Şimdi Ara

## iPod Touch 4G Kılıf-Koruyucu Önerileri ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir konu bulamadım adam gibi ben kendim açayım dedim. ben ipodu alalı 9 gün oldu almadan önce ve aldıktan sonra bodyguardz almayı düşünüyordum forumdan arkadaştan fakat gecikmeden dolayı almaktan vazgeçtim çünkü artık çizikler meydana gelmeye başladı ne kadar dikkat etsemde. neyse ben şimdi 50-55 tl vermek değilde maximum 30 tl ye güzel bir silikon kılıf + ön arka koruyucu almayı istiyorum. böyle birşeyi nerden bulabilirim? çok kalite olması hiç önemli değil. zaten fiyat ortada. çıksam en fazla 40 tl ye çıkarım. oda çok beğenirsem.

diğer arkadaşlarda buradan kılıf önerileri isteyebilirler/verebilirler.

• Ben çok ucuza Stealth Guard aldım. İstiyorsan sana getirtebilirim eğer paypalın yoksa. Ana konuda incelemesi var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Ben çok ucuza Stealth Guard aldım. İstiyorsan sana getirtebilirim eğer paypalın yoksa. Ana konuda incelemesi var zaten.

sen memnun kaldınmı? kolay uyguladınmı? bide çıkartması falan kolaymıdır iz bırakırmı ucuz oluncada insan korkuyo. 1 dolar demiştin galiba getirebilirsen bana getirirmisin bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Zigot]#Mercimek

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Ben çok ucuza Stealth Guard aldım. İstiyorsan sana getirtebilirim eğer paypalın yoksa. Ana konuda incelemesi var zaten.

sen memnun kaldınmı? kolay uyguladınmı? bide çıkartması falan kolaymıdır iz bırakırmı ucuz oluncada insan korkuyo. 1 dolar demiştin galiba getirebilirsen bana getirirmisin bir tane

1 Dolar değil 2.85 Dolara geldi şimdilik memnunum. Çıkartması nasıl bilmiyorum cikartmadigim için ama sivili uygulandığı için iz bırakmaz.
  • önceden yazıldı belki forumda ama yeterli değil gibi.ben zagg ile bodyguardz arasinda kaldim,ama benim anlamadığım forumda her insanın farklı yorum yapması.Sabit bir ürünün özellikleri kişiden kişiye bu kadar mı değişir?Mesela biri turuncu efek var yazarken diğeri yok yazmış,biri dokunmatiği etkiliyor diğeri etkilemiyor yazmış
  • 400 liralık aypoda 70 liralık naylon takılmaz.

ben 800 liraya geçen sene samsung b7320 aldım ona kılıf takmamışım elin aypoduna hiç takmam.

silikon + ekran koruyucu naylon seti aldım gg den 12 tl. gerisi hikaye.
  • Güzel bir deri kılıf alsak nasıl olur acaba. Gittigidiyorda 18 TL'ye bir deri kılıf var. iyi bir koruma olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Klavyeli Kılıf Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

400 liralık aypoda 70 liralık naylon takılmaz.

ben 800 liraya geçen sene samsung b7320 aldım ona kılıf takmamışım elin aypoduna hiç takmam.

Böyle iddialı konuşmak uygun değil bence.
    Kalite istiyorsan BodyGuardz veya Invsible Shield kullanılabilir.Ayrıca o naylon dediğiniz şey 2-3 TL'lik pet ekran koruyucularına benzemez.Poliüretan ve anahtarla bile zor yıpratırsınız.Ayrıca Zagg Invisible Shield'ın ömür boyu garantisi var.35 TL'ye almıştım eski iPod'um için 3 kez değiştirme imkanım oldu.
  • Ben daha Türkiyeye gelmeden getirttiğim için kılıfını bulamadım. Arkası çok çizildi. Karizması arkadaydı zaten.
  • Electroworld'den Nokia E71 için olan Eta deri kılıf aldım. Tam uydu diyebilirim. Ne sıkı ne de gevşek. (14 TL)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mooqle

quote:

Kalite istiyorsan BodyGuardz veya Invsible Shield kullanılabilir.Ayrıca o naylon dediğiniz şey 2-3 TL'lik pet ekran koruyucularına benzemez.Poliüretan ve anahtarla bile zor yıpratırsınız.Ayrıca Zagg Invisible Shield'ın ömür boyu garantisi var.35 TL'ye almıştım eski iPod'um için 3 kez değiştirme imkanım oldu.

Peki bu değiştirme işi nasıl oluyor anlatır mısınız ?
    Ben aldım uyguladığım 3 gün oldu bir kaç nokta kaldı ekranda ve 2 yer sanki yıpranmış gibi, ve kendi kendine düzelecek gibi gözükmüyor.
    Diyelim değiştirmek icap etti nasıl yenisini alacağız ?
    Bilgilendirebilirseniz sevinirim, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Orijinalden alıntı: Mooqle

quote:

Peki bu değiştirme işi nasıl oluyor anlatır mısınız ?
    Ben aldım uyguladığım 3 gün oldu bir kaç nokta kaldı ekranda ve 2 yer sanki yıpranmış gibi, ve kendi kendine düzelecek gibi gözükmüyor.
    Diyelim değiştirmek icap etti nasıl yenisini alacağız ?
    Bilgilendirebilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Nerden aldıysanız orası ile irtibata geçeceksiniz.Türkiye'de Zagg'in 3 distrübitörü var.Faturası ile birlikte hangisi ise onu belirleyin ve mail atın onlara.Onlar da çıkartın getirin derlerse gönderin kargoyla cihazın üstünden çıkarıp faturasıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: ninja342

http://store.bilkom.com.tr/Kiliflar-Kol-Bantlari/iPod-touch-Kiliflari-4-Nesil-/131 bilkom'un sattığı kılıflar

Bilkom adamı gıdıklıyor Bune yahu.oldu olacak 100 lira yazsaydı
  •  ## iPod Touch 4G Kılıf-Koruyucu Önerileri ##

Bunlar gibi birçok kılıfa bu siteden ulaşabilirsiniz
    Ben almayı düşlünüyorum

• Incipio Feather almıştım.Ürün geldi.Adamların dedikleri kadar var tüy gibi Diğer koruyucular çok kaba gösteriyor ; feather ın hem sert yapısı var hem de incecik.Tavsiye ederim.Sırada bodyguardz var alınacak bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xapheon -- 20 Kasım 2010; 12:26:14 >
  • 5 Liraya Beyaz Apple logolu kılıf aldım çekmeli. Mis gibi bence fazlasına gerek yok. İçi pamuklu çizmez de cihazı.
  • Birkaç saat önce stealth guard uyguladım iPod'uma. Ön tarafta sorun yok ama arka tarafta baloncuklar ve lekeler mevcut. Bakalım yarın akşama geçecek mi bu lekeler.
  • zagg aldım takana kadar kafayı yedim özellikle arka kısmı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.