Şimdi Ara

ipod touch açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana dün yurt dışından gelen abim tarafından bir ipod touch 8gb hediye geldi. bende doğal olarak garantiyi bozmadığı için jailbreak spirit 3.1.3 yapıyım dedim. yaptım ama tam başarılı bir şekilde yapıp yapamadığımı anlamadım, çünkü adımları tek tek yaparken bazı indirme dosyalırında başarısız oldu filan dedi. neyse bir oyun indiriyim şu cydia'dan dedim, bir kart oyunuyudu, yükledim ama demoymuş filan satın alın dedi, heralde dedim tam başaramadım jailbreak'ı ya da oyun ".ipa" mıydı tam hatırlayamıyorum( pek anlamam şu apple işlerini) değil diye düşündüm. sonra jailbreak'ı tam yapamadıysam arkadaşımla beraber yaparım diye ipod'un ayarlar menüsünden "genel"in içindeki en alt kısımda olan adını tam hatırlayamadığım "silme" butonuna tıkladım ve dediğim gibi pek anlamadığım için ipod ları bunun içindeki sonradan eklediğim herşeyi silceğini düşündüm, ilk aldığım gibi olsun diye yaptım bunu yani. 1 saat sürer dedi bu silme işine ipod. bende tamam dedi beklerim.. arkadaşlar içi boş oldugu için sanırım bar 15 dk da filan doldu ama sonra her zaman açma kapama tuşuna basıyomuşum gibi ortada sürekli apple simgesi geliyor, 15 sn duruyor, hemen simgenin altında çok küçük bir yuvarlak şeklinde dolma barı geliyor ve bu bar dolduğunda tekrar ipod kapanıyor ve aynı şeyleri tekrarlıyor. bu 5-6 saat sürdü..şarjı biterde, şarj ederim eski haline döner diye düşündüm ama olmadı. sabah hemen kalktım açtım google araştırdım. işte 10 sn hem açma kapama tuşu ve alttaki yuvarlak tuşa basın bilgisayara bağlıyken itunes onu restore edecektir filan, restore etmeye çalıştım ancak 1601 hatası verdi. sonra apple ın kendi destek sitesinde bile itunes u silin, appel mobile device'ı silin, tekrar yükleyin, bilgisayarı yeniden başlatın, başka bilgisayarda deneyin tarzındaki önerilerin hepsini yaptım. ama nafile hiç biri olmadı.şimdi yine 10 sn açma tuşuna ve yuvarlak tuşa birlikte bastığımda kendini hep açmaya çalışıyor ama açamıyor. kesinlikle yere düşmedi, kılına bile zarar gelmedi. en kötü ihtimalle servise yollarım diyorum ama servise yollamadanda bir şey yapılabilir mi diye size soruyorum arkadaşlar, şimdiden bu uzun yazıyı okuduğunuz için bile teşekkür ediyorum.

düzelme: şu anda okuduğum bir mesaja göre bir arkadaşta şu kendini sürekli açamama sorunu çıkmış ve bir arkadaşta bataryası bitmiştir demiş. benimkinde en son doluydu ama yeni oldugu için hiç full şarj etmemiştim dün, jail breakı yapayım öyle şarj ederim diye düşnmüştüm. acaba uzun süre şarj etmediğim için ilk başta şarjı bitmiş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademilhan -- 17 Haziran 2010; 13:08:50 >

• arkadşalar bugun gittiğim teknik servisten öğrendiğime göre, bunu olmasının neden, jail break yaptıktan sonra ipod un kendi içindeki silme tuşuna basarak silmeye çalışmammış. sonuç-->eknik servis:D
  • Yazdığından hiçbirşey anlamadım

İtunes 9.2 yi indir
    güzel bir restore çek yok düzeldi bnm ipodum dersen 21 haziran bekle İOS4 gelecek sen itunes 9.2 yi indir şimdi 21 haziranda ios4 ü kurarsın yanlız İOS4 te JB yok . ona göre davran.
    Zaten kısa bir süre sonra jb çıkacaktır yada şimdi 3.1.3 restore yap ardından spirit ile 2 sn de jb ni yap. ios 4 e jb gelene kadar yapmassın yanlız şuna dikkat et itunes9.2 kuruluyken jb yapma eski versiyonlarından birisi mevcutsa jb yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    iphone 7plus kapanma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.