Şimdi Ara

IPS veya Corning Gorilla - Hangisi, ACIL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ama ZP998in Gorillasi icin 60$ extra vermeye deger mi bilmiyorum.

Ne yapmaliyim, pisman olur muyum, bu IPS, capacitive touch screen, 2.5D curved design cok mu kotudur?

Acil cevap, cunku bugun alcam

• Hocam emin değilim ama ips ekran türü corning çizilmeler3 karşı ben olsam ips alırdım titiz kullanırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halkaliozan

Surdan Newman K2S alicam bugun.

Ama ZP998in Gorillasi icin 60$ extra vermeye deger mi bilmiyorum.

Ne yapmaliyim, pisman olur muyum, bu IPS, capacitive touch screen, 2.5D curved design cok mu kotudur?

Acil cevap, cunku bugun alcam

son zamanlarda gümrük çok sıkı alırsın ama kullanırmısın bilemem

• gumruk sikinti degil hocam, ABDye siparis verip oradan getircem. Ama ekran isini anlamadigimdan soruyorum.

Bu curve falan nasil oluyor? pisman olur muyum acaba?
  • halkaliozan H kullanıcısına yanıt
    LG G Flex gibi kavisli bir ekran değil. Düz ekran. Metal çerçeve ile birleşim yerlerinde hafif bir kıvrımla birbirlerine daha iyi bir geçiş için tasarlanmış sanırım.

IPS de günümüzde çoğu akıllı telefonda kullanılan LCD ekran tipi. Örneğin Iphone 5s de IPS ekran var. Telefonlarda kullanılan başka ekran tipleri de var. Örneğin Sony Xperia Z'de TFT LCD var. Samsung Galaxy Note 3'de Super AMOLED ekran var.

Gorilla Glass ise çizilmelere ve kırılmaya karşı dirençli özel bir cam tabaka. Corning firmasına ait. Gorilla Glass, Gorilla Glass 2, Gorilla Glass 3 diye modelleri var. En iyisi en son çıkan GG3, sonra GG2, en son normal GG. Başka firmaların da rakip ürünleri var. Dragontrail ve Sapphire gibi.

IPS iyidir. Gorilla Glass ya da benzeri bir ürün yoksa telefona daha çok dikkat etmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

LG G Flex gibi kavisli bir ekran değil. Düz ekran. Metal çerçeve ile birleşim yerlerinde hafif bir kıvrımla birbirlerine daha iyi bir geçiş için tasarlanmış sanırım.

IPS de günümüzde çoğu akıllı telefonda kullanılan LCD ekran tipi. Örneğin Iphone 5s de IPS ekran var. Telefonlarda kullanılan başka ekran tipleri de var. Örneğin Sony Xperia Z'de TFT LCD var. Samsung Galaxy Note 3'de Super AMOLED ekran var.

Gorilla Glass ise çizilmelere ve kırılmaya karşı dirençli özel bir cam tabaka. Corning firmasına ait. Gorilla Glass, Gorilla Glass 2, Gorilla Glass 3 diye modelleri var. En iyisi en son çıkan GG3, sonra GG2, en son normal GG. Başka firmaların da rakip ürünleri var. Dragontrail ve Sapphire gibi.

IPS iyidir. Gorilla Glass ya da benzeri bir ürün yoksa telefona daha çok dikkat etmek gerekir.

cok tesekkurler hocam.

Kiyasladigim telefonlar ZP998 ve Newman K2S

Gorebildigim ekranlarinin haricinde bir fark yok, ama $60 fark var..

• Gorilla eksiğini bir ekran koruyucuyla halledebilirsin ama ips ekran kalitesine bir şey yapamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 21 Ocak 2014; 14:37:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.