Şimdi Ara

İPSALA YADA KAPIKULE SINIRKAPISINDAN GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben arabayla makedonya be arnavutluk a gitmek istiyorum bu ülkelerde vize aranmıyo ancak bulgaristan yada yunanistan a geçiş esnasında vize almam gerekiyomu sadece pasaportla geçebilirmiyim?? Aldığım duyumlarda yunanistan üzerinden geçiş esnasında transit vize almak gerekiyomuş 15 günlük ama ondada biraz sorun çıkartabiliyolarmış bigli verirseniz sevinirim

• transit geçiş vizesi alıyorsunuz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkof

transit geçiş vizesi alıyorsunuz hocam.

Hocam yani hangi sınır kapısından geçiceksem o ülkenin konsolosluğundan mı almam gerek bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgorkem

quote:

Orijinalden alıntı: volkof

transit geçiş vizesi alıyorsunuz hocam.

Hocam yani hangi sınır kapısından geçiceksem o ülkenin konsolosluğundan mı almam gerek bunu

Yunanistan üzerinden gideceksen yunan konsolosluğundan vize alacaksın. Bulgaristan üzerinden gideceksen bulgar konsolosluğundan vize alacaksın.
  • Yunanistana vizesiz 72 saat gibi bir izin var ancak gecislerde bu gecerlimi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde bişey sorucam bu transit geçişler için alınan vizelerde hesap cüzdanı ve en az 2000 tl bakiye olması şartı aranıyo yani bu hesaba o an para aktarıp tekrar çeksek bu tespit edilirmi acaba :)
  • yunanistandan veya bulgaristandan gidebilmen için vize şart ben ipsala da oturuyorum ve biz sürekli çıkıyoruz ama yunan vizesi bittikce yeniliyoruz.

arabayla gideceksen yeşil sigorta ve uluslararası ehliyet yaptırman şart
    bulgardan gidersen yine yeşil sigorta uluslararası ehliyet + bulgara girdikten sonra vinitka diye bisey var onuda alman gerekiyor olmayan otobanın parası gibi saçma ama alıcan almasan ceza yazıyor polis durdurursa

http://www.turing.org.tr/tr/green_card.asp
    http://www.turing.org.tr/tr/uluslararasi_ehliyet.asp
    + shengen vize 55€

araçla gidenekadar uçakla gitsen çok karlı olursun bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.