Bildirim
İpod şarj
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ozibond
Ben iPod mini aldım ama kutuda şarş aleti yok(duyanda pil ömrü sonsuz sanacak)
Kendim yaparım die düşündüm devre bilenler yardımcı olabilirmi
elimde bulunanalar front usb kablo zart zurt havya lehim teli lehim pastası adaptör
Alet kaç pille çalışıyor.Piller kaç mAH'lik.Aletin adaptör girişi varsa bu girişin kutupları nasıl ?Bunları söyle ki çözüm bulalım.
Ayrıca orjinal şarj makinasını bulmaya çalış.Yanlış işlemler sonucu cihazı yakabilirsin.Sakın ters voltaj verme. -
alet usb den şarş oluyor pili içinde ama içi açılmıo
adaptör dediğim bildiğimiz adaptör orjinali 50 ytl +kdv -
alet usbden şarş oluyo pili içinde içi açılmıo adaptör dediğim bildiğimiz adaptör yani istediğim elimdeki usb ye gerekli akımı vermek -
Üzerindeki adaptör girişinde resimdeki gibi bir şekil olması lazım.O işte adaptör girişindeki kutupları belirtir.Seninkinde nasıl ?
Birde pil kaç volt ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 11 Haziran 2005, 23:45:05 > -
Ne alakası var anlayamadım alet usb üzerinden şarj oluyor yani tek gereken elimdeki usb girişine pn nin verdiği voltu akımı vs uygulamak -
quote:
Orjinalden alıntı: ozankar
Ne alakası var anlayamadım alet usb üzerinden şarj oluyor yani tek gereken elimdeki usb girişine pn nin verdiği voltu akımı vs uygulamak
O zamam arkadaş bir ucu pc'deki gibi olan yani dişi usb kablosu alacak,
öbür ucunu kesecek.İçinde dört kablo vardır.Kırmızı,siyah,yeşil ve beyaz.
Kırmızı +5 volt siyah eksi,diğerleri datadır.Yani yeşil ve beyazı kesebilir.
Yalnız 5 volt sabit gerilim veren bir adaptör bulacak.Bunun artısına kırmızıyı,eksisine siyahı takacak tamamdır.
SAKIN TERS TAKMA.MUTLAKA 5 VOLT SABİT OLMALI VE GEÇMEMELİ. -
Peki onu nasıl sağlayabilirim yani piyasada satılan adaptörlerle olurmu
bu arada ben ozibond korsan cd satıom die ban yedim -
quote:
Orjinalden alıntı: ozankar
Peki onu nasıl sağlayabilirim yani piyasada satılan adaptörlerle olurmu
bu arada ben ozibond korsan cd satıom die ban yedim
Aletin üstündeki usb port dişi mi erkek mi ?
Normal 5 volt 300 mAH'lik adaptörler olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 13 Haziran 2005, 21:26:05 > -
Baba ne yaptın ya? iPod almışın ve dandik bağlantılarla yakmaya mı çalışıyon? Bence hiç uğraşma. Yanarsa garanti dışı. -
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_karabay
Baba ne yaptın ya? iPod almışın ve dandik bağlantılarla yakmaya mı çalışıyon? Bence hiç uğraşma. Yanarsa garanti dışı.
Arkadaş doğru söylüyor.Hiç uğraşma.Yukarıdaki yazılanlarıda benimkilerde dahil uygulama.Orjinal şarj aleti al.Hassa alettir bunlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X