Şimdi Ara

iPod Touch VS Nokia 5800 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu biraz abartmışsınız gibime geliyor nokia 5800 gayet güzel bir telefon touchda güzel öyle 5800'da basınç falan uygulandığı yok dokunduğun gibi açıyor ben anlamıyorum telefonu kimin hangi markaysa onu övüyor insanları doğru bilgilendirin touchda ıphone 'da bluetooth sadece kendi arasında kulanılıyor uygulama ve müzik hiçbir şekilde gönderemiyorsun bluetooth ile sadece i-tunes ile uygulama yüklüyebiliyorsun telefonun bataryası yok batarya bitince artık ne olur bilemem bunlarıda belirtirseniz alacak arkadaşlara yardımcı olursunuz.
  • İpod Touch 3g 32gb + vasat bir telefon(sadece kamerası iyi olan bir telefon yeter.)
  • itunes'dan şikayetçi herkes ama program kullanmayı bilen için gayet kolay ve kullanışlı bence. sürükle bırak yapamıyoruz diyenler var ama o zaman da şarkının içine resim gömemezsiniz. ipod touch ın en güzel yönlerinden biri bence şarkı dinlerken arkada albüm kapağını görebilmeniz. bunun yanında itunes sayesinde şarkının içine şarkı sözlerini de ekleyebiliyorsunuz ve dinlerken ekrandan görebiliyosunuz sözleri. hepsini geçtim, ben 15 gündür ipod touch kullanıyosam 4 yıldır itunes kullanıyorum. neredeyse 20 gblık müzik arşivim var ve hepsi itunes library'sinde. bi şarkı dinlemek istediğim zaman search kısmına yazıyorum anında buluyorum şarkıyı. ve en önemli özelliği kendi içerisinde radio özelliği bulundurması. blues, klasik, caz, country, pop, oldies... her moda her duruma uygun radio var içinde. bilmiyorum belki ben abartıyorum, bu söylediklerimi sağlayan başka programlar da vardır belki ama ben çok beğeniyorum ve bilgisayarı açtığımda ilk açtığım program itunes oluyor. ben son derece memnunum.

ha bu arada, ben de nokia 5800 alacakken son anda ipod toucha dönenlerdenim ve iyiki bu kararı vermişim diyorum.

• itunes,ipod'un diğerlerinden farklı olduğunun bir göstergesidir.
  • 5800 alırsan
    sim kart takıp heryerden internete girebilirisn
    resim&video çekebilirsin
    belki 2. hat takıp kullanabilirsin
    ses kaliteside iyi telefonun fakat dokunmatiği ipod touch a göre çok kötü.İşlemcisi falan da daha yavaş, ve çok fazla program bulamayacaksın.gps i var.
    i pod touch alırsan
    heryerden internete giremessin.
    resim& video çekemezsin, telefon özelliğini falan kullanamazsın
    ses kalitesi çok iyi, ve binlerce programı var, dokunmatiği çok iyi multi-touch falan var.işlemcisi daha iyi.mikrofonu yok.gps i yok.

Eğer telefon olarak kullanmayacaksan ve wi-fi olmayan biyerden internete girmen gerekmeyecekse i-pod al..

Yerinde olsaydım ben de ipod touch alırdım

BenGiDeR
    +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 20 Şubat 2010; 20:40:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.