Şimdi Ara

## iPod Touch 4G Kılıf-Koruyucu Önerileri ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrKuN..!!

quote:

Orijinalden alıntı: mafiax

quote:

Orijinalden alıntı: OrKuN..!!

şmdi aklıma geldi yeğenimin touch 4 ü var.. arkasına sticker yapıştırmak istiyor.. çizgi film stickeri falan .. arkasını tamamen kaplayacak şekilde olanlardan.. nereden bulabilirim..??!!??

aga dediğin ürünlerin çoğu gleaskins adlı bir firmanın ürünleri

http://www.gelaskins.com/

woooaaavvv abi görür görmez aşık oldm onlara

kendme de alcam

Yalnız aga onu ekran için fln da sticker ları kesinlikle İnvisible ile kullanman gerekli aklında bulusun aksi takdirde ipodun ağzına

ayvayı verirsin!

• quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

Google'a yazınca çıktığını biliyorum sadece alanlar nereden kaça almış tavsiye ettikleri bir yer var mı diye soruyorum .

Bunu mu alsam güzel görünüyor bir forumda daha tavsiye edilmiş http://www.elmasepeti.com/Muvit-Sport-Back-4-Nesil-iPod-touch-Kilifi-Siyah-_6584.html#0

aga sayfanın başında verdiğim linktekinden almanı tavsiye ederim hem klas hemde diğeri gibi noktacıklar yok hemde fiyat farkı fazla değil tabi senin seçimin altında görünmez kalkan koymayı unutma sakın kapdan çizlirse üzülürsün

• ucuzmuş ta :D

__________________________________________________________________________________

quote:

Invisible veya bodyguardz'ı nereden buluruz uygun fiyata ?

Ben kadıköy yazıcıoğlunun altını üstüne getirdim yok adam akıllı shield hep 5 liralık var aldım arkadşın touchuna uyguladım ama içim rahat etmedi.

quote:

Google'a yazınca çıktığını biliyorum sadece alanlar nereden kaça almış tavsiye ettikleri bir yer var mı diye soruyorum .

Bunu mu alsam güzel görünüyor bir forumda daha tavsiye edilmiş http://www.elmasepeti.com/Muvit-Sport-Back-4-Nesil-iPod-touch-Kilifi-Siyah-_6584.html#0

Benim de demek istediğim bu.. Google ye yaz gittigidiyor faln her sitede orj. bulursun.. genelde her insan ya ipodunu aldığı yerden yada int.ten alır onu..
    ya da tahtakaleden ama sende bakmışın oraya.. hemen hazırcı niyetine girmek zorunda değilsiniz..

• Benim verdiğim linkteki paket biraz daha hesaplı görünüyor.Sizin dediğinizi alınca yanına bir de shield lazım o zaman iki katına çıkıyor fiyat.

Bu bodyguardzların içinden 2 set mi çıkıyor ?

Bir arkadşım da daha touch var fiyatı ikiye bölüşüp alsam mantıklı olmaz mı ?
  • quote:

Benim verdiğim linkteki paket biraz daha hesaplı görünüyor.Sizin dediğinizi alınca yanına bir de shield lazım o zaman iki katına çıkıyor fiyat.

2 tane çıkıyor.Sıvısı var o bitane çıkıyor.
  • quote:

Benim verdiğim linkteki paket biraz daha hesaplı görünüyor.Sizin dediğinizi alınca yanına bir de shield lazım o zaman iki katına çıkıyor fiyat.

mantıksız bence bi süre sonra kalkma problemi oluor diolar şimdi pahalı bişi alırsan bi daha olsun istemessin bence alacaksan öle paylaşmalı alma derim
  • Kalkarsa ikimizin ki de kalkacak O zaman bir tane daha alırız

Sipariş verdim GG'deki redblooded06 isimli kullanıcıdan.Bir çok kişiye satmış baya memnun herkes.

Bir de üzerine şekil bir kapak aldım mı Ipod sokağa çıkmaya hazır :D
  • quote:

Kalkarsa ikimizin ki de kalkacak O zaman bir tane daha alırız

Sipariş verdim GG'deki redblooded06 isimli kullanıcıdan.Bir çok kişiye satmış baya memnun herkes.

Bir de üzerine şekil bir kapak aldım mı Ipod sokağa çıkmaya hazır :D

seninki kalkıp onunki kalkmaz ise ne olacak hem olur olur ben senin yerinde olsam yedek bulundurdum bi kenarda ki öyle yapcam

• Kalkar kalkar
    Dur şimdi bir günde 550 lirayla vedalaştık bir 50 ile daha vedalaşmaya gerek yok
  • Yabancı bir forumda buldum bu siteyi fiyatları uygun kaplar da güzel ne dersiniz ?
    http://www.handhelditems.com/ipod-touch-case-with-inner-wave-design-smoke-wave-p-148106.html
    Site hakkında bilgisi olan vvar mı ?
  • acaba kendimiz mi yapsak kılfı..... ben ole yapcm heralde. eskimş kotmdan [=
    ?
  • Sıkı bir dikim yapılırsa iPod içinden düşmeyecek bir şekilde gerçekten güzel olabilir. Bende bir ara deniyeyim eski kotlardan biriyle.
  • quote:

Yabancı bir forumda buldum bu siteyi fiyatları uygun kaplar da güzel ne dersiniz ?
    http://www.handhelditems.com/ipod-touch-case-with-inner-wave-design-smoke-wave-p-148106.html
    Site hakkında bilgisi olan vvar mı ?

Ürünler ve fiyatları çok makul ama alım nasıl olacak?
  • evet bende yapıcam olmazsa anneme yaptırıcam

ama ilk aklıma geldiğinde gerçekten çok heveslenmiştim.. şu anda hevesliyim

bende yapıcam.. düşünsenize üzerine birde dikişle kumaş vaeya resimler varya hani kumaştn yapılmış.. onları falan da diktin mi süper olur..

yada bi apple logosu çiz beyaz bi kumaşa.. kes, dik sper olur..
    Güzel bir dikiş ve yukarıdakilerden biri = HARİKA BİR KILIF

• Yok ben heyecan yaptım Antalyaya dönünce kesin yaparım. :D
  • Dimi.. Bende ilkaklıma geldiğinde öle dmiştim.. İpodum gelsin direk ölçülerini alır almaz yapıcam

Belki bir olup beraber yaparak satarız

şaka tabiki
  • an itibariyle 2 gün önce gitti gidiyordan sipariş ettiğim bodyguardz ımı uyguladım gayet de başarılı oldu :D kolay bi süreç zaten.
    Kılıfa hiç gerek yok aletin inceliğinden ödün vermeyin
  • Bencede.. cihaz şık zaten.. en iyisi kılıf yapmak.. hani ceb gibi olanından
  • İnce olması tehlikeli fln diyolar kılıf önemli bence.Hem ipod ,iphone gibi ürünleri ikinci el satarken bir çizik bile fiyatı çok aşağı çekebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafiax -- 11 Ocak 2011; 19:10:37 >
  • Ben de 3 gün önce aldım Ipodu 2 gün önce BodyGuardz sipariş ettim GG'den . Geldi bugün, demin de uyguladım benim Ipod'a.Suyunu biraz fazla sıkmışım sanırım fazla dalgalı oldu ön taraf.Zamanla geçecek diyorlar bakalım.
    Ama bana göre dokunmatiğini baya etkiledi,önceden elimi üzerinde gezdiriyordum direk algılıyordu şimdi biraz sürtmek lazım.Ayrıca Ipodun üzerindeki o camsı duygu da yerini plastiğe bıraktı.Belki dokunmatiğin hassaslığını yitirmesinin sebebi altta kalan sıvı ve balonlar olabilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.