Şimdi Ara

IPOD-Touch 8GB hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün içerisinde i-touch alacağım. Fakat 8GB'lık modellerde 2.G ve 3.G için karar vermekte sorun yaşıyorum.

2G için Jailbreak sorunsuz bir şekilde yapılıyor forumdan okuduğum kadarıyla. 3G için de, 2G'den farksız, sadece firmware sürümü daha yüksek deniliyor. 3. nesilin işlemci vs.. gibi donanımsal desteklerinden yoksun olduğunu söylüyorlar. Yani 3G alacağıma 2G almak daha mı mantıklı?

Fiyat farkı yok ikisi arasında. Vatan Pc'de ikisi de aynı fiyattan satışta şu an. Tabi rağbet 2. nesillere daha çok. Anında tükenmiş zaten stoklara girer girmez.

3. nesil için Jailbreak ne kadar zamanda çıkar ki ve çıkınca önceki eklentilerin hepsini açar mı?
    Sizce hangisini almalıyım?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximof -- 2 Kasım 2009; 23:01:57 >

• 8GB 'da işlemci değişmiyor diye biliyorum ama emin değilim JB mutlaka çıkacak 1-2 ay için 2g almana gerek yok al 3gni sonra elinde kalır biz 2gyi zamanında almıştık ama şimdi alsam 3g alırım tabiki. nede olsa yeni versi.
  • Hiçbir farkları yok o yüzden 2g almak daha mantıklı JB açısından. Bende 3g var ve JB yaptım ama 8gb olanlarda sorun oluyormuş şimdilik. Yakında düzeltilir gerçi sorun değil. Yine de 2g alırsan anında JB yapabilirsin.
  • Şuan 3gde jailbrek yapılıyor. Kendim yaptım yani ama problemli kapatıp tekrar açınca programı tekrar çalıştırman gerekiyor tavsiyem 2g almandır. Bende hem 2g hem 3g 8gb var. 2g almanı öneririm yani.
  • takıl kafana göre nasılsa fark yok 3gde alsan jb yapabiliosun kapatınca gidio dediğinizde cihazı tamamen power off konumuna getirmekten bahsediyosunuz 3 senedir itouch kullanıorum alet kitlenmedigi sürece 1 kere bile power off yapmadım ztn bekleme modunda şarj yemio gibi bişey pil ömründede bi deişme olmadı eski touchımı 2 sene sonunda sattım satmadan önce yaklasık 16 saat aralıksız müzik dinleyebiliyordum ama yok illa 2g alcamda diosan için rahat olsun seri numarası hariç en ufak farkı yok...
  • Anladım. Dediğiniz gibi 3G için çok yakında çıkar zaten JB. Olmadı dediğiniz JB yöntemiyle idare ederim. Zaten ilk defa kullanacağım i-touch'ı. Çıkana kadar aleti sindire sindire kullanırım :) Dragon Age çıkıyor zaten baya bir zamanımı alacak :) İdare ederim öyle. Teşekkürler yardımlarınız için.

Bu power-off derken cihazı kapatmıyor muyuz hiç? Bekleme modu daha önce kullandığım mp3 oynatıcılar için yabancı bir durum. NW A-1000 kullanmıştım önceleri. Bekleme modu yoktu. JB çıkana kadar bu modla idare etsem sorun olur mu cihaz yada batarya açısından?

Bir de, ürünün şarj konusunda nasıl hareket etmeliyim? Cihazı alınca direk şarja mı takmam gerekli, yoksa bitene kadar kullandıktan sonra mı şarj etmeliyim? Bataryanın maksimum sürede gitmesi açısından hangisi daha sağlıklıdır?
  • Genelde bekleme modunda kullanırsın zaten. Bekleme modunda gözle görülür bir şarz yeme yok. Direkt bas tuşuna açıyorsun beklemede iken.. Şarzı ilk önce bitir ondan sonra tak. Maksimum sürede gitmesi içinde bir arakdaş batarya %40lardayken şarz etmemizi öneriyordu.. Başlıklarda bulabilirisn..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet %40 olarak kullanıldığında en uzun pil ömrünü yakalıyoruz ama zor yani. Teşekkürler.

Şimdi Vatan Pc'den 3. nesil 8GB almış, gelmiş bulunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.