Şimdi Ara

iPod Touch 5g hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, replika s3'üm var bir de yanında doğru düzgün bi medya cihazım olsun dedim ve ipod touch 5 almaya karar verdim. Yeni ipod büyük ihtimalle 2014 son çeyreğinde çıkar sizce pek farklılık olur mu ne önerirsiniz??? Bir de arkadaşım umreye gidecek oradaki fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacksonpercy -- 11 Ocak 2014; 0:02:04 >

• güncel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacksonpercy -- 15 Ocak 2014; 16:32:18 >
  • alınır tabi hocam hem bence 6. nesil ile arasında çok bi farkllılık olmaz diye düşünüyorum
  • 1 adet 2 aylık, 32 gb, bilkom garantili, gri olanını 600 tl gibi uygun bir fiyata satılığa çıkardım.
    isteyene jailbreak yapıp, whatsapp kurup yollayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

alınır tabi hocam hem bence 6. nesil ile arasında çok bi farkllılık olmaz diye düşünüyorum

sağolun hocam souq.com diye bi site var oradan baktım 32gb 450tl'ye satılıyor. Umraım 6. nesilde ekran büyümez ben aldıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: bold_9700

quote:

alınır tabi hocam hem bence 6. nesil ile arasında çok bi farkllılık olmaz diye düşünüyorum

sağolun hocam souq.com diye bi site var oradan baktım 32gb 450tl'ye satılıyor. Umraım 6. nesilde ekran büyümez ben aldıktan sonra

Hocam hep yeni iphone ile birlikte tanıtılıyor mesela iphone 5 ile beraber çıktı iPod 5 ekran büyüdü falan ama 4 ile beraber arasındaki uçurum büyüktü bu sene de iphone 6 ile beraber çıkacak ekran büyüyecek diyorlar o zaman ipodun ekranı da buyur ama şimdiki ipodun boyutları çok ideal. Belki 128 GB seçeneği de eklenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bold_9700

quote:

Hocam hep yeni iphone ile birlikte tanıtılıyor mesela iphone 5 ile beraber çıktı iPod 5 ekran büyüdü falan ama 4 ile beraber arasındaki uçurum büyüktü bu sene de iphone 6 ile beraber çıkacak ekran büyüyecek diyorlar o zaman ipodun ekranı da buyur ama şimdiki ipodun boyutları çok ideal. Belki 128 GB seçeneği de eklenir

32gb bana fazla fazla yeterken 128gb mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ipod touch 6 hiç çıkmayabilir zira artık Apple ipad miniye yöneldi yerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

ipod touch 6 hiç çıkmayabilir zira artık Apple ipad miniye yöneldi yerine.

haklısınızhocam ben en iyisi sıfır olmasa da temiz ikinci el bakayım malum sıfır olanlar çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

ipod touch 6 hiç çıkmayabilir zira artık Apple ipad miniye yöneldi yerine.

touch'tan vazgeçeceklerini sanmam.

her ne kadar ben de bunu gereksiz görsem de...

telefonu neremize sokacağımızı şaşırıyoruz, bir de kocaman alet daha...
  • Up + ?

Büyük ihtimalle bu Eylül'de iTouch 6 çıkacak ama ne yapsam kararsızım
  • Arkadaşlar ben de ipod Touch 5g almayı düşünüyorum. Özellikle internet ve müzik için. Alırsam beni ne kadar süre idare eder. Bir de whatsapp ipod larda kesin olarak stabil çalışıyor mu?

• iPhone ile birebir çalışıyor diye biliyorum.
    Ama bir şey olur da JB giderse WhatsApp da gider.
    Tekrar JB yapmanız/beklemeniz gerekebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Up + ?

Ben de aynı kanıdayım hocam ama eylüle daha çok var bekleyemiyorum
  • quote:

Up + ?

Benim en cok kullandigim elektronik alet iPodtur. Evde dizustumu acmadigim cok zaman olmustur iPod nedeniyle.

S3 ve i5'e de sahibim; ancak malzeme kalitesi olarak ikiside bir iPod Touch 5 etmez. i5 cok hassas, S3 cok dandik. Yaklasik 4 aydir 16'lik modelini oncesinde de bir sene 32'lik modelini kullandim. Ikisini de kullanmis biri olarak ozellikle 16'lik modelin kasa kalitesi cok daha iyi; cunku boyama yok dolayisiyla ufak tefek seylerle cizilmiyor. Mavi olan 32'ligimi aldiktan 1-2 gun sonra tirnagimla cizmistim. 16'ligi ise aylardir kilifsiz, ekran bantsiz kullaniyorum sorun yok. Ayrica 16'lik modelin acma-kapama ve ses artirma-azaltma tuslari 32'lige gore cok daha saglam. Tabi loop denilen bileklik ve kamera yok 16'lik modelde. Cok oyun oynamadigim icin bana fazlasiyla yetiyor 16; ancak oyun oynayacak birisi icin 32 ya da 64 kesinlikle tercih etmeli.

iPod'un en iyi yani hafifligi, tek elle her yerde her zaman kullanabilirsiniz. Tabi ikinci bir cihaz olacaksa o zaman agirlik olur. Ben evde yatarken cok kullaniyorum. Bu nedenle iPad gibi agir esyalar bana hitap etmiyor. Oturarak is yapacaksam dizustu var zaten mantigindayim.

Olayi ben kendi acimdan degerlendirdim; ancak aradigin cevaplar vardir diye umuyorum.

Cikacak iPod 6 bir sene sonra revizyon gecirecektir. Keza 4. Nesil ve 5. Nesilde 16'lik modellerle ve degisen renklerle(5'te uzay grisi) revizyon gecirdi. Sayet simdi bir 5 alirsan 6'nin revizyonunda degistirirsin keza ben oyle yapmayi dusunuyorum. Hele hele de su an revizyon model ile ilk model arasindaki farki bizzat test ettikten sonra.

Son olarak imkanin varsa ABD'den getirt; cunku Turkiye'de satilan modeller AB yasalari geregi kulaklik sesi dusuk seviyede olanlardan.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok çok teşekkürler.
    Şimdi bende bir de Optimus G var.
    Aslında benim amacım sadece ve sadece müzik dinlemek.
    100 liraya alacağım bir mp3 işimi görebilirdi. İkinci elde ise iTouch 5'in 16-32'liği arasında çok fark yok.
    Dandik bir telefonum olsa direk 32'likten alırdım.
    Ama sadece müzik için bakıyorum.
    iPod'un kamera performans oyun internet video özelliklerini kullanmayacağım için hem de ufak ekran gereksiz geliyor.

iPod 6'yı bekleme nedenim, eğer büyük ekranla gelirse tablet ihtiyacımı da belki giderebilir, hem de iOS cihazım olmuş olur.

Ses çipi olarak iPod Touch 5>4 sanırım, çünkü yenilenmiş model. Bu mantıkla iTouch 6'nın çok daha iyi bir ses kalitesine sahip olacağını düşünüyorum.

• quote:

Cevap için çok çok teşekkürler.
    Şimdi bende bir de Optimus G var.
    Aslında benim amacım sadece ve sadece müzik dinlemek.
    100 liraya alacağım bir mp3 işimi görebilirdi. İkinci elde ise iTouch 5'in 16-32'liği arasında çok fark yok.
    Dandik bir telefonum olsa direk 32'likten alırdım.
    Ama sadece müzik için bakıyorum.
    iPod'un kamera performans oyun internet video özelliklerini kullanmayacağım için hem de ufak ekran gereksiz geliyor.

iPod 6'yı bekleme nedenim, eğer büyük ekranla gelirse tablet ihtiyacımı da belki giderebilir, hem de iOS cihazım olmuş olur.

Ses çipi olarak iPod Touch 5>4 sanırım, çünkü yenilenmiş model. Bu mantıkla iTouch 6'nın çok daha iyi bir ses kalitesine sahip olacağını düşünüyorum.

Sadece muzik icin ise iPod'a para vermeye gerek yok. Sansa(Sandisk) fazlasiyla is gorur. Ses kalitesi de tatmin edicidir bir tane eskittim daha dogrusu kardesim bozdu.

Aynen öyle düşünüyorum.
    DH'de satanlar var 100 TL civarına Sansa'ları.

Clip+ ile Clip Zip arasında kaldım.
    +'ın tasarım çok güzel ve daha bilinen bir model.
    Zip ise ekranıyla öne çıkıyor. İkisinin de ses çipleri aynı. Ne yapsam bilemiyorum. En iyisi karşıma çıkan en uygununu almak herhalde

• quote:

Aynen öyle düşünüyorum.
    DH'de satanlar var 100 TL civarına Sansa'ları.

Clip+ ile Clip Zip arasında kaldım.
    +'ın tasarım çok güzel ve daha bilinen bir model.
    Zip ise ekranıyla öne çıkıyor. İkisinin de ses çipleri aynı. Ne yapsam bilemiyorum. En iyisi karşıma çıkan en uygununu almak herhalde

Secim senin + ya da zip; ancak iPod Touch alacaksan da ciktiktan bir sene sonra cikacak revizyonu beklemeni tavsiye ederim.

Biraz önce bir konuda Clip'lerin mid olarak çok iyi olmadığını okudum. Enstrümanların üstüste geldiği anda performansı kötüymüş.
    Bu konuda iTouch 4'ü daha çok önerdiler f/p olarak.
    Siz denediniz mi iT4'ü ? 200 lira civarına almaya değer mi
    Rock müzik için en iyisi hangisi olabilir sizce ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.