Şimdi Ara

Ipod'a virüs bulaştı!Nasıl silicem??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ipod 30gb kullanıyorum ve aynı zamanda hardisk olarakda kullanmaktayım.En son Divx filmlerimi atmıştım ve diger bilgisayarıma aktrarırken avast virüs programı Ipod da virüs oldugunu belirtti.Aynı virüs filmleri yükledigim kaynak makinadada vardı.Ben Ipoda virüs bulaşmaz diye filmlerimi diger makinaya attım ve artık diger makinayada bulaştı bu virüs:( Şimdi bu Ipoddaki virüsü nasıl silicem ????

• çok kolay format atıp resetliyicen makinayı
  • güzel bir antivirüs programyla tarattır örneğin kaspersky hiçbir şey kalmaz ;)
  • peki nasıl format atacagım??
  • ewet nasil format atilcak restore mi
  • evet restore yapacaksın
  • restorenin dışında başka bilgisayardan biçimlendirebilrsin ya da kendi bilgisayarında birazcık uğraşarak...

görev yöneticisinden işlemler sekmesindeki ipod service.exe itunes.exe ituneshelper.exe ve ipodla alakalı bütün işlemleri ve programlı işlemi sonlandırdan sonlandırın sonra biligsayardan ipoda sağ tıklayıp biçimlendir deyin tamamdır ;) kısa restore :D

Alıntı Değildir arkadaşlar... Bilkom bile başka bilgisayardan biçimlendirme önermişti:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 24 Şubat 2008; 0:27:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya neden formatlıyosun hiçmi antivirüs pro yok?
  • SAVASCIM naber :D

donanımını bılgısayara taktıgında cıkarılabılır dısk olarak gorecektır.sag tıklayıp bıcımlendır dedıgınde tamamen arınmıs olacaktır ıpodun.Ya da ıcındekı format menusu varsa veya reset tusu,onunla da halledebılırsın.Bunun dısında antıvırus olarak kaspersky den uzak durun ve nod 32+spy boat search and destroy'u deneyın...eger sısteme guvenıyorsan norton ınternet securıty 2008...
  • Tarat virüs programıyla çek restoreyi
  • Bence virus olsada etki edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 26 Ocak 2012; 3:53:28 >
  • restore kökten çözüm tabi gitmesini istemediğin önemli şeyler varsa iyi bi anti virüs programıyla tarat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.