Şimdi Ara

iPod Touch/iPhone Flash Desteği (2.x.x için) Full Anlatım (Sadece Video İzleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.Cydia
    2.d.imobilecinema.com source'ı
    3.BossPrefs
    4.Imobilecinema (for 2.x)
    4.imobile BP kontorl eklentisi.

İlk olarak cydia üzerine ikaynak source'unu nasıl eklediysek aynı şekilde d.imobilecinema.com sourceunu ekliyoruz aşağıdaki resimdeki gibi görünüyor ekledikten sonra.

Sonra ''imobile cinema (for 2.x)'' programı aratıp indiriyoruz ve reboot yapıyoruz sonrasında bir kez daha cydia dan dosyanın krulup krulmadığını görüyoruz..

Sonrasında istediğimiz zaman açıp kapama opsiyonu kazandırmak için BP eklentisini kurup birkez daha reboot ediyoruz ve sonrasında cydia da kurulu eklentilerde bunu görmelisiniz.

Son olarak bossprefs e girip uygulamayı etkinleştiriyorsunuz...

• Alıntı olduğunuda yazsaydın daha iyi olurdu (emeğe saygı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 26 Nisan 2009; 20:20:47 >
  • bu sadece video için mi yoksa bütün flashları mı destekliyo?
  • bununla bütün video sitelerindeki videoları izliyebliyomuyuz?
  • Beta Sürüm Olduğu İçin Bazı Sitelerde Sorun Çıkarıyot Ama Video Sitelerinde Video İzleyebilirsiniz
  • vidivodo'daki videoları hala izleyemiyorum...
  • Videolar hariç flashları görebiliyor muyuz?
  • Ya yok hiç işe yaramayan bi program, full anlatım felan ne acaba =) yükle devam et işte neyi abarttınızki bu kadar =) zaten alıntı bide heh
  • bunun alıntı olduğunu biliyorum,çünkü bizzat çevirisini kendim yapmıştım:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.