uzmanlar ile görüşün bu konuyu
ben yerinizde olsam direk giderdim savcılığa .... -
Geçmiş olsun savcılıktan takip edilmesini isteyebilirsiniz,birde telefonda find my iphone yüklümüydü ? -
Telefon türkiyeden alınma bile olsa bulma ihtimaliniz 0.
geçmiş olsun ... -
çok geçmiş olsun
kayıt yaptırmak için 1 ay süreniz var diye biliyorum onun için kayıtlı olup olmaması sorunlu olmaz faturasıda size bence hemen polise gidin -
geçmiş olsun , bulunma işi malesef çook çok zor -
yok program yüklü değildi, kayıtlıda değil imei su anda. kayıt ettirip sonra mı şikayette bulunmalıyım sizce -
Bulunması zor diyorsunuz ama cihaz kayıt yapılmak için Türkiyedeki herhangi bir Turkcell, Vodafone ve Avea bayiine gidecek. Eğer şikayet edilir ise bu noktalardan takibi yapılabilir diye düşünüyorum. Tabi eğer IMEI klonlama gibi bir uygulama yapılabilir ise ki bilmiyorum mümün olmaz herhalde.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wanker
Bulunması zor diyorsunuz ama cihaz kayıt yapılmak için Türkiyedeki herhangi bir Turkcell, Vodafone ve Avea bayiine gidecek. Eğer şikayet edilir ise bu noktalardan takibi yapılabilir diye düşünüyorum. Tabi eğer IMEI klonlama gibi bir uygulama yapılabilir ise ki bilmiyorum mümün olmaz herhalde..
adam belki parça niyetine satacak kayıt yaptırıp kullanacak kadar salak olsa keşke
çok geçiş olsun bu arada -
Geçmiş olsun kısa zamanda bulunur umarım -
bulunmasi cok zor ama ne diyeyim bulunur umarim. calana da
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışı telefon değişim belgesi
- ios 17 arama fotoğrafı çıkmıyor
- iphone klavye rengi değiştirme
- android telefon xray cihazından nasıl geçirilir
- airpods buldum nasıl kullanırım
- ios 18.2 ne zaman gelecek
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- ıphone 17
- telefon yönlendirme
- iphone güncelleme almayan telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X