Şimdi Ara

ipod touch 5 mi ipad mini mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle şuan 660 tl param var ve bir apple cihazı edinmek istiyorum ben seçeneklerimi ipod touch 5 ve ipad mini den yana kullanmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum şimdi siz haklı olarak ikisi çok farklı şey dicek siniz ama ben bunların arasında gidip geliyorum
    şuan samsung galaxy y diye bir telefon kulanıyorum başka ipad im ipod um yada iphonem yok bana gerekli olanlar ;

1-müzik
    2-interet
    3-oyun
    4-taşınıla birlik
    5-hızz
    6-hafif,ince,sık
    7-ekran boyutu orta derecede büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: bekecomer

merhaba arkadaşlar öncelikle şuan 660 tl param var ve bir apple cihazı edinmek istiyorum ben seçeneklerimi ipod touch 5 ve ipad mini den yana kullanmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum şimdi siz haklı olarak ikisi çok farklı şey dicek siniz ama ben bunların arasında gidip geliyorum
    şuan samsung galaxy y diye bir telefon kulanıyorum başka ipad im ipod um yada iphonem yok bana gerekli olanlar ;

1-müzik
    2-interet
    3-oyun
    4-taşınıla birlik
    5-hızz
    6-hafif,ince,sık
    7-ekran boyutu orta derecede büyük

aynı durumdayım :) ben de yardımlarınızı bekliyorum

• Hocam en basitinden mini de retina ekran yok daha önce apple cihazı kullanmadığınızı göz önüne alarak iphone 3g ile 4s yi karşılaştırın sadece ekran olarak bile farkı sezersiniz. Taşınabilirlik açısından ipod 5 telefon kadar alan kaplıyor inceliği tartışılmaz ama miniyi taşımak sorun olabilir cebinize 8inc lik bir cihazı koymak zor olsa gerek. Daha önce ipad kullanmadım müzik kalitesinden bihaberim ama ipod da ses çok iyi hem yüksekliği hem de netliği. Dandik kulaklıklarda dahi iyi ses alabilirsiniz.
    Oyun açısından ipad önde benim için ekranı büyük bu çok önemli bir faktör.
    Ama ipad alırsanız seneye satmanız zor olacak çünkü retina ekranı olmayan bir cihazı ( özellikle de Apple ürünlerini ) satmak zor oluyor bugünün iphone 3 modelinde görüyoruz.

Sizin yerinizde olsam ipod touch 5 alırdım hem şık hem hızlı hem de sizin bütün ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Seneye ipod touch 6 çıktığında eklenecek hologram teknolojisi dışında bir şey kalmadı tabii o da eklenirse. Fakat ipad mini için eklenecek çok fazla şey var aklıma gelenlerden biri retina ekran ve kamera flashı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Hocam en basitinden mini de retina ekran yok daha önce apple cihazı kullanmadığınızı göz önüne alarak iphone 3g ile 4s yi karşılaştırın sadece ekran olarak bile farkı sezersiniz. Taşınabilirlik açısından ipod 5 telefon kadar alan kaplıyor inceliği tartışılmaz ama miniyi taşımak sorun olabilir cebinize 8inc lik bir cihazı koymak zor olsa gerek. Daha önce ipad kullanmadım müzik kalitesinden bihaberim ama ipod da ses çok iyi hem yüksekliği hem de netliği. Dandik kulaklıklarda dahi iyi ses alabilirsiniz.
    Ama ipad alırsanız seneye satmanız zor olacak çünkü retina ekranı olmayan bir cihazı ( özellikle de Apple ürünlerini ) satmak zor oluyor bugünün iphone 3 modelinde görüyoruz.

Sizin yerinizde olsam ipod touch 5 alırdım hem şık hem hızlı hem de sizin bütün ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Seneye ipod touch 6 çıktığında eklenecek hologram teknolojisi dışında bir şey kalmadı tabii o da eklenirse. Fakat ipad mini için eklenecek çok fazla şey var aklıma gelenlerden biri retina ekran ve kamera flashı.
    kesinlikle ipod touch 5 tam size göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

kesinlikle ipod touch 5 tam size göre.

Alıntıları Göster
    iPad mini 3g olmamasından kaynaklı olarak gözümden acayip düştü. Retina ekran olmaması da cabası. Kesinlikle iPod 5g alınız, ben de bir iPod 5g sahibiyim, bayıla bayıla kullanıyorum keyfinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IlkerCagatay

iPad mini 3g olmamasından kaynaklı olarak gözümden acayip düştü. Retina ekran olmaması da cabası. Kesinlikle iPod 5g alınız, ben de bir iPod 5g sahibiyim, bayıla bayıla kullanıyorum keyfinden.

Dışarda nasıl internete bağlanıyorsunuz bende alcam ama bu soruna takıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

quote:

Wifi den ya da hotspot sağlayıcı telefondan bağlanıyordur hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

quote:

Wifi den ya da hotspot sağlayıcı telefondan bağlanıyordur hocam.

Alıntıları Göster
    İpod touch tabii ki nedenleri taşınabilir retina ekran tasarım vs vs.... uzar gider

• quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

İpod touch tabii ki nedenleri taşınabilir retina ekran tasarım vs vs.... uzar gider

Alıntıları Göster
    iPod Touch 5 +1
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ama ben kararımı değiştirdim iphone 4 almaya karar verdim sizce doğru bi karat mı verdim bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ama ben kararımı değiştirdim iphone 4 almaya karar verdim sizce doğru bi karat mı verdim bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum
    Apple ürünlerinde önceki nesilleri almak pek mantıklı olmaz, zaten iPhone 4 ün üzerine 2 cihaz çıktı
    Önceki nesil cihazlar, her çıkan yeni yazılım sürümlerinde daha çok kasmaya başlayacak
    İlla iPhone alacaksanız en azından iPhone 4s alın, sıfırları 1.400 Tl falan Gittigidiyor tarzı sitelerde

http://www.sanalpazar.com/Iphone-4s-Kapali-Kutu-Pasaport-Kayitli-Beyaz-Ve-Siyah__isp4957115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 9 Aralık 2012; 21:07:07 >

• quote:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ama ben kararımı değiştirdim iphone 4 almaya karar verdim sizce doğru bi karat mı verdim bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Ya iPhone 4S alın ya da iPod touch 5 alın. Bu iki cihaz hemen hemen aynı performansi verirler.
  • quote:

iphone 4 ü geçtim 4s bile alacağına ipod touch 5 al.
  • Şuan bu mesajımı ipad 4 den yazıyorum en son bunu slmaya karar verdim ve dün akşam aldım ipad 4 16gb wifi beyaz bunu aldığım için çok mutluyum hepinize çok teşekkür ederim.
  • quote:

Şuan bu mesajımı ipad 4 den yazıyorum en son bunu slmaya karar verdim ve dün akşam aldım ipad 4 16gb wifi beyaz bunu aldığım için çok mutluyum hepinize çok teşekkür ederim.
    adam ipad mini mi ipod touch 5'mi diye geldi. sonra ben iphone 4 almaya karar verdim deyip ipad 4 aldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

adam ipad mini mi ipod touch 5'mi diye geldi. sonra ben iphone 4 almaya karar verdim deyip ipad 4 aldi

:D hakkaten öyle olmuş hocam
  • bende iohone5 mi nexus 7 mi galaxy s3 mu alayim diye sorayum...arada kalayim mesela

Belli mi olur gelecek ay belki BMW Z4 alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Hocam en basitinden mini de retina ekran yok daha önce apple cihazı kullanmadığınızı göz önüne alarak iphone 3g ile 4s yi karşılaştırın sadece ekran olarak bile farkı sezersiniz. Taşınabilirlik açısından ipod 5 telefon kadar alan kaplıyor inceliği tartışılmaz ama miniyi taşımak sorun olabilir cebinize 8inc lik bir cihazı koymak zor olsa gerek. Daha önce ipad kullanmadım müzik kalitesinden bihaberim ama ipod da ses çok iyi hem yüksekliği hem de netliği. Dandik kulaklıklarda dahi iyi ses alabilirsiniz.

seneye ipod touch 6 çıkacak demişsiniz daha ipod touch 5 yeni çıktı yani eminmisiniz nerden öğrendiniz ?

• Taşınabilirlik ve ekran çözünürlüğü dışında hepsi için iPad Mini.
    iPad uygulamalarının zevki tartışılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Egecan

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

seneye ipod touch 6 çıkacak demişsiniz daha ipod touch 5 yeni çıktı yani eminmisiniz nerden öğrendiniz ?

Hocam genellikle her sene yeni bir serisi tanıtılıyor. 2013 te iPhone 5S cıkmazsa 2014 yılında kesin cıkacağını herkes biliyor. Benim tahminim seneye iPod Touch 6 cıkacağından yana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.