Şimdi Ara

İPTAL -- CALL of DUTY BLACK OPS-- KK var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam 6 dan sonra Psn nin bakıma girmesiyle oluşacak belirsizlikten dolayı iptal edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.Demir -- 17 Kasım 2011; 13:14:13 >

• İşteee beklenen oyun sonunda psn de!! yazzz beni en tepeye
  • beni de yaz hocam parayı gönderebilirim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarantine

beni de yaz hocam parayı gönderebilirim hemen

Kaldı 2 kişi
  • Bu gece tamamlıyamıycaz heralde.Eğer katılmak isteyen arkadaş olursa yarın 5 e kadar bana pm atsın.
  • Pm attım varım
  • benide ekleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni de ekleyin, us psn den oyunu alamamıştım .
  • Arkadaşlar hesap bilgilerimi pm olarak gönderiyorum.Parayı yatıran arkadaşlar not bölümüne nicklerinide yazarsa daha rahat anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.Demir -- 17 Kasım 2011; 9:32:50 >
  • Hadi bitirelim şu işi de başlayalım artık akmaya
  • Sorun çıkarsa benide ekle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

Sorun çıkarsa benide ekle :)

Tamam hocam..Yinede hızlı ulaşmak için telefon numaranı pm olarak atarsan sevinirim.
  • quarantine akşam 6 dan önce oyunu download managera atamayacağı için mecburen listeden çıktı.Bu durumda olan arkadaşlar varsa önceden bildirsinler.
  • Sanırım bende yetişemiycem
  • Arkadaşlar oyunun harita paketlerini almak istiyorsanız konua gelin harita paketsiz yayvan olur oyun son fırsatı değelendirelim...

http://forum.donanimhaber.com/m_54700059/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54702301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 17 Kasım 2011; 11:53:16 >
  • eger hemen alabiliyorsak bende dahil olmak istiyorum arkadaslar hemen yapabilirim eft yi
  • Hadi arkadaslar oyunu hemen almamız gerek , hızlandıralım havale işlemlerini .
  • ben özelden mesaj attım ama cvp yok
  • Hocam malesef iptal etmek zorunda kaldım.Tam olarak listeyi tamamlıyamıyoruz.Devamlı listeden ayrılmalar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.Demir -- 17 Kasım 2011; 13:20:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.