yapmış olduğum uzun araştırmalar sonrasında bir türlü karar veremedim ipod u şahsen denedim... şık küçük ve ses verimi çok güzeldi..ancak tek dezavatajı radyo olmaması ve radyodan kayıt yapamama
radyosuz mp3 çalar olurmuuuuuuuuu?
iriver ı ise araştırma yaparken bir çok topic te rasladım ses kalitesinin ipod dan ii olduğundan(yanında verilen kulaklıksayesinde ve bazı modellerinde de fm radyosu var
ipod mu iriver mi dersen kesinlikle iriver derim. Ses kalitesi olarak ipod hoşuna gitti ise iriver denediğinde bayılacaksın demektir gerçekten aralarında baya fark var. Üstelik radyo da senin için önemli imiş iriver modellerinde bu da senin için bir avantaj. Yani ipod alırsan bence yanlış karar vermiş olursun. 250-300 ytl ye ifp serisi ve T serisi iriver bulabilirsin, iriverin bütün player modelleri ipoddan daha kaliteli ses veriyor.
teşekkürler metabax
beyler yok mu daha cevap gönderen
Arkadaşım o fiyata Creative zen nano plus 512 mb veya iriver t30 1gb alabılırsın ben creative , sony iriver , ipod sırala desen
iriver , ipod , creative , sony derim ama
sen iriver alıcaksın sesde kalite istersen yok kullanış olsun ben tuşların yerini karıştırırım diyosan creative alıcaksın çok şıktır ama ses çok iyi deildir iriver t30 al derim