Şimdi Ara

ipod bu nedir yaa !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''iPod'tan bilgisayarınıza(PC) şarkılarınızı kopyalamak

1. 'Taşınabilir Araç' penceresinde, iPod ikonunu seçin. iPod'unuzdaki bütün şarkıların listesini görmelisiniz.
    2. İstediğiniz bir tanesini seçin ve My Library'e sürükleyin.

3. Yeni şarkının seçili olduğundan emin olun, sağ tıklayarak Add Tracks to Playlist Window'u seçiniz.

4. Sımdi File-> Export Playlist Tracks'ı seçiniz.

5. Bir dizin(directory) belirleyin ve Copy As Is seçin. Start'ta tıklayın.

6. Hemen bilgisayarınızdaki mp3'lerinizin kopyasını almalısınız. ''

myipod.net ten alıntıdır ark.lar

BU NEDİR YAA HİÇBİŞEY ANLAMADIM...

Kafayı yicem adam gibi bi şekilde bu ipod dan bil.a müzik yükleyemiyecekmiyiz !!!!

• abi türkceye kötü şekilde cevrilmiş o kadar bi karışıklık yok yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

abi türkceye kötü şekilde cevrilmiş o kadar bi karışıklık yok yani

doğru sölüyosun ama ben hiçbişey anlamadım yapmaya çalıştım ama 0 ....

Bana biraz açarmısın bunu ??

Başka bi program var mı peki iPod2PC haricinde bu olayı yapmak için ???
  • Tam emin değilim ama şarkı yüklemek için ipod u öncelikle restore etmen lazım.Daha sonra itunes du sanırım bu programla yükleyebilirsin
  • sp@wn krdş...
    iPod u restore etmekten kastın firmware i güncellemek sanırım ki ben onu yaptım ama yukarıda yazılan şeylerden hiçbişey anlamadım ki ...
  • Anapod Explorer isimli programı kullan. Rahat edersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Anapod Explorer isimli programı kullan. Rahat edersin...

Denicem teşekkürler ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    15 yıl önce açıldı
    Beyler bu ne
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın arkadaşım biraz kapalı oldu ama bende tam olarak emin olmamakla birlikte şöyle anlatabilirim.
    İpod la gelen cd yi bilg a takıp orda biraz araştırma yap.Restore olayı olması lazım bi yerinde.Restore yapınca rahatlıkla şarkı yükleyebiliyordun...
    (bu olayı bizzat ben yapmadım arkadaşom benim bilgs da yapmıştı kendi ipod una ama restore yaptıktan sora sorunu halletmişti)
    Umarım yardımcı olabilirim.Keşke daha dikkatli inceleseydm zamanında....Üzgünümm
  • Rica ederim sp@wn ...

Ben bi program buldum anapod explorer die ve bi kaç tane daha buldum ama deneme şansım olmadı daha hepsinin incelemesini yapınca foruma eklicem üst konu olarak da önericem ....

Sağol yardımların için ...
  • ya ben şimdi yükledim o itunes programı...
    ama nerden sarkı yüklenio
    o file bölümüde var add folder fln ama

bi arakdas acıkalyabilirmi nasıl sarkı atılıyor bu ipod a o itubes programı ile
  • Şimdi şöle oluor ; Sol taraftaki library sekmesine tıkla ve file bölümünden add folder to library yada add file to library e tıkla yüklemek istediğin şsrkıyı seç ve ok.e tıkla

Library bölümüne tıkladıında eklemek istediğin şarkıyı görmüş olacaksın ... Yüklemek istediğin şarkıyı sol tarafta görünen ipod un üzerine sürükle ve bırak ... Sonra da ipod a tıkla ve ipod un içeriği açılacak orda yüklediğin şarkıyı görebilirsin ...

Yani önce library'e sonrada ipod'un içine atıosun şarkıyı ....

Yardımcı olabildimmi bilmiorum ama ...
  • ben program kullanıyodum yaffs ipod2pc
  • moonrose

ben itunes ta nasıl yapılır ondan bahsediorum ve bildiğim kadarıylada ipod2pc de ipod a şarkı kopyalayamıosun .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: giotine

moonrose

ben itunes ta nasıl yapılır ondan bahsediorum ve bildiğim kadarıylada ipod2pc de ipod a şarkı kopyalayamıosun .....

ipoddan pcye şarkılarını geçirebiliosun...

bu topicte de anlatılmak istenen o sanırım pcden ipoda deil ipodddan pcye transfer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRose -- 4 Aralık 2005, 9:52:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

quote:

Orjinalden alıntı: giotine

moonrose

ipoddan pcye şarkılarını geçirebiliosun...

bu topicte de anlatılmak istenen o sanırım pcden ipoda deil ipodddan pcye transfer

• anapod
    yamipod
    songbird
    hepsi oluyor
    süper programlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.