Şimdi Ara

## iPod Touch 4G Kılıf-Koruyucu Önerileri ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 10 tlye bitane silikon kılıf aldım birde ön cama uygulanan filmlerden, 2–3 lira bişey zaten canavar gibi kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Ben 10 tlye bitane silikon kılıf aldım birde ön cama uygulanan filmlerden, 2–3 lira bişey zaten canavar gibi kullanıyorum.

Aynısından ben de yaptım. Çok sağlam oldu. İstanbul'da ikamet edenler için söyliyim, kılıf bulamama sıkıntısı çeken varsa Beşiktaş'ta çoğu iPhone kılıfı satan dükkanlarda ipod touch 4g kılıfı bulabilirsiniz. Fiyatlar 10-15 tl arası değişiyor. Aynı şekilde ön cam film için de geçerli.
  • arka kısmı da görünmez film le kapladınız mı yok sadece ön ekran mı?
  • BodyGuardz da yan taraflar içinde koruma var mı?
  • http://store.bilkom.com.tr/Speck-Speck-GeoMetric-4-Nesil-iPod-touch-Kilifi-Siyah-_2905.html#0

Ben bu kılıftan aldım ancak bir sorunum var.

Ekrandaki invisible shield'ın köşeleri kalktı bunu takınca ve çıkartmak zorunda kaldım. Yeniden alacağım ama hangisinden alacağıma karar veremedim. Aklımdan bodyguardz geçiyor ama onunda köşeleri kalkar mı bunu kullanınca?
  • http://www.gelaskins.com/ bu siteden alışveriş yapan var mı? güvenilir midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salim89

http://store.bilkom.com.tr/Speck-Speck-GeoMetric-4-Nesil-iPod-touch-Kilifi-Siyah-_2905.html#0

Ekrandaki invisible shield'ın köşeleri kalktı bunu takınca ve çıkartmak zorunda kaldım. Yeniden alacağım ama hangisinden alacağıma karar veremedim. Aklımdan bodyguardz geçiyor ama onunda köşeleri kalkar mı bunu kullanınca?

hocam bende o kılıfı düşünüyorum
    ss koyabilirmisin ? kaç günde geldi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

Orijinalden alıntı: salim89

http://store.bilkom.com.tr/Speck-Speck-GeoMetric-4-Nesil-iPod-touch-Kilifi-Siyah-_2905.html#0

hocam bende o kılıfı düşünüyorum
    ss koyabilirmisin ? kaç günde geldi ?

Ben Ankaradaki Neo Apple mağazasından aldım siteden almadım. SS koyamam ama sitedeki fotoğraf gayet açıklayıcı zaten.

• Ben de bundan aldım dün, memnunum, tavsiyeler taysiyesi.
     ## iPod Touch 4G Kılıf-Koruyucu Önerileri ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daejanggeum -- 27 Ocak 2011; 19:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daejanggeum

Ben de bundan aldım dün, memnunum, tavsiyeler taysiyesi.

Hocam aynısından ben de arıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba nereden nasıl temin edebilirim? (Antalya'da yaşıyorum.)
  • Ipod Touch 4G kullanıcısıyım. Ev içersinde Muvit Clear Back kılıfla kullanıyorum (ekran filmini beğenmediğim için taktığım gibi söktüm).
    Dışarda ise Trexta Leather Folio iPod Touch 4 Siyah deri kılıfla kullanıyorum. Fotoğrafları aşağıda:

Muvit kılıfın çıkartıp takması kolay olduğundan cihazı hiç çizmeden ondan ona takıp kullanabiliyorum.

Not: Trexta'nın kılıfı fotoğraflarda size belki kaba gelebilir, fakat aslında hiç kaba değil. Gayet ufak tefek ve kullanışlı bir kılıf. Ayrıca fotoğraflardaki sarı/turuncu lastik benimkinde siyah renkte. Ürünü D&R'dan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 18 Temmuz 2011; 12:49:54 >

• Bence bu kadar ince ve nazik bir cihazın görüntüsünü ve tutuşunu deri, plastik kılıflar içinde tutmak, cihazın karizmasını sağlayan tasarımına büyük bir darbe olur.

iPodlar için en ideal koruma Bodyguardz gibi kaliteli şeffaf kılıflardır. Üstelik cihaz yere düşse, anahtarla aynı cebe koyulsa bile çizilmiyor ( kılıf da çizilmiyor :) )

Cihazın arkasının ne kadar kolay çizildiğini de düşününce, alır almaz bu tarz bir korumaya koymak akıllıca olur diye düşünüyorum.

Ben iPhone umda bodyguardz kullanıyorum neredeyse uygulayalı 1.5 yıl oldu ama hala ilk günkü gibi duruyor, geçen gün iphone 4 alan bi arkadaşa -sende böyle bir kılıf alsana- diyerek gösterdim, arkadaş benim telefonu eline aldı şöyle bi çevirip baktı, ve "nası bi kılıf yani?" diye sordu :) Elemana bodyguardzı kendim gösterdim bak burası kılıfın bitiş yeri çizgiler var gördünmü diye :) Sonra kendisi de bodyguardz almaya karar verdi.

Normalde paketinden 2 set çıkıyor ama fiyatı yüksek 50TL civarında ,forumda bi arkadaş kutuyu bölmüş uygun hale getirmiş 1 set + sprey şeklinde 25TL ye veriyor, aynı arkadaşın gg üzerinden satışı da var, bir bakın derim. Böyle kaliteli bir kılıf için çok güzel bir fiyat.

forum linki: http://forum.donanimhaber.com/m_43261019/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43261019

• madem konu hortlamış ben de yazayım,

aslında ekran koruyucu konusunda paranoya yapıyoruz çünkü ipod touch 4 ün ekranı çizilme ve kırılmaya dayanıklı aluminosilicate cam(aslında bir söylentiye göre corning gorilla glass mış ama apple bunun bilinmesini istemiyormuş) ama yine de ben kıl olduğum için ekran koruma filmi kullanıyorum.
    arka kapak malum lokumdan üretilme olduğu için elini değsen çiziliyor, ben de sgp diye bir kore firmasını düz siyah arka kapağını aldım. o kadar ince ki fark edemiyorsun ve içinde arka kapağı koruyan bir film daha var.

tavsiye ederim,aslında dediğim gibi ekran koruyucuları atıp keyfine bakmak lazım.
  • Ekran filmi kullanmak istemiyorum. O yüzden de biri ev biri de dışarısı için olmak üzere 2 farklı kılıf kullanıyorum. Önceleri epeyce düşündüm ekran filmi almayı. bu konuda en iyi 2 markanın Zagg ve Bodyguardz olduğunu öğrendim. Fakat hem yerli hem de yabancı bir çok sitede her ikisini öven yorumlar da yerden yere vuran yorumlar da var. Biri Zagg iyi Bodyguardz sıcakta mayışıyor kabarıyor vs. diyor, bir diğeri tersini söylüyor. O yüzden hiç bulaşmamayı tercih ettim. Dikkatinizi çekerim, ben ürünleri kötülemiyorum. Gördüğüm yorumlar böyle diyorum.
    Hem arada bir şey olmadan ekrana dokunuyor olmak bence daha güzel.
  • Bende arka taraf kaplı, dışarı çıktığımda silikonu takıyorum, pratik ve güvenli oluyor. Ön taraf için hiç gerek yok bence zaten çizilmiyor kolay kolay.
  • Bodyguardz kullananlara bir sorum var, dokunmatik performansını etkiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bende arka taraf kaplı, dışarı çıktığımda silikonu takıyorum, pratik ve güvenli oluyor. Ön taraf için hiç gerek yok bence zaten çizilmiyor kolay kolay.

hocam haklısın ön cam günlük kullanımda kolay cizilmiyor ama ben ipod kullanırken derse yetişiyim diye koşarak gidiyordum o sırada cebimden çat diye yere yüzüstü düştü takla attı :D o darbe ile bodyguardzın üzerinde bile izler oluşmuştu. Sonra bodyguardzı çıkarıp pırıl pırıl kullanmaya devam etmiştim. Eğer o olmasaydı kolay kolay çizilmeyen cam heba olurdu inan. Bi nevi sigorta görevi üstleniyor.

Bu arada soran arkadaş için söylüyorum ürün dokunmatiği etkilemiyor

• Arkadaşlar bu üründen kullanan var mı ?

http://urun.gittigidiyor.com/ipod-touch-4-Soft-Jacket-FULL-SET-SIYAH_W0QQidZZ42537730

Kararsız kaldım, bundan mı alsam yoksa bodyguardz mı alsam diye. Linkini verdiğim ürün hoşuma gitti açıkçası, hem ayrıca küçük bir kılıfı daha var.
  • şimdiye kadar 3 çeşit kılıf denedim. delikli kılıf da dahil. sakın delikli kılıf alma nedeni şu şekil görünüyo ancak arkada deliklerin olduğu yerlerde nokta nokta çizik oluşuyo + delikli kılıfın izi ipoda çıkıyor.

1$ lık kılıflar çok cazip durabilir ancak benim tavsiyem madem bütçen var kaliteden ödün verme derim. dealextremeden şeffaf kılıf almıştım mesela 2$a arkadaki elma logosunu soyuyodu. çabuk farkettim de elmaya zarar veremeden çıkarttım

sana tavsiyem muvit rubber back video dur. inanılmaz güzel bir his var kılıfta. en azından denediklerim içinde.
    bu da linki

ayrıca paket içeriğinde ekran koruyucu film (uygulaması biraz zor) + kulaklık askısı (merak edersen pmle resmini atarım) + ipodu eğik tutmaya yarayan standı bulunuyor. yani ekstra birşeye gerek kalmıyor. ayrıca arkadaki açılan kısım kendiliğinden stand da oluşturuyor.
    kılıf ince ancak arkadaki açılan kısmın tepesinde 4cmx2mm lik 1mm yüksekliğinde bir çıkıntı var. pek rahatsız etmiyor. hatta ipodu yatay tutarken eline yardımcı bile oluyor. ben markafoniden 1 hafta önce 20ye aldım ama piyasadaki en ucuzu elmasepeti sanırım bunun

ama sana tavsiyem kaliteden ödün verme. 1 2 $ lık şeyler alma + sakın delikli kılıf alma

ps: muvitin şeffaf kılıfı bol geliyor.

ne yazdım be

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.