Şimdi Ara

iPod Touch VS Nokia 5800 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun nediyelim bende psp almak istiyorum touch yerine daha çok hoşuma gidiyor
  • alacağımda almakta bir problem benim için şimdi çünkü 32 gb almak istiyorum ama normal yoldan alırsam 600-700 lira , 8 gb almak istemiyorum.. forumda 32 gb faturasız satan biri var oda taksit yapmıyor malesef,gittigidiyor vs gibi taksit yapan güvenilir sitelerde 32 gb faturasız garantisiz 400-500 liraya satan kullanıcı biliyormusunuz ?
  • kaçıncı nesil alcaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

kaçıncı nesil alcaksın?

3. Nesil Ipod Touch 32GB almayı düşünüyorum
  • güzel alettir internetin sınırsızdır umarım 400mblık oyunlar var
  • 2.el bölümünde 500tlye garantili faturali ipod touch 3g 32gb satan vardı hemen bak kaçmasın fırsat
  • valla arkadaşın birinde 5800 var bende de touch var.5800 hiç keyif vermiyor açıkçası.kamera ve telefon önemli degil diyosan touch al derim ben
  • Touch al bencede
  • i-touch adlı kullanıcıdan 8 gb touch alacağım 3. nesil 399 liraya satıyor garantisi var ayrıca yanında mikrofonlu kulaklık hediye
  • 8 gb yetmez kardeşim biraz daha ekle bana 32gb yetmiyor
  • valla arkadaşım n97 aldı yanıma geldi bak ne aldım dedi baktım n97 tamam dedim cıkardım cebimden taçımı bi elimde taç bi elime n97. cocuk tamam yeter bu kadar dedi n97 yi cebine attı artık gerisini siz düşünün
  • N97 nin ekranı dokunmatik değil sanırım, bastırmatik.
  • Bastırmatik de değil vurmatik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 11 Ocak 2010; 18:12:02 >
  • O kadar da değil be N97'nin hassasiyeti 5800'e göre daha gelişmiş ve küçük dokunuşları bile rahatlıkla algılıyor. Nokia'nın dirençsel bir ekranda o kadar başarılı bir hassasiyet sunması takdire şayan bence. 5800'de ise gerçekten bastırmak gerekiyor.
  • Arkadaşım da iPhone 3Gs 16 Gb alacak, 900 TL, faturalı, 2. el, beyaz.
    5800 gördü bugün, bunlar iyi değil mi diye sordu, dedim iPhone ile çok fark var ekran dokunmatiği arasında.
    Hem dedim, Apple kadar sağlam altyapı Nokia da yok, uygulama, oyun, program, özellik gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 11 Ocak 2010; 18:24:21 >
  • Nokia 5800 arkadasimda var
    Ipod Touch bende vardi kardesime verdim

Su bir gercek ki kullanim rahatligi olarak Ipod Touch mukemmel bir alet, yani webde gezinmeden tut sarkilarda arasinda gezinmeye, oyun oynamaya falan tum rakiplerinden cok daha ustun. Lakin Itunes un Allah belasini versin, 10$ verip aldigim albumu bile dinlemek icin iskence cektiriyor program ki en sonunda programida sildim albumude dinlemiyorum, Zaten Itunes olmadan sarki,fotograf vs. atmak mumkun degil alete, baskasinin bilgisayarina baglarsin birde yanlikla otomatik senktonize et dersen tum sarkilar ucar, Ipod dan bilgisaya sarki fotograf vs cekemezsin vs. vs. Ben bu kadar tekelci bir firma daha gormedim arkadas, Microsoft yaninda GPL sayilir serefsizim.

Ben herseye ragmen bu iki cihazin arasindan Ipod derim, Madem telefon ozelligi onemli degil o zaman 5800 almanin pek bir mantigida yok bana gore.
  • Ben en tekelci Sony yi bilirim.
    Kendine özel UMD Disc ler, hafıza kartları, aksesuarlar vesaire.
    iPod Touch ile tecrübe ve bilgi edindikçe her türlü sorunu halledebilirsiniz.
  • Sony MP3 player larda direk surukle birak yontemini destekliyor. Hafiza karti konusunda tekellesme durumu yok ayni karti Sandisk te uretiyor mesela illa Sony almaniz gerekmiyor vs. vs.

Ben zamaninda bir heves Ipod Touch 16gb aldim 400$ + tax ile almistim, tabii once internet baglantisi olan bir bilgisayar sacmaligi ile karsilastim ki register etmeden kullanmak mumkun degil aleti, hadi eyvallah dedim sonra iTunes harici muzik,video,resim yukleyemezsin sacmaligi cikti karsima ee parayi verdik artik napalim dedim onuda kabullendim, Hadi birde ITunesStore dan alisveris yapayim dedim 10 dolara Dissection-storm of the light`s bane albumunu aldim ve sarki korumali AAC formatinda geldi ve yine baska bir formata cevirmek mumkun degil yani korumali AAC desteklemeyen bir alette (yani ipod harici herhangi bir alette) dinlemek imkansiz, bilgisayarda ise dinlemek icin tek care iTunes olmasi. Peki bununla bittimi hayir, Para verip satin aldigim albumu yanlizca 8 PC de kullanma izni veriyor, ustelik bilgisayar her format atip tekrar iTunes kurdugumda bir hakkim gidiyor. 1 yil icinde ayni bilgisayarda 3 hakkimi tuketmis bulunmaktayim. Cihazi aldiktan 1 ay sonra firmware guncellemesi cikti adamlar guncelleme icin 10$ para istedi, ilk defa firmware guncellemesini para ile satan bir firma gordum, Bir tane daha kopyasi olmayan cok ozel fotograflarimi sonra bilgisayara atarim diye Ipod a attim ve gerizekali Apple in iPod dan bilgisayara sarki/resim/video vs. aktarilmaz polikasi ile dumura ugradim ustelik fotograflarimida resize etmis. Ha birde sarj cihazini ayri satip onada 30$ ceken bir firmadir bu apple.

Tum bu rezaletlerden sonra iPod umu kardesime verdim, Cihaz ne guzelse Apple in politakasi o kadar igrenc. Ben cihaza hic bir sey demiyorum kullanim olarak tasarim olarak kesinlikle 1 numara, lakin apple musteriyi yolunacak kaz gibi goruyor.

Bana bir tane daha firma soyleyinki

Yazilim guncellemesini para ile satsin
    Para ile sattigi sarki sadece kendi cihazinda/programinda oynatilabilsin
    Cihazlarina sarki/fotograf/video yuklemek icin sadece kendi programi kullanilabilsin
    Cihazlarindan bilgisayara veri aktarmak mumkun olmasin
    Dandik Priz adaptorunu 30$ a satsin
    Isletim sistemi sadece ayni marka PC lerde calissin
    biraz arastirsam eminim bu liste boyle gider daha

ohh be icimde kalmis valla tum nefretimi kustum. Bir daha apple alirmiyim, pek ihtimal vermiyorum. Birde Microsoft'a , Sony'e tekel diyorlar arkadas.

• Şarkılar için 1 şey diyemeyeceğim ama diğer her şeyin ücretsiz çözümü var.
    Bir de prizi almanız gerekecek, gerçi ben hiç ihtiyaç duymadım böyle 1 şeye.
    Sadece 170 Tl ye Apple Universal Dock ve Apple uzaktan kumanda almıştım Bilkom dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 11 Ocak 2010; 23:13:37 >
  • Bende de iTouch var.Sadece alırken para verdim cihaza.FW guncellemelerini başka sitelerden ücretsiz olarak indirebilirsin.Bu forumda sizden başka albüm satın alan gormedim.Herkes kendi pc sindeki MP3leri iPod'una aktarıyor.(Yani müzik satın almiyorlar)Yani hata sizde.iPod'dan pc ye icerik alışverişi için Media Monkey gibi programlar bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 11 Ocak 2010; 23:12:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.