Şimdi Ara

## iPod Touch 4G Kılıf-Koruyucu Önerileri ## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca benden fena düşüren yoktur sanırım. otobüse yetişmeye çalışırken sweatshirt ümün cebinden uçtu ve yerde yüzüstü 20 25 cm kaydı asfaltta. sonuç: sadece 2 yatay iki dikey çizik ekranda. bunlardan sadece 1,5cm lik 1i belli oluyor. diğerleri çok dikkat edersen. bir de kenarlarda iki üç minik çizik oldu ama onlar da pek belli değil. hoş içimden keşke bodyguardz alsaydım geçmedi değil ancak şimdiki aklım gerek yok zaten pek çizilmiyor da.
  • @sinergy_05

Hocam çok teşekkürler, eline sağlık uzun uzun yazmışsın. Bakayım şu Muvit'e, o da hoşuma gitti :)
  • Ben arkasına Griffin Reveal Case aldım. Kenarları silikon esaslı, arkası ise saydam. Bu sayede iPod estetik görünüşünden pek bir şey kaybetmiyor, elmayı da görebiliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,daha yeni Ipod Touch 4g 32gb sahibi oldum.Arkası ve önünün çizilmesini önlemek için yaklaşık 25-30TL bütçe ayırdım.Ne önerebilirsiniz bana acaba? GG olmazsa çok sevinirim havale yapabileceğim bir yer olursa çok iyi olur.Kredi kartım olmadığı için :) İyi günler herkese.
  • http://www.elmasepeti.com/-Paket-Hasarli-Muvit-Rubber-Back-Video-4-Nesil-iPod-touch-Kilifi-Siyah-_9199.html#0

Bu ürün çok güzelmiş gerçekten. Delikli almıştım 5 TLye güzel duruyor ama kenarlarından kırılmaya başladı.
  • Beyler Ipod touch 4.Nesil 32GB siparişimi verdim inşallah sorunsuz bir şekilde elimde olucak bu akşam kılıf siparişinide vermek istiyorum ''Muvit Rubber Back Video'' Düşünoyrum ama sitedebaktım İphone 4/42 uyumluluğu gösteriliyor @sinergy_05 nickli arkadaşta bahsetmiş uyumlumudur Ipod touch 4.Nesil 32GB ile.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

şimdiye kadar 3 çeşit kılıf denedim. delikli kılıf da dahil. sakın delikli kılıf alma nedeni şu şekil görünüyo ancak arkada deliklerin olduğu yerlerde nokta nokta çizik oluşuyo + delikli kılıfın izi ipoda çıkıyor.

1$ lık kılıflar çok cazip durabilir ancak benim tavsiyem madem bütçen var kaliteden ödün verme derim. dealextremeden şeffaf kılıf almıştım mesela 2$a arkadaki elma logosunu soyuyodu. çabuk farkettim de elmaya zarar veremeden çıkarttım

sana tavsiyem muvit rubber back video dur. inanılmaz güzel bir his var kılıfta. en azından denediklerim içinde.
    bu da linki

ayrıca paket içeriğinde ekran koruyucu film (uygulaması biraz zor) + kulaklık askısı (merak edersen pmle resmini atarım) + ipodu eğik tutmaya yarayan standı bulunuyor. yani ekstra birşeye gerek kalmıyor. ayrıca arkadaki açılan kısım kendiliğinden stand da oluşturuyor.
    kılıf ince ancak arkadaki açılan kısmın tepesinde 4cmx2mm lik 1mm yüksekliğinde bir çıkıntı var. pek rahatsız etmiyor. hatta ipodu yatay tutarken eline yardımcı bile oluyor. ben markafoniden 1 hafta önce 20ye aldım ama piyasadaki en ucuzu elmasepeti sanırım bunun

ama sana tavsiyem kaliteden ödün verme. 1 2 $ lık şeyler alma + sakın delikli kılıf alma

ps: muvitin şeffaf kılıfı bol geliyor.

ne yazdım be
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobe TheBlackMamba Bryant -- 22 Mayıs 2012; 22:09:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aEronwzz

Beyler Ipod touch 4.Nesil 32GB siparişimi verdim inşallah sorunsuz bir şekilde elimde olucak bu akşam kılıf siparişinide vermek istiyorum ''Muvit Rubber Back Video'' Düşünoyrum ama sitedebaktım İphone 4/42 uyumluluğu gösteriliyor @sinergy_05 nickli arkadaşta bahsetmiş uyumlumudur Ipod touch 4.Nesil 32GB ile.?

3 adet muvit video rubber back kılıf getirtiyorum. İsteyene 20 TL+5 TL kargo karşılığı kapıda ödemeli olarak gönderebilirim. İçinde full aksesuar herşeyi var. Muvitin bir modeli daha var. İsteyene onu da gönderebilirim. Ürünler limangodan elmasepeti.com kampanyasıyla alınmıştır. Paketi bozulmuş ürünler kapsamındadır. Ürünler gelince fotoğraflarını buraya koyarım.

• Ipodun arkasını korumak için mutfaklarda kullanılan streç filmle kaplayın. Hiç beklemedeğiniz bir sonuç almanız muhtemeldir. Gerçekten çok güzel oluyor. Hava kabarcığı olsa bile 1-2 sonra geçiyor. Streç film sadece tozlardan korur ve çizilmelere engel olur. Tam koruma için de Muvit Bimat 4. Nesil iPod touch Kılıfı tavsiye edebilirim. İçinden ekran koruyucu da çıkıyor. Bu ürünü tavsiye etmemin bir sebebi de Ipod un ön kısmında camın etrafında ince plastik çerçeve yere düştüğü anda çok rahat bir şekilde kırılabiliyor ve çatlayabiliyor. Bu kılıf bu kısmı da çok iyi şekilde sarıyor ve koruma yapıyor.

## iPod Touch 4G Kılıf-Koruyucu Önerileri ##

Muvit Bimat 4. Nesil iPod touch Kılıfı

Bimat iPod touch TPU kılıf ile iPod'unuzu düşme ve çizilmelerden korur.

• 4. Nesil iPod touch kalıbıyla yapıldığından iPod'a tam uyum sağlar.
    • Termoplastik poliüretan kullanılarak üretilmiştir.
    • Kesimi sayesinde dock bağlantısı, hoparlör, mikrofon, kamera kısacası tüm fonksiyonlara tam erişim sağlar.
    • Kauçuk benzeri plastik ile mükemmel aşınma direnci, özel anti-UV iyileştirmesine bağlı olarak yüksek şeffaflık ve buna rağmen yırtılmaya karşı çok iyi dayanıklıklık sağlar.
    • Ürünün paketinde bir kılıf, bir adet ekran koruyucu film, 1 adet mikrofiber temizlik bezi, bir adet uygulama kartı, 2 adet kulaklık kancası, 1 adet de stand bulunuyor.

• Muvit Video Rubber Back isteyenler bakabilir. Fiyatı uygun tutmaya çalıştım. 20 TL
    Sahibindendeki ilanım için tıklayabilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-touch-4-icin-muvit-rubber-back-video-89394322/detay/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalbiselim07

Muvit Video Rubber Back isteyenler bakabilir. Fiyatı uygun tutmaya çalıştım. 20 TL
    Sahibindendeki ilanım için tıklayabilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-touch-4-icin-muvit-rubber-back-video-89394322/detay/

Hocam bu tarz kiliflar cok hosuma gidiyor fakat ipodu yere dusunce pek korumuyor sanirsam cunku darbeyi yumusatacak kadar esnek degil fakat kiliflar cok guzel :(

• quote:

Ipodun arkasını korumak için mutfaklarda kullanılan streç filmle kaplayın. Hiç beklemedeğiniz bir sonuç almanız muhtemeldir. Gerçekten çok güzel oluyor. Hava kabarcığı olsa bile 1-2 sonra geçiyor. Streç film sadece tozlardan korur ve çizilmelere engel olur. Tam koruma için de Muvit Bimat 4. Nesil iPod touch Kılıfı tavsiye edebilirim. İçinden ekran koruyucu da çıkıyor. Bu ürünü tavsiye etmemin bir sebebi de Ipod un ön kısmında camın etrafında ince plastik çerçeve yere düştüğü anda çok rahat bir şekilde kırılabiliyor ve çatlayabiliyor. Bu kılıf bu kısmı da çok iyi şekilde sarıyor ve koruma yapıyor.

• Kesimi sayesinde dock bağlantısı, hoparlör, mikrofon, kamera kısacası tüm fonksiyonlara tam erişim sağlar.
    • Kauçuk benzeri plastik ile mükemmel aşınma direnci, özel anti-UV iyileştirmesine bağlı olarak yüksek şeffaflık ve buna rağmen yırtılmaya karşı çok iyi dayanıklıklık sağlar.
    • Ürünün paketinde bir kılıf, bir adet ekran koruyucu film, 1 adet mikrofiber temizlik bezi, bir adet uygulama kartı, 2 adet kulaklık kancası, 1 adet de stand bulunuyor.

Bendede belkin tpu kilif var. İpodu yere dusurmedim fakat dusurunce koruyacak gibi tpu kiliflari tavsiye ederim.

Bu arada kilif satan telefonculardaki dandik kiliflarla karsilastirmayin.Bu belkin muvit vb. markali tpu urunlerde esneme gevseme olmuyor tam anlamiyla sariyor ve tam koruma sagliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Ipodun arkasını korumak için mutfaklarda kullanılan streç filmle kaplayın. Hiç beklemedeğiniz bir sonuç almanız muhtemeldir. Gerçekten çok güzel oluyor. Hava kabarcığı olsa bile 1-2 sonra geçiyor. Streç film sadece tozlardan korur ve çizilmelere engel olur. Tam koruma için de Muvit Bimat 4. Nesil iPod touch Kılıfı tavsiye edebilirim. İçinden ekran koruyucu da çıkıyor. Bu ürünü tavsiye etmemin bir sebebi de Ipod un ön kısmında camın etrafında ince plastik çerçeve yere düştüğü anda çok rahat bir şekilde kırılabiliyor ve çatlayabiliyor. Bu kılıf bu kısmı da çok iyi şekilde sarıyor ve koruma yapıyor.

Bendede belkin tpu kilif var. İpodu yere dusurmedim fakat dusurunce koruyacak gibi tpu kiliflari tavsiye ederim.

Bu arada kilif satan telefonculardaki dandik kiliflarla karsilastirmayin.Bu belkin muvit vb. markali tpu urunlerde esneme gevseme olmuyor tam anlamiyla sariyor ve tam koruma sagliyor.

Aynen Kardeşim. Muvit Rubber Back Video güzel duruyor, baya işlevsel. Gel gelelim tam korumayı sağlayamayabiliyor. Bunun için en iyisi Muvit Bimat vb kaliteli ürünler. Muvit Bimat için söylüyorum Ipod a kesinlikle ayrı bir hava katıyor, hem çok şık duruyor, hem de tam koruma sağlıyor.

• Elimde
    1 adet artwizz scratchstopper anti-fingerprint=20 TL
    1 adet artwizz see jacket clip =15 tl http://store.bilkom.com.tr/Artwizz-SeeJacket-Clip-4-Nesil-iPod-touch-Kilifi-seffaf-_3344.html#0
    1 adet muvit rubber back video var. =30 TL http://store.bilkom.com.tr/Muvit-Muvit-Rubber-Back-Video-4-Nesil-iPod-touch-Kilifi-Siyah-_3134.html#0

3'ü de sıfır üründür.İlgilenenler pm atabilir.

• beyler öylesine girdim konuya ama bi baktım bi sürü kılıf markası vs. var ben bunu almayı düşünüyordum ucuz
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/ipod-touch4-soft-kilif-3-adet-ekran-kargo-bedava-61915315
    yada
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/ipod-touch4-kristal-sert-kilif-kapak-3-film-61461223

bunlar kötümü oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

beyler öylesine girdim konuya ama bi baktım bi sürü kılıf markası vs. var ben bunu almayı düşünüyordum ucuz
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/ipod-touch4-soft-kilif-3-adet-ekran-kargo-bedava-61915315
    yada
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/ipod-touch4-kristal-sert-kilif-kapak-3-film-61461223

bunlar kötümü oluyor

Bu konuda en kaliteli ürünleri Muvit, Belkin... gibi markalar üretir. Düşünürseniz elimde Muvit Rubber Back Video var. Normalde piyasa değeri 40-45 TL. Size kargo dahil 25 TL ye kapıda ödemeli olarak gönderebilirim. Paket içeriğinde sadece kılıf yok.

* 1 x Rubber Back Video 4. Nesil iPod touch Kılıfı

* 1 x Ekran Koruyucu Film

* 1 x Mikrofiber Temizlik Bezi

* 1 x Uygulama Kartı

* 1 x Stand

* 2 x Kulaklık Kancası

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-touch-4-icin-muvit-rubber-back-video-sifir-20-tl-91543168/detay/

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.