Şimdi Ara

İPOD TOUCH 4. NESİL ekranı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün yolda giderken ipod'um elimden düştü ve ekranının %30 u falan şu anda çatlak durumda işlemsel olarak hiçbir sorunu yok.cihaz bana amerikadan geldi uluslararası 1 yıl garantisi 27 nisan'a kadar devam ediyor.garantisi türkiye'de geçiyor mu? daha önce böyle bir sorunla ya da benzer bir sorunla karşılaşan arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler.

Edit: ya da benim ipod siyah ekranı beyaz alıp taksam bir sorun oluşur mu? yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Türkiyede geçmez garanti, foto koyarmısın
  • evet foto koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincem

merhaba arkadaşlar bugün yolda giderken ipod'um elimden düştü ve ekranının %30 u falan şu anda çatlak durumda işlemsel olarak hiçbir sorunu yok.cihaz bana amerikadan geldi uluslararası 1 yıl garantisi 27 nisan'a kadar devam ediyor.garantisi türkiye'de geçiyor mu? daha önce böyle bir sorunla ya da benzer bir sorunla karşılaşan arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler.

Edit: ya da benim ipod siyah ekranı beyaz alıp taksam bir sorun oluşur mu? yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

ipod ekran degisimi arizadir biraz deneyimin yoksa bir bilene yaptirmani tavsiye ederim.iphonelarda bu islem kolaydir vidalarla ve vantuzla oldugundan ipodlarda ise isitman gerekir cikarmak icin kanirtarak alirsan kalici zarar verirsin kasa lcd ve diger bilesenlerine.ayni sey ipad icinde gecerli.plastik kanirtacla cok az kuvvet uygula gelmezse kesinlikle zorlama servise ver yada nasil isitilacagini anlatan konulardan bakarak isitip cikar.isitmak oyle bildigin kolay is degildir yanlis yere fazla isi verirsen lcd ye yada diger bilesenlere zarar verirsin.dis cami orjinal maksimum 60-70 e degistirirler sen 50 ye ne idugu belirsiz alip riske edecegine bunu uygula derim.servis ismi verebilirim ozelden kadikoy civarlarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

quote:

merhaba arkadaşlar bugün yolda giderken ipod'um elimden düştü ve ekranının %30 u falan şu anda çatlak durumda işlemsel olarak hiçbir sorunu yok.cihaz bana amerikadan geldi uluslararası 1 yıl garantisi 27 nisan'a kadar devam ediyor.garantisi türkiye'de geçiyor mu? daha önce böyle bir sorunla ya da benzer bir sorunla karşılaşan arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler.

ipod ekran degisimi arizadir biraz deneyimin yoksa bir bilene yaptirmani tavsiye ederim.iphonelarda bu islem kolaydir vidalarla ve vantuzla oldugundan ipodlarda ise isitman gerekir cikarmak icin kanirtarak alirsan kalici zarar verirsin kasa lcd ve diger bilesenlerine.ayni sey ipad icinde gecerli.plastik kanirtacla cok az kuvvet uygula gelmezse kesinlikle zorlama servise ver yada nasil isitilacagini anlatan konulardan bakarak isitip cikar.isitmak oyle bildigin kolay is degildir yanlis yere fazla isi verirsen lcd ye yada diger bilesenlere zarar verirsin.dis cami orjinal maksimum 60-70 e degistirirler sen 50 ye ne idugu belirsiz alip riske edecegine bunu uygula derim.servis ismi verebilirim ozelden kadikoy civarlarinda

kardeş çok teşekkür ederim ama ben gaziantep'te yaşıyorum.Buradaki apple yetkili servisine gittim 215 tl dediler en iyisi bunu satarım iphone tarzı birşey alırım 215 tl açıkcası vermek çok gözüme gelir.

• 80 tlye bulabilirsiniz ekran
  • yazık olmuş cihaza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Ipod Nano 6.Nesil Ana Tuş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

80 tlye bulabilirsiniz ekran

kardeş bulması sorun değilde ben ekranını takamam maalesef internette araştırdım bilmeyenler hiç bulaşmasın daha fazla zarar ederler diyorlar o yüzden hiç riske giremiyorum
  • eliniz yatkınsa değiştirmesi çok zor değil fakat videolardaki kadar da basit değil.biraz dikkatli olmak yetiyor.maket bıçağı ile ekran sökülebiliyor.ben kendim değiştirmiştim.
  • benim ipod touch:

•  İPOD TOUCH 4. NESİL ekranı kırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

benim ipod touch:

ow çok sert
  • Ipod ve ipad uluslararasi garanti Turkiye de gecerli sadece iphone gecerli degil. Asagida ki linkte detayli bilgi var
    http://forum.donanimhaber.com/m_31172132/tm.htm
  • quote:

klavyeniz alttan aydınlatmalı mı?
  • quote:

quote:

klavyeniz alttan aydınlatmalı mı?

maalesef hocam flastan dolayı öyle göründü :)
  • benimki aydınlatmalı da hangi model diye soracaktım :)
  • quote:

benimki aydınlatmalı da hangi model diye soracaktım :)

:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.