Şimdi Ara

Ipod 4g sahipleri bakın!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı almayı düşünüyorum memnun musunuz??

• Ne açıdan sorduğuna ve kullanım amacına bağlı olarak yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

Ne açıdan sorduğuna ve kullanım amacına bağlı olarak yardımcı olabilirim

Genel olarak internet ve oyun amacıyla alıcam. oyun dediğimçok büyük oyunlar değil örneğin temple run, cut the rope, clear vision tarzı oyunlar ve yolculuklarda müzik dinlemek için. Kısaca her açıdan :D Kasma fln oluyor mu? arada sırada uygulamadan attığını biliyorum o pek sorun olmaz ama oyuniçinde duraksamalar kasmalar oluyor mu?
  • Cihazı kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada, şuana kadar GTA 3 dışında hiçbir oyunda kastığına şahit olmadım.
  • müzik kalitesi çok iyi ve şarjı çok çok az etkiliyor. oyun içi kasma ben daha hiç yaşamadım çok nadir atma oluyor. ama şarj korumak için çok fazla oyun oynamamanızı tavsiye ederim, en azından yolculuklarda :)
  • ilginize teşekkürler ;) açığı kapatır kapatmaz alıcam cihazı
  • PEki sizce siyah mı almalıyım beyaz mı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renk tamamen sana kalmış, kişiden kişiye değişir o. O saydığın oyunlar ufak boyutlu olduğu için en ufak bi kasma olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

Renk tamamen sana kalmış, kişiden kişiye değişir o. O saydığın oyunlar ufak boyutlu olduğu için en ufak bi kasma olmaz

Teşekkürler hocam ;) Diğer hesaba ceza geldi :D o yüzden bundan yazdım

Edit: Peki cihazı şimdi alırsam hangi sürümle gelecek 5.1 mi yoksa 5.0 mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulquiorra.sch4 -- 22 Nisan 2012; 12:25:37 >
  • son soru cevaplanmalı ben de merak ediyorum ben de alıcam ipod gelen ürün muhtemelen 4.x.x olacak onu 5.1 yerine 5.0.1 e yükseltme gibi imkanımız oluyor mu acaba?
  • 5.0.0 geliyor abim. aynı zamanda almazsan adam değilsin!! (SF4volt oynuyorumda ipodda :) )
  • arkadaşlar belki sorumun yeri burası değil ama kısaca bir kaç şey sorayım,cahilliğimi bağışlayın bu cihaz hakkında hiçbir fikrim yok bir kaç yerde simkart olaylarını falan okumuştum o yüzden soru sorma gereği hissettim.

Şimdi benim işim gereği yolda,,otobüste devamlı sosyal medyayı takip edip twit atmam,maillerime bakmam devamlı insanlar ile mesajlaşmam gerekiyor,şimdi bu ipod serisi ile sadece wifi üzerinden mi internete bağlanabiliyoruz,onun dışında başka bir yöntem yokmudur yani dışarıda ben bu cihaz ile nete bağlanabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 27 Nisan 2012; 17:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

arkadaşlar belki sorumun yeri burası değil ama kısaca bir kaç şey sorayım,cahilliğimi bağışlayın bu cihaz hakkında hiçbir fikrim yok bir kaç yerde simkart olaylarını falan okumuştum o yüzden soru sorma gereği hissettim.

Şimdi benim işim gereği yolda,,otobüste devamlı sosyal medyayı takip edip twit atmam,maillerime bakmam devamlı insanlar ile mesajlaşmam gerekiyor,şimdi bu ipod serisi ile sadece wifi üzerinden mi internete bağlanabiliyoruz,onun dışında başka bir yöntem yokmudur yani dışarıda ben bu cihaz ile nete bağlanabilirmiyim?

ne yazık ki sadece wi fi...
    ibluever falan varmış ama güvenmeyin...yani sizi yarı yolda bırakma ihtimali muhakkak vardır...
    ben AVm'lere götürüyordum ipod touchu orada falan bi de havaalanlarında bağlanıyodum ama her yerde wi fi olmuyor..olsa da şifresini paylaşmıyorlar...

sanırım üstüne azıcık daha para ekleyip iPad 2 almanız daha iyi gibi..çünkü sanırım ipAd'e sim card takılıyo..yanılmıyosam

• quote:

Orijinalden alıntı: HNY

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

arkadaşlar belki sorumun yeri burası değil ama kısaca bir kaç şey sorayım,cahilliğimi bağışlayın bu cihaz hakkında hiçbir fikrim yok bir kaç yerde simkart olaylarını falan okumuştum o yüzden soru sorma gereği hissettim.

ne yazık ki sadece wi fi...
    ibluever falan varmış ama güvenmeyin...yani sizi yarı yolda bırakma ihtimali muhakkak vardır...
    ben AVm'lere götürüyordum ipod touchu orada falan bi de havaalanlarında bağlanıyodum ama her yerde wi fi olmuyor..olsa da şifresini paylaşmıyorlar...

sanırım üstüne azıcık daha para ekleyip iPad 2 almanız daha iyi gibi..çünkü sanırım ipAd'e sim card takılıyo..yanılmıyosam

Kardeş ibluever 'a güvenmeyin demişsinde nedenini çok merak ettim doğrusu.Forumda bir çok kişi ibluever kullanıyor ve memnun omayan görmedim.(satın alanlar içinde)
    İbluever'i avantilazio 'ya açıklarsak ibluever bluetooth aracılığla cep telefonun 3g'sine bağlanıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.