Şimdi Ara

iPod Touch VS Nokia 5800 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: caköp

Bende 5800 var bende touch alacağım 5800 dokunmatiği cidden kötü internete rahat giriyorum ama video izleyemiyorum sorun burda başlıyor touch al memnun kalırsın

touch ta video izleyemiyorsunki ayrıca 5800 için skyfire var kullandınmı bilmem ama istediğin videoyu izleyebiliyorsun...
  • ayrıca ben ikisinide kullanıyorum 5800 daha ağır basıyor kamerası kötü değil ayarlarında bikaç değişiklik yapınca süper oluyor isteyene söyliyebilirim neyapması gerektiğini şuan touch ı çok çok az kulanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

quote:

Bende 5800 var bende touch alacağım 5800 dokunmatiği cidden kötü internete rahat giriyorum ama video izleyemiyorum sorun burda başlıyor touch al memnun kalırsın

touch ta video izleyemiyorsunki ayrıca 5800 için skyfire var kullandınmı bilmem ama istediğin videoyu izleyebiliyorsun...

Hiçbi şey yapmadan program yüklemeden internetten video izleyebileceğimiz bir alet var mı ?

• quote:

quote:

quote:

Hiçbi şey yapmadan program yüklemeden internetten video izleyebileceğimiz bir alet var mı ?

ipod touch ın kendisinde youtube uygulaması var youtube uygulamasına giriyorsun youtube videolarını izliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

quote:

quote:

ipod touch ın kendisinde youtube uygulaması var youtube uygulamasına giriyorsun youtube videolarını izliyorsun

Başka sitelerden izleyemiyor muyuz?

• touch ta sadece youtube ama 5800da facebook falan bütün sitelerde izleyebiliyorsun skyfire tam sürümüde buay çıkıyor ozaman süper olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kej_ -- 9 Ocak 2010; 18:37:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

quote:

quote:

Başka sitelerden izleyemiyor muyuz?

adobe flash yazdı iphone ve ipod touch için apple store'a gönderdi ama apple onay vermesi gerekiyor yayınlanması için ne zaman yayınlanır bilmiyorum

• 1yıldır bekliyoruz çıkmadı
  • bir flash eksikliği nedeniye 5800 daha iyi demeyin. adam sonra alacak 5800'ı ve hayatında iphone ya da ipod touch ekranına eli değdiyse bin pişman olacak 5800'ı aldığına. 5800 dokunmatiği ile kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 9 Ocak 2010; 22:48:48 >
  • ipod touch dıyorum ama su video isi kafamı karıstırdı en sonunda gidip ya netbook alcam yada i-touch .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

bir flash eksikliği nedeniye 5800 daha iyi demeyin. adam sonra alacak 5800'ı ve hayatında iphone ya da ipod touch ekranına eli değdiyse bin pişman olacak 5800'ı aldığına. 5800 dokunmatiği ile kaybediyor.

5800ı nekadar süreliğine kullandınız saat gün ay yıl??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brky

bir flash eksikliği nedeniye 5800 daha iyi demeyin. adam sonra alacak 5800'ı ve hayatında iphone ya da ipod touch ekranına eli değdiyse bin pişman olacak 5800'ı aldığına. 5800 dokunmatiği ile kaybediyor.

5800ı nekadar süreliğine kullandınız saat gün ay yıl??

hiç sahibi olmadım, arkadaşlarımda var, kullanıyorum. ille bir mal hakkında yorum yapmak için sahibi mi olmamız gerekiyor? ki dokunmatik ekran kalitesi 10 dakikada anlaşılacak bir şey. bastın parmakla olmuyor, olmuyor işte. tırnakla yapacaksın. tırnağın uzun değilse olmaz. pena kullanacaksın.
  • Benimde arkadaşta 5800 var , ben ipod touch alınca bana neden o paraya telefon almak varken ipod a verdin dedi. İpod touch ı eline alınca ekranın tepkisini görünce telefonundan soğudu.Birde bence 5800 ın malzemesi kötü gibi
  • herşey telefona alışmana bağlı şuan tırnak uzun kısa farketmiyor çok rahat kullanıyorum touch bigarip geliyor
  • Touch nasıl garip geliyor anlamıyorum. Dokunduğun anda tepki veriyor işte bunun neresi garip. 5800 gibi birkaç kiloluk baskı uygulatmadığı için mi garip acaba?
  • bilmiyorum alıştım artık touchada 5800ada aynı şekilde dokunuyorum aslında çok abartıyorsunuz bu dokunmatiği hiçte okadar değil saçma 10dakika kullanmakla sanki 1yıldır kullanmış gibi laf etmeniz
  • quote:

bilmiyorum alıştım artık touchada 5800ada aynı şekilde dokunuyorum aslında çok abartıyorsunuz bu dokunmatiği hiçte okadar değil saçma 10dakika kullanmakla sanki 1yıldır kullanmış gibi laf etmeniz

daha önce p990 kullanmıştım 1 yıl. o benimdi ve basmatik yani basınçla çalışan ekranlara yabancı değilim. o alışkanlıkla kullanıyorum ve 5800 ekranı ipod'unkinin yakınından dahi geçemez diyorum.
  • dokunmatik ve rahat internette gezinmek benim için önemli o yüzden ipod touch alıyorum
  • Zaten kullandıkları teknolojiler farklı. Birisinde ilkelce kuvvet uygulaman lazımken diğerinde parmağındaki elektriksel yükleri kullanıyorsun. Hayırlı olsun şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.