Merhaba arkadaslar ben ispanya fnack ' dan ipod aldım. Heryerde internete girmek için İbluever diye bir program ile oluyormuş ama nereden indiricem nasıl kullanıcam app store baktım bulamadım yok. Yardımcı olabilirmisiniz ? Bu arada İbluever yapmak için sadece telefonda blutut olması yeterliymiş ? Benim telefon eski bir telefon Samsung E2152 blutut var + çift sim kartlı bunla uyumlumudur ? Yardımlarınızı beklıyorum.
iBluever için jailbreak gerekir. Cydia'dan bulursunuz. iPod Touchla sağlikli bir şekilde bluetooth'la internete gireceksiniz en basitinden telefonunuzda bluetooth + EDGE desteği bulunmalidir.
tesekkurler yanlız jailbreak olayını falan pek bılmemekteyım. Apple kullanmamıstım android kullanırdım hep ama galaxy tab bozulunca ucuz dıye bunu aldım yardım edebılrmısnız ?
jailbreak araştırdım ve ıpod yazılımı kırmak oluyomus ? ben sımdı ıpod'u kırarsam garantı kapsamı dısına cıkmazmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: offlineman
jailbreak araştırdım ve ıpod yazılımı kırmak oluyomus ? ben sımdı ıpod'u kırarsam garantı kapsamı dısına cıkmazmı ?
Servise gönderirken güzel bı restore yaoparsin servis anlamaz
O zaman en bastan baslayalım. Şimdi ben apple baya bı yenıyım böyle ıslerı hıc kalkısmadım. Yardımcı olurmusunuz ? jailbreak baslayalım ne yapıcam bunu nereden ındrıcem ?