Şimdi Ara

iRadio problemi (1.1.4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu programı iphone'uma yükledim, fakat açmaya çalıştığımda sürekli ana ekrana dönüyordu. bunun üzerine installer'dan fix'ini buldum yükledim, bu sefer de açılıyor, fakat "loading genres" yazısında takılıyor, ne kadar beklediysem de ilerlemiyor. bu problemi çözmenin bir yolu var mı acaba ?

• bendede var tam olarak ayni sorun
  • +1
  • evet beyler napmamız gerekio bendede aynı sorun var
  • Aynen... +1
  • ya hocam bendede aynı problem var herhalde programmda bi bozukluk war
  • üstad bendede bazen takılma yapıyor yüklerken o zaman home a basıp tekrar açıyorum programı o zaman sorunsuz bi şekilde dinleyebiliyorum
  • bendede var nedense dün radyoya bakım dedım türkiyeyi buldum loading dedi kaldı homeye basıyom gerı donuyom acıyom halen loading bi yarım saat sonra düzeliyo ama acan bişi yok :D
  • peki bu iphone wi fi denmi çalışıyor yanı..netttenmı çalışıyor...
  • Nullsoft'un geliştirdiği Shoutcast'in internet sayfasına erişimin engellenmişti geçtiğimiz günlerde.
    20 bine yakın internet radyosunu tek merkezden dinleyebildiğimiz sistemin kapatılması ile Winamp üzerinden artık radyo dinleyemiyorduk.
    İlgili olabileceği kanaatindeyim. iRadio, kaynak olarak Shoutcast'i kullanıyorsa bu sebeple yayına bağlanamıyor olabiliriz. -ki muhtemelen öyle.
  • Arkadaşlar iradio problemi yaşayanlarhttp://iphone.sleepers.net/repo.xml veyahttp://sleepers.net/iphonerepo kaynağını ekleyerek katagorilerden iradio 1.0b4-1 sürümünü yükleyerek rahatlıkla türkçe ve yabancı radyolara ulaşabilirler
  • Dostum maalesef çalışmıyor Loading genres te kalıyor
  • iradio 1.0b4-1 sürümünü yüledin değilmi bende gayet iyi çalışıyor
  • Evet o sürümü yükledim ama çalışmıyor, yinede teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.