Şimdi Ara

İplenmeyen Adama.. (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Evet arkadaşlar dünki konuya ithafen (Dünki konu için tıklayın)

İsterseniz salak falan deyin ama bir kere iplendiğini bilsin adamcağız

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

Çağıralım iplenmeyeni de

Edit: Seslendiren kişi benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YanYatmışSekiz1 -- 24 Ocak 2013; 23:15:35 >

• ben de iplenmiyo muyum ne?
  • aa iplenmedim
  • havalarda soğudu antalyaya yağmur yağıyor
  • Karneler yarın mı alınıyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Karneler yarın mı alınıyo ?

evet
  • O değil de acıktım bu arada
    Kertenkele, (Lacertilia) alt takımının, özellikle özkertenkelegiller (Lacertidae) familyası türlerinin genel adı.

Kertenkeleler alt takımının; özkertenkelegiller, gekogiller, varangiller, agamagiller, iguanagiller, boncuklukertenkelegiller, köryılansıgiller gibi familyaları vardır. Kertenkelelerin bugün dünya üzerinde 3000'den fazla türü mevcuttur. Soğuk iklime fazla dayanıklı olmadıklarından genel olarak çöllük bölgelerde ve tropikal kuşakların kurak kısımlarında çok boldur. Yer altında, ağaçlar üzerinde yaşayanları olduğu gibi, havada uçanları, suda yüzenleri, renk değiştirebilenleri de boldur.

Uzunca ve yuvarlakça olan vücutlarının üzerleri pullu veya pürtüklüdür. Çoğunlukla dört ayaklı ve pekazı iki ayaklı veya tamamen ayaksız olurlar. Her ayakta beşer adet parmak ve uçlarında gelişmiş tırnakları bulunur. Karın pulları sırt ve yanlarda olanlardan daha iridir.

Kertenkelelerin büyük çoğunlunda göz kapakları vardır ve çoğunda hareketlidir. Gekogillerde ve Amerika'da yaşayan Xantusiidae familyasının bireylerinin ise göz kapakları, kenarlarından birleşmiş olup, saat camı gibi saydam ve hareketsizdir. Yine Scincidae familyasından Ablepharus cinsi ve Lacertidae familyasından Ophisops cinslerinde gözkapağı birleşmiş olup sabittir. Yer altında yaşayan türlerin haricindekilerin dışkulak delikleri mevcuttur. Bazılarının ağaçlara asılmaya yarayan ince uzun ve kuvvetli kuyrukları vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONUYA BİR KİMYA NOTU BIRAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ağladım
  • Shaggy ölmemiş beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

ağladım

Ben o sözleri söylerken neler çektim bir de onu düşün

• ipliyorum ulen
  • videoya dislike atmayın la
  • Abi harika ya.

Başarılı buldum.

Tutar.

(O değil de kendi fake'i olmasın? )
  • güzel olmuş
  • quote:

güzel olmuş

Tataristanın başkenti neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Abi harika ya.

Başarılı buldum.

Tutar.

(O değil de kendi fake'i olmasın? )

Teşekkür ederim yüklerken tereddüt etmedim değil

quote:

güzel olmuş

Ooo kanki hoşgeldin

• eyfeli hangi başkan fransaya hediye etmişti bil kazanda çıktı yapamadım
  • quote:

güzel olmuş

Adolf "Adi" Dassler (d. 3 Kasım 1900 Herzogenaurach,Bavyera,Almanya - ö. 6 Eylül 1978 Herzogenaurach) dünyaca ünlü Adidas firmasının kurucusu ve ilk patronudur.
    Daha önce ayakkabıcılık eğitimi açmış olan Adolf Dassler, 1.Dünya Savaşı'ndan sonra babası Christoph Dassler'in de yardımıyla annesinin mutfağında ilk ayakkabıları yapmaya başladı. 1 Temmuz 1924 tarihinde abisi Rudolf Dassler'in de yardımıyla "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" (Dassler Kardeşlerin Ayakkabı Fabrikası) adlı bir fabrika kurdular. Bunun sonucunda kısa sürede Almanya'da tanınmaya başladılar.
    1928 Olimpiyatları'nda Dassler Kardeşlerin şirketi uluslararası genişlemiş ve birçok sporcuyu giydirmeye başlamıştır. Berlin'deki 1936 Yaz Olimpiyatları'nda ABD'li Jesse Owens donatılmıştır. Jesse Owens Adi'nin ayakkabılarını giydiği sürece toplam 4 altın madalya kazandı.
    1930 yılında Adolf Hitler'in yükselişi ile birlikte, hem Dassler Kardeşler hem de Nasyonal Sosyalist Hitler Nazi Partisi'ne katıldı. Adi, Wehrmacht için savaş botu üretmek için hazırlanırken, Rudolf Amerikan askerleri tarafından yakalanmış, ancak Hitler'in SS üyesi olduğundan şüphelenilmiştir.

Edit:Yanlış kişiyi alıntılamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 24 Ocak 2013; 23:23:41 >

• Lan harbi gözlerim doldu

• kanada'nın başkenti neresiydi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.