Şimdi Ara

iPod Touch 4G iOS 6 kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan varsa performans hakkında bilgi almak istiyorum. Suan cihazımda iOS 5.1.1 var ve kilidi aç sürgüsünün ardından donma yaşıyorum. Hemde Jailbreak olmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ipod touchlar ios5 den sonra sicti gerçekten. 256 mb ram koyarsanız olacağını bu

• ios 5 kasıyo resmen ben böyle bişey görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

ios 5 kasıyo resmen ben böyle bişey görmedim

iOS 6 akıyor Jailbreak kullanmıyorsanız tavsiye ederim. Ben sadece Whatsapp kullanıyordum kilidi aç sürgüsünden sonra menü donuyor diye çok canımı sıkıyordu iOS 6 yükledim ve sorunsuz kullanıyorum.

iOS 5.1.1 ne donma ne birşey sıkıntısız bir sekilde kullanıyorum hele birde Apple o klavyeyi adam akıllı düzeltmeden ben iOS6'ya yükseltmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 9 Ağustos 2012; 4:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

ios 5 kasıyo resmen ben böyle bişey görmedim

iOS 6 akıyor Jailbreak kullanmıyorsanız tavsiye ederim. Ben sadece Whatsapp kullanıyordum kilidi aç sürgüsünden sonra menü donuyor diye çok canımı sıkıyordu iOS 6 yükledim ve sorunsuz kullanıyorum.

kilidi açtıktan sonra bendede takılıyor biraz, kasmadan kastım o sadece aslında :)
    birde oyunlarda eskisinden fazla ısınıyor çünkü oyunlar daha gelişmiş belliki 256mb ram yetmiyor
    ne yazıkki jailbreak li kullanmak durumundayım, acaba jailbreak yükleyip ios 6 lı ipodunuza kasıp kasmama durumunu bana söyleyebilirmisiniz, biraz fazla uğraş olur ama, kasmıyor ise jailbreak li durumda ios 6 ya geçebilirim

• Ben geçemedim, geri yükle butonuna ve shift tuşuna basarak Beta 4 ipsw dosyasını gösterdim. Güncellemeleri denetle mi diyecektim ? Geri yükle'den yapınca UDID kaydı istedi ve temiz restore çekip kurmuştum.
  • Ben şahsen gayet memnunum ios 6 beta 4'ten. Beta olmasına rağmen gayet sorunsuz. Tek sıkıntı (ki bence önemsiz) arada sırada dungeon hunter 3'te kasma oluyor 5.1.1 de olmayan o kadar. Ben sırf şekil diye kalıyorum zaten . Ha bide dediğiniz gibi o Türkçe klavye birazcık dar ama ben alıştım şahsen Sizce iOS 6'da kalayım mı? Hala emin değilim de

Sorun yaşayanlar öncelikle iTunes sürümünün 10.6.3 olduğundan emin olun (Yardım - Hakkında'dan öğrenebilirsiniz.) Cihazınızın yedeğini alın. Sonra Shift'e basılı tutarak Güncellemeleri Denetle deyin sonra indirdiğiniz ios 6 beta dosyasını seçin bu kadar. Geri kalanını iTunes hallediyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bego965 -- 11 Ağustos 2012; 8:32:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X 2 Android
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.