Selamlar;Arkadaşlar lütfen yardım.2.el İpod touch 4g 8gb alcam fiyatı 250 tl yanındada nike+ kiti hediyeli 2 kılıf kutulu garantili.Sizce bu fiyatın 3 katını verip ipod touch 5g almam mantıklı olurmu.İpod 5g fiyat olarak beni çok zorlayacak.Aralarında çok bir fark varmı oyunlarda kasma yaparmı.
Bence 5g tercih etmelisin.Bugün inceleme fırsatı buldum değiştirmeyi düşünmeye başlardım eğer S3 sahibi olmasam.Ayrıca 16 gb dan aşağı olmasın alacağın cihaz.Bence 8Gb çok yetersiz.
4G 8GB yok dostum, 3G var ama 4.jenerasyonda en az 16 GB, ben 32GB sahibiyim ayrıca.
Nike kitinden bahsediyosun ve bir de iPod 250TL nasıl oldu bu işet bi katakuli var açıkçası aklında olsun.
Bana kalırsa şu saatten sonra sakın 4G alma gibi bir hata yapma, cihaz stabil değil kasıyor ve oldukça yavaşladı iOS 6 ile.
Artık 5G almanın vakti kesinlikle geldi. Ha gerçi bana sorsan ben niye 5G almıyorum uğraşmak istemediğimden, 32GB 4G iPod Touch müzik olarak gayet işime yarıyor sesi muazzam, 5G'de de öyle zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: nahege270
4G 8GB yok dostum, 3G var ama 4.jenerasyonda en az 16 GB, ben 32GB sahibiyim ayrıca.
Nike kitinden bahsediyosun ve bir de iPod 250TL nasıl oldu bu işet bi katakuli var açıkçası aklında olsun.
Bana kalırsa şu saatten sonra sakın 4G alma gibi bir hata yapma, cihaz stabil değil kasıyor ve oldukça yavaşladı iOS 6 ile.
Artık 5G almanın vakti kesinlikle geldi. Ha gerçi bana sorsan ben niye 5G almıyorum uğraşmak istemediğimden, 32GB 4G iPod Touch müzik olarak gayet işime yarıyor sesi muazzam, 5G'de de öyle zaten.
4G 8GB var bizzat kullanıyorum cihaz önümde. 250 lira normal sayılır artık 4G için ama yinede ayrıntılı kontrolde fayda var.
İos 6.1.3 yüklenmemiş ise gayet stabildir İos5'teyse.
Amacınız müzik ve internet biraz da oyunsa yeterli. Ancak her oyunu açmıyor tabi cihaz.