Şimdi Ara

Ipod touch 5 mi telefon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 yıldır para biriktirdim (850tl civarı ) bu ipod touch 5 32 gb larda beni çok cezbetti bu ipodda verilen para değermi sizce ? (Bu arada ipad 4 üm var ve ipod almasssam telefon alcam telim samsung galaxy y).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Temel amacınız nedir, bilemiyorum; ancak iPod bir iPad ya da telefon kadar işlevsel bir alet değil.
  • iPadin varsa iPod gereksiz telefonunu değiştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik çok dinler oyun oynarım fotoraf çok çekerim ama ipod kalitesindeki bir telefon 1.000-1.500

• Telefon almak daha mantıklı..
  • Ikinci el 4s al keyfine bak veya iphone 3gs al ikinci el onu telefon olarak kullan yanina ipod al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreTheBand -- 21 Aralık 2013; 12:02:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el almayı düşünmüyorum buyuk ihtimal ipod alcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 1 senedir ipod 4 vardı. 2-3 ay önce ipod 5 32gb aldım. çok memnunum. ama herkes görünce aynı soruyu soruyor. neden telefon almadın diye ama benim çok işime yarıyor. gerek derslerde yazmak yerine resim çekmek olsun gerek oyun olsun gerek müzik olsun. zaten 32gb hafızası gayet iyi. hızıda yaklaşık iphone 5 kadar iyi. bence düşünebilirsin. ama hazırlıklı ol alınca herkes neden bunu aldın telefon niye almadın dicekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozen59 -- 24 Aralık 2013; 21:52:56 >
  • iPad varken iPod almak saçmalık. iPod alacağına Xperia L , SP falan al android kalitesini yaşa.
    Ya da GMD al, kral telefondur.
  • Gm discovery den çok şikayet var benim arkadaşlar kullanıyor ilk 2 ay super gidiyormuş 3.ay çöküşler yaşınıyormuş .ipod aldığımda da telefon nie almadın diecekler oda var ama ipod kalitesinde telefon 1.000-1500 tl ve beni aşar

• Gta san andreas ipod 5'te kasıyor mu oynayan var mı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.