Şimdi Ara

İphonenun Wifi Entegresi Bozuk Olupta Tamir Ettiren Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
3
Favori
23.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim İphone 5 Cihazımın wifi entegresi bozuldu artık gri gözüküyor açılmıyor fön makinesiyle ısı verirsem bi 5 dakika çalışıyor bu sorunu çok yaşayan var. Sizden ricam burada paylaşalım yaptıranlar hangi ilde hangi dükkanda yaptırdı, kaç paraya yaptırdı ve ne zaman yaptırdı, ne kadar süredir sorunsuz kullanıyor, çipin değişimini mi yaptılar yoksa ısıyla mı işi çözdüler... Birbirimize yardımcı olalım bu konuda çok sıkıntı yaşayan arkadaşlar vardır....

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'unuzun Wi-Fi Entegresinin Bozulması ve Onarımı

iPhone'unuzun Wi-Fi entegresinin bozulması, internet bağlantısı sorunlarına ve diğer rahatsızlıklara neden olabilir. Wi-Fi entegrenizin bozuk olabileceğini gösteren bazı belirtiler şunlardır:

• iPhone'unuz Wi-Fi ağlarına bağlanamıyor veya bağlı kalamıyor.
    • Wi-Fi sinyali zayıf veya kararsız.
    • Wi-Fi'ye bağlıyken internet erişiminiz yok.

Wi-Fi Entegrenin Bozulma Nedenleri:

Wi-Fi entegresi çeşitli nedenlerden dolayı bozulabilir, bunlar şunları içerir:

• Fiziksel hasar (örneğin düşme veya su hasarı)
    • Yazılım sorunları
    • Donanım arızaları

Wi-Fi Entegresinin Tamiri:

iPhone'unuzun Wi-Fi entegresini onarmak için birkaç seçeneğiniz vardır:

• Yazılım Güncellemesi: Yazılım sorunları Wi-Fi entegresi sorunlarına neden olabilir. Cihazınızı en son iOS sürümüne güncellemek sorunu çözebilir.
    • Ağ Ayarlarının Sıfırlanması: Ağ ayarlarını sıfırlamak, Wi-Fi bağlantısı sorunlarının giderilmesine yardımcı olabilir. Ancak bu, kayıtlı Wi-Fi ağlarınız da dahil olmak üzere tüm ağ ayarlarınızı sileceğini unutmayın.
    • Donanım Onarımı: Fiziksel hasar veya donanım arızaları Wi-Fi entegresinin onarılmasını gerektirebilir. Bu, yetkili bir Apple servis sağlayıcısı tarafından yapılmalıdır.
    • Profesyonel Yardım: Wi-Fi entegresi sorununu kendi başınıza çözemezseniz, bir profesyonelden yardım almanız önerilir. Bir tamirci, sorunu teşhis edebilir ve uygun onarımı önerebilir.

Önemli Notlar:

• Wi-Fi entegresi onarımının maliyeti, hasarın kapsamına ve onarımın karmaşıklığına bağlı olarak değişebilir.
    • iPhone'unuz garanti kapsamındaysa, Wi-Fi entegresi sorunu ücretsiz olarak onarılabilir.
    • Kendiniz onarım yapmayı denemeden önce iPhone'unuzun bir yedeğini almanız önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

Arkadaşlar benim İphone 5 Cihazımın wifi entegresi bozuldu artık gri gözüküyor açılmıyor fön makinesiyle ısı verirsem bi 5 dakika çalışıyor bu sorunu çok yaşayan var. Sizden ricam burada paylaşalım yaptıranlar hangi ilde hangi dükkanda yaptırdı, kaç paraya yaptırdı ve ne zaman yaptırdı, ne kadar süredir sorunsuz kullanıyor, çipin değişimini mi yaptılar yoksa ısıyla mı işi çözdüler... Birbirimize yardımcı olalım bu konuda çok sıkıntı yaşayan arkadaşlar vardır....

Ben Tamir Ettiremedim 4S cihazimda , Sonra sattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti yeni cihaz ile degisim yapti

• Benimde 4s cihazımda ios5'den 6'ya geçiş yapınca aynı sıkıntı olmuştu. Yaptıracak kimseyi bulamadım cihaz hala o halde. Şimdi iphone 5'im var onda da aynı sorun olur mu acaba diye korkuyorum. Senin cihaz durduk yere mi wifi hatası verdi yoksa güncellemeden sonra mı ?
  • Garantisi varsa gonder degisim veriyorlar, buz dolabi, fon makinesi gibi seyler cihaza daha cok zarar veriyor farkinda olmasaniz bile.

• Çözüm garantiden değişim. Fön makinesi, buzdolabı çözüm olsaydı apple emin olun cihazları değiştirmez bir cihaz ile şok ısı uygulayıp cihazı verirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi entegresi değişimi yapıyorum pm den ulaşın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

Benimde 4s cihazımda ios5'den 6'ya geçiş yapınca aynı sıkıntı olmuştu. Yaptıracak kimseyi bulamadım cihaz hala o halde. Şimdi iphone 5'im var onda da aynı sorun olur mu acaba diye korkuyorum. Senin cihaz durduk yere mi wifi hatası verdi yoksa güncellemeden sonra mı ?

evet durduk yere bozuluyor malesef nasıl işse bende anlamadım yurt dışından aldığımdan garantiyede götüremiyorum belki kalıcı olarak çözen vardır diye konuyu açtım bilelim bizde aynı yere götürelim diye
  • Yurtdısindan aldigim 4S... ios surumunden bagimsiz olarak donem donem wifi griye donup hepten inaktif olup sarj kisa sürede bitiyor... buzdolabinda bekletince wi fi aciliyor...kalici bir cozum yok hala sanirim????

• quote:

Orijinalden alıntı: Barrios

Yurtdısindan aldigim 4S... ios surumunden bagimsiz olarak donem donem wifi griye donup hepten inaktif olup sarj kisa sürede bitiyor... buzdolabinda bekletince wi fi aciliyor...kalici bir cozum yok hala sanirim????

kalıcı olan entegreyi değiştirmek diyorlar hocam
  • bordo teknik servise 160 TL ye değiştirttim evden moto kuryeyle aliyo yine moto kurye ile teslim ediyo kurye ucretsiz şimdilik bi sorunum yok degisim yaklasik 2 hafta kadar once oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmuzip

bordo teknik servise 160 TL ye değiştirttim evden moto kuryeyle aliyo yine moto kurye ile teslim ediyo kurye ucretsiz şimdilik bi sorunum yok degisim yaklasik 2 hafta kadar once oldu.

işte beklediğimiz cevaplar geliyor yavaş yavaş :) sağolun hocam bizi bilgilendirdinz takipçiniziz inşallah bu ay bir sorun yaşamazsanız bende bordoya göndereyim telefonu haberleşiriz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyturk58 -- 29 Ekim 2013; 12:24:11 >
  • quote:

quote:

bordo teknik servise 160 TL ye değiştirttim evden moto kuryeyle aliyo yine moto kurye ile teslim ediyo kurye ucretsiz şimdilik bi sorunum yok degisim yaklasik 2 hafta kadar once oldu.

işte beklediğimiz cevaplar geliyor yavaş yavaş :) sağolun hocam bizi bilgilendirdinz takipçiniziz inşallah bu ay bir sorun yaşamazsanız bende bordoya göndereyim telefonu haberleşiriz artık

yaşarsam tepelerine binerim vallahii onların yine yazarım sorun var sorun yok diye :)
  • quote:

quote:

quote:

yaşarsam tepelerine binerim vallahii onların yine yazarım sorun var sorun yok diye :)

teşekkürler hocam ilginize wifisiz hayat çok kötü 1 aydır çile çekiyorum :D

• Güncel........
  • quote:

verdiğiniz bilgiye teşekkür ederim
    biraz önce bordo ile konuştum
    kargo ile yollayacğım inşallah sorun çözülür

• Çok güzel konu işe yarıyor bu hocam size kaç para fiyat söylediler ve telefonunuz iphone kaç?
  • 4S ve 165 tl dediler
    pazartesi yollarım sanırım

• bordo teknik yatsın kalksin bana dua etsin deli gibi müşteri gönderiyorum :) bu arada wifi değiştiğinden beridir hala sorun yaşamadım çalışmaya devam ediyor :)
  • Güncel............
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.