Şimdi Ara

İpod touch ve Film-dizi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpod touch için film dizi indirebileceğimiz blog-torrent tarzı siteler nelerdir acaba? avi vb. dosyalarını öalıştırmak için oplayer var diyorlardı itunes araması yaptım bulamadım ücretli bir uygulama mı?

Bir de ipod a ana ekranda klasör açmak mümkün mü? oyunları vs bir yere toparlamak için? teşekkürler

• Artık iPodda klasör açılabiliyor. Uygulamaya gerek yok. Ben dizilerimi ve filmlerimi total video converter (tcv) aracılığıyla ile ipod formatına istediğim kalitede çeviriyordum. Ayrıca bu programla alt yazıda ekleyebiliyorsunuz. 4Gnin ekran çözünüzlünü destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.
  • Skyfire programı ile artık online sitelerden de izlenebiliyor. Birkaç sitede denedim gayet düzgün çalıştırıyor.
  • iOS ta skyfire ı kim kaybetti de biz Bulak hemşo
  • ne gerek var çevirmelere vs işlemlere.

oplayer yükleyin her türlü avi , mkv , mp4 videoları açıyor. üstelik alt yazıyı dahi Türkçe karakter desteği ile gösteriyor. yalnız altyyazı ile filmin adı aynı olacak.

ipoda film atmak içinse yapılması gerekenler.

cihazını seçip apps kısmına girdikten sonra aşağıda file sharing yazan yerin altında oplayer'in üstüne tıklayıp sağ altta çıkan add'e girip istediğiniz filmi atabilirsiniz cihazınıza.
  • Araştırırken piratebay kaynaklı birçok film buldum ipod ve zune için çevrilmiş fakat dilleri ingilizce.Senkron sorunu olmadan çevrilen bu filmleri izlemenin bi yolunu arıyorum şimdi de.Eğer benim gibi çok uzunsüre itunes yüklü bilgisayarınızdan uzak kalıyorsanız sizin içinde ideal boyutta birçok film vardır piratebay torrentlerinde.
  • Oplayer türkçe karakter göstermedi bu sefer de...
    metallurgy bu konuda bilgin var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone'dan dizi izlemek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniker

Oplayer türkçe karakter göstermedi bu sefer de...
    metallurgy bu konuda bilgin var mı?

ben cevap vereyim, programın içinde settings bölümüne girdikten sonra "encoding (srt)" kısmına girip "ISOLatin5"i seçin, artık türkçe karakterleri de görebileceksiniz.

ipodda film izlemek için video formatı değiştirmek zorunda olmak inanılmaz bir zahmetti benim için. sırf bu yüzden ipoda film atıp izlemek içimden gelmiyordu hiç. filmi dönüştür ve altyazıyı göm, kontrl et çalışmasın, başka program indir, onunla dene, filmi dönüştürsün ama altyazılarda tükrçe karakteri tanımasın falan filan ohooo bi dünya iş ve gerçekten sinir harbi..

en sonunda ipoda jb yaptım ve oplayer programını indirdim. jb yapmanıza gerek de yok, programın lite versiyonu app store da mevcut. film/dizi/klip hangi formatta olursa olsun çatır çatır çalıştırıyor program. altyazı ile videonun adını aynı yapın yeterli. convert derdi yok, altyazı gömme derdi yok. mis gibi. şiddetle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.