Şimdi Ara

Ira Arel ve Anka Mabedi (Fantastik Macera)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir roman yazdım.
    Fantastik macera sevenlere hitap ediyor. Eğer bu türde kitapları seviyorsanız almanızı öneririm.

Ira Arel ve Anka Mabedi (Fantastik Macera)

Okumayı düşünenler için aşağıya özet bırakıyorum.

quote:

Ira Arel üç uzuvla doğan bir ölüm perisidir. Birkaç asır öncesine kadar, ölüm perileri hatta büyücüler içinde dahi o dönemin en güçlü insanı olduğu düşünülen üç uzuvla doğanlar, son üç uzuvla doğanların rehavet, kibir ve insanların sorunlarına çözüm bulamama gibi sebeplerin ardından insanların gözünden düşmüş ve kötü ünle anılan bir efsaneye dönüşmüştür.
    Ira’nın üç uzuvla doğan olduğu diğer insanlardan saklanmış sadece eğitmenleri bu gerçeğe vakıf olmuşlardır. Bir de en yakın iki arkadaşı; Mirza Kadem ve Sare Asya. Ira’nın üç uzuvla doğan olduğunun gizlenmesinin diğer sebebi ise huzur içinde yaşayan ölüm perileri ve büyücülerin arasını açan ve kendisine katılmayan ölüm perilerine dahi işkence ederek onları öldüren Barbaros’un, ölüm perilerini kendi çatısı altında toplayabilecek başka bir ölüm perisinin yaşamasına izin vermeyeceği gerçeğidir.
    Ira hem üç uzuvla doğanların lekelenen ününü hem de köylerini basıp içinde Ira’nın ve Sare’nin ailesinin de olduğu köy sakinlerini öldüren Ecellerden intikamını alabilmek için tüm vaktini kendini geliştirmeye adamıştır. (Eceller, Barbaros’un müritlerine verdiği isimdir.)
    Ira, Mirza ve Sare nihayet Barbaros’un peşine düşmeye karar verip yola koyulduktan kısa bir süre sonra korkunç bir çatışmanın izlerini taşıyan bir evde kadim dilde yazılmış bir parşömen bulurlar. Kendilerinin okuyamadığı bu parşömeni büyücülerin yurdu olan Hümredan’da okuyabilecek birilerini bulabileceklerini ümit ederler ve böylece Büyücüler İmparatorunu görmek için gitmeyi düşündükleri Hümredan’a gitmek için yeni bir sebepleri daha olur.
    Hümredan yolunda küçük bir kavganın ardından gruba, kendi yaşlarında bir büyücü olan Azra Güliz de katılır. Azra tek boynuzlu bir ata sahiptir.
    Hümredan’a vardıklarında grup Büyücüler İmparatoru Nasuh ile görüşür. Ira’nın üç uzuvla doğan olduğunu öğrendiğinde tüm dikkatini ona veren Nasuh, Ira’nın Barbaros’la düello edip hayatta kaldığını bildiği tek kişidir. Ira, Nasuh’tan Barbaros hakkında bilgiler alır.
    Sare ise Büyücüler İmparatoru’nun ellerindeki parşömeni okuyabileceğini düşünerek, Ira’dan parşömeni ona vermesini ister. Büyücüler İmparatoru parşömeni alıp inceledikten sonra Sare’yi onaylayarak, parşömenin içeriğini onlara aktarır.
    **
    Nasuh’tan aldıkları bilgiler doğrultusunda çöle giren grup, orada daha önce hiç duymadıkları türün bir üyesiyle karşılaşırlar…
    Çölde geçirdikleri bir sürenin ardından küçük sayılamayacak bir Ecel grubuyla rast gelirler ve dövüşmek zorunda kalırlar. Bu olayın ardından yolları çölün dışına çıksa da nihayetinde çölde tekrar Ecellerle karşılaşırlar. Hem de bu sefer sayıları çok daha fazladır ve başlarında da Barbaros vardır.

Temin etmek isteyenler internet üzerinden satış yapan kitap evlerine bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 29 Mayıs 2016; 22:07:44 >

• Hayırlı olsun başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Hayırlı olsun başarılar dilerim.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı size göndersek karşı ödemeli kargo ile imzalı kitap gönderir misiniz?
  • hayırlı olsun alıyorum 1 tane
  • XPHOS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Okuduktan sonra yorumlarınızı bekliyorum :)
  • Kitabı okumaya başladım. İlk mesajdaki özeti yarıda bırakmak zorunda kaldım çünkü okumadığım kısım hakkında bilgiler vermeye başladı. Ama verilen bu özette yer alan bilgilere ve daha detaylı bir giriş kısmına ihtiyacı var bu kitabın, öykünün ani başladığını düşünüyorum. Daha çok az okuduğum için fikrim yok ama konunun detaylarını okudukça öğreneceğiz sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitap bir kaç gün önce bitti. Ne kadar tutuk başlasa da sonradan açıldı, devamını merak ettirdi. Devam kitabı çıkarsa almak isterim.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, hem kitabı edindiğiniz hem de okuyup yorum yaptığınız için.
  • Devam kitabı ne durumda? Tamamen bitti, gözden mi geçiriliyor yoksa yazılmasına devam mı ediliyor?
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Genel hatlarıyla kafamda mevcut ama yazmaya başlamadım maalesef. Kpss vardı onu atlattım şimdi iş görüşmeleri vs derken süreç biraz uzayacak.
    Ayrıca reklamını yapamadım o yüzden satmıyor, bu da yazma şevkimi elimden alıyor. Bu şekilde giderse sizin gibi birkaç okuyucu için diğer iki kitapta olacakları anlatan kısa bir pdf hazırlayıp vermeyi düşünüyorum. İş bu raddeye varırsa tabi ki devam kitapları gelmeyecek.
  • Kolay gelsin. Kitaplığımda Bu kitabı görünce acaba ne zaman aldım diye düşündüm. Sonra forumdan hediye olarak geldiğini hatırlayınca hemen konuyu araştırdım.
    Kitap elime ilk ulaştığı zaman 2 günde bitirmiştim ama yorum yapmamıştım.Çünkü Aylık ban yemiştim. Sonra da unutuldu. Ama kitabı benden başka 7 arkadaşım da okumuştu. Kitap elden ele dolaştı yani. Bana tekrar nasıl geldi kitaplığıma girdi hiç hatırlamıyorum.
    Kitap elimde ve mevcut kitap bitince ilk işim tekrar bu kitaba başlayacağım.
    Kitaplar konusunda biraz hafıza kaybım vardır. Not almazsam unuturum. Ama kitabın sayfalarını şöyle bir çevirince olay örgüsünü ve karakterleri hatırlamaya başladım. Keyif alarak okuduğumu tekrar belirteyim.
    Ayrıca devam kitabı var mı olacak mı çalışmalar başladı mı ?

Konuyu hortlattım ama faydalı bir konu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devam kitabı olacaktı normalde ama şuan kararsızım. Kitabı okuyucuya ulaştıramadım yani reklamını yapamadım. Başlamıştım 2.ye ama öyle duruyor şuan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.