Şimdi Ara

iPod Touch VS Nokia 5800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisi arasında kaldım biri 490 lira biri 520 lira civarında ikisininde kendi özellikleri var örneğin telefon almak için almayacağım 5800'ı genelde kamera - müzik dinlemek-wifi ile internette gezmek için alacağım bunu düşününce 5800 almak gözümde düşüyor bosuna para vermek gibi geliyor ama ipod alsam kamerası yok - 3G değil vs onunda dezavantajları var sizce hangisini almak en iyisi?

iPod Touch VS Nokia 5800

iPod Touch VS Nokia 5800

• düşünürsen sıfır ayarında, teknosa faturalı 5800'ımı sana satabilirim.
  • iPod Touch 3G 32 Gb bence.
    Zaten Nokia stabil çalışmıyor.
    Ben N79 umu sattım mesela, şimdi 1100 kullanıyorum.
  • 5800 iyidir ve ses kalitesi de iyidir ama kamera için alınabilecek son telefonlardan biri. Gündüz bile orta kalitede fotoğraf çekmek yeter bana diyorsan onu al çünkü ses kalitesi bakımından da yeterlidir. Tabi insanların itouch alma sebebi müzik veya kamera değil senin de bildiğin gibi :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39
    iPod Touch 3G 32 Gb bence.
    Zaten Nokia stabil çalışmıyor.
    Ben N79 umu sattım mesela, şimdi 1100 kullanıyorum.

Bu arada N79 son 1 ay içinde yapılan 2 güncelleme ile tamamen sorunsuz bir telefon oldu. Biraz daha bekleseydin yeni çıkan telefonlarda sabır lazım ve o süre doldu ;-)
  • 5800 den müzik dinledim. Benim mp3çaların yanında vasat dı ( Samsung yp-k3 )

Keseye ve mantığa göre hareket etmek gerekiyor. düşünmelisin hangisi daha çok işini görür diye. Ben 5800 derim. Yada ucuz yollu bi telefon alıp mp3 çalar almak daha mantıklı ama keyif senin
  • ipod touch ın sesi de mükemmel değil.

ipod dokunmatik ekran , 5800 basmatik ekran biri hemen tepki verir biri için 3 sn beklersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kıl tüy takılmamak lazım,her ikisi kusurlu ise ikisine almasın ozaman. Mükemmel yok zaten

Mantıklı olanı yapmalısın bence.
  • Ses kalitesi olarak iPod önde herhangi bir şüphen olmasın(Sınıftan 2 arkadasım 5800 sahibi)Fakat aynı zamanda bir telefona da sahip olmak istiyorsan ayrı.iPodda internete çok daha verimli erişirsin.Zaten iPod işlemci ve ram kapasitesi acısından 5800'dan üstün.Zaten ekran kalitesi olarak ezer(Multitouch-Capasitive ekran).Karar senin.(iPod'dan yazıyorum :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 7 Ocak 2010; 23:07:58 >
  • 5800 arkadaşımda ipod touch da bende var. açıkçası ipod yanında 5800'a dokunmatik demek ayıp olur. çünkü ya tırnak kullanman gerek, ya pena kullanacaksın ya da parmakla çok çok bastıracaksın. tırnağın uzun değilse parmakla mesaj yazamazsın. bir de ipod yanında gayet yavaşk geliyor. özellikle iki cihazda da olan toplu bir oyun var. g sensor sayesinde ekrandaki topu telefonu hareket ettirerek stabil tutmaya çalışıyorsun. mesela bu oyun 5800'da kasıyor gibi gözüküyor. yani hıphızlı değil ama ipod'da öyle değil. tabi telefonum da olsun diyorsan sen bilirsin ama telefonu geçtim ben diyorsan ipod.
  • bende 5800 ve ipod nano var müzik için 5800 fena değil ama ipod dan da iyi değil şimdi bende nano yu satıp ipod touch almayı düşünüyorum çünki 5800 da internette dolaşmak bana işgence gibi geliyor eğer ipod touch ı alırsam 5800 ı sadece konuşmak için kullanırım onun dışında ipod touch herşey için yeterli
  • ipod touch
  • Kesinlikle ipod touch..
  • ipod daha iyi görünüyor teşekkürler ipod alacağım hem daha ucuz
  • En mantiklisi ..itouch'dan İnternet'e girmek çok zevkli gercekten..
  • Ipod touch al pişman olmazsın
  • Bende 5800 var bende touch alacağım 5800 dokunmatiği cidden kötü internete rahat giriyorum ama video izleyemiyorum sorun burda başlıyor touch al memnun kalırsın
  • bende 2si arasndaım 5800aldm bide cx350 II aldm yanina tadndan yenmez:) 5800dan yazıyorum smdi
  • Merhaba. Ben de bu ikisi arasinda kalanlardanim ve uzun suren bir kararsizlik sonrasi 5800 siparisimi iptal edip iPod touch ta karar kildim. Nokia e60 imdaki 3G interneti bir programla tel in wifisi ile iPoda aktarip kamerasiz ve telefonsuz ve bir de gps siz iPhone gibi kullaniyorum. :-d Bu mesaji da su an bu yontemle atiyorum. Gercekten iPod ile sorf buyuk kolaylik. nerde o hantal Nokia nerde bu cihaz. Iyi bir secim yapmissin. Bu arada bi de Bluetooth kulaklik aldim mi tam teknoloji arsizi oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobylette -- 9 Ocak 2010; 1:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

bende 2si arasndaım 5800aldm bide cx350 II aldm yanina tadndan yenmez:) 5800dan yazıyorum smdi

yazıdaki imla ve harflerden belli oluyor gibime geldi sanki 5800'ın nasıl bir şey olduğu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.