Şimdi Ara

## iPod Touch 4G Kılıf-Koruyucu Önerileri ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de Zagg var ben çokta zorlanmadım uygularken.
  • Arkadaşımın aldığı gibi arkasında made in china yazmasın yeter
  • arka taraf hiçmi hiç olmadı çıkarıp yeniden taksam nasıl olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

arka taraf hiçmi hiç olmadı çıkarıp yeniden taksam nasıl olur ??

Üstünden zaman geçtiyse pek iyi olmaz. Ki önceki yorumunuza göre en az bir kaç gün geçmiş. Ama gerçekten rezaletse denemek çokta kötü olmayabilir seçim sizin.
  • Ben öyle home tusunun üstünü cikardim zagg da bir daha tutturamadim,bende zagg in pakedinin üstünde arta kalanlari kestim ayni ebatta aynısı oldu :D
  • incipio lar cok guzel hemde tum renklerı mevcut . fakat nasıl alalabılırz ??
  • ya beyler itouch 4g yeni aldım sayılır ama hiç türk sitesi yada satan yer yokmu özellikle arka kapak. yada içinizden birisine para göndersem bana gönderseniz olmuyomu?
  • Hocam girin dealextreme in sitesine silikon kılıf+ön cam filmine maksimum 5$ a halledersiniz. Kargo ücreti falan da yok. Ancak gelmesi biraz zaman alıyor tek sıkıntı o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanfindik3000

ya beyler itouch 4g yeni aldım sayılır ama hiç türk sitesi yada satan yer yokmu özellikle arka kapak. yada içinizden birisine para göndersem bana gönderseniz olmuyomu?

türk sitesi bilkom var ama yurtdışına göre biraz pahalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

Orijinalden alıntı: hakanfindik3000

ya beyler itouch 4g yeni aldım sayılır ama hiç türk sitesi yada satan yer yokmu özellikle arka kapak. yada içinizden birisine para göndersem bana gönderseniz olmuyomu?

türk sitesi bilkom var ama yurtdışına göre biraz pahalı...

eyw usta bi bakayım
  • peki, arkadaşlar koruyucu film satan bir firmanın sitesinde dokunmatiğe olan etkisinide gösteriyordu koruyucunun.gerçekten böyle bir etkisi olabilirmi?
  • ya ben şöyle merak ediyorum hani yeni teL. aldığında üzerinde olan yapışkan varya ekran üzerinde olan.. bu zagg onun gibi mi.. eğer onun gibiyse hiç almam daha iyi.. hemen çıkartıyorum.. katlanıyo fln .. onun gbi mi..

Not: mrykt sper şeyler yollamış alabilirim..
  • şmdi aklıma geldi yeğenimin touch 4 ü var.. arkasına sticker yapıştırmak istiyor.. çizgi film stickeri falan .. arkasını tamamen kaplayacak şekilde olanlardan.. nereden bulabilirim..??!!??
  • Zagg'ın sitesinde kendiniz tasarlayabiliyorsunuz.Benim aklıma gelen stealth guards alıp onun üstüne yazıcıdan sticker kağıdına çıkarttığımız resimleri kesip yapıştırsak olmazmı ki?Bu arada o ekran stickerı zaten çıkması içindir.Koruyucu filmler maximum çıkmama süresi elde etmek amacıyla tasarlanmıştır...
  • ##TIKLA##
    Bide stealth aldım.Bide priz tipi şarj aleti
  • BU KILIFI GA ÇOK BEĞENİYORUM.. KILIFI,KAPAĞI,AKSESUARI...vb. İŞTE HER NEYSE.. =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "SkY..." -- 3 Ocak 2011; 15:06:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKuN..!!

BU KILIFI GA ÇOK BEĞENİYORUM.. KILIFI,KAPAĞI,AKSESUARI...vb. İŞTE HER NEYSE.. =D

hocam bunun adı nedir ? bende alıcam ?
  • google ye ifrogz yaz çıkar bnde alacağım bundan..

fakat fiyatını bilemiyorum..
  • pahalıymış..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.