Şimdi Ara

Irak’a telefon almaya gideceğim pasaport sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Irak’a telefon almaya gideceğim 6 aylık pasaport çıkartarak geldiğim de 2850 TL kayıt parası verip ömürlük kullanabiliyor muyuz yoksa pasaport süresi uzun mu olması lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kayit yaptirirsan 2-3 yil kadar satamazsin cihazi başka operatörde calişmiyor.Bi sıkıntı cikmaz hat sahibi sen oldugun sürece satmadigin sürece problem yok yputube kanalinda 13 pro 128gb modelini 1020$ alan video denk geldi araştir öyle al fiyatlar ucuk oluyo kapali kutu olmasina dikkat et dolandirilma:) banada alsana:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyarbakırdan otobüsle mi gideceksin? youtube'da bu şekilde birinin videosunu izlemiştim. biletler kaç para, yolculuk kaç saat sürüyor? bir telefon yüzünden terör saldırısıyla karşılaşma durumu da var. pek tekin yer değil oralar.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Mesajı baya geç gördüm kusura bakma gittim geldim hocam ben sıkıntısız düzceden otobüse bindim ıraka gittim zaho bölgesine gittim Türkiye sınırından 10 km zaten hemen aldım telefonu akşam sınırdan cıktım sorunsuz bir şekilde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KralEren81 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hangi telefonu aldınız memnun musunuz ?

• Ne cesaret valla telefon için ıraka gidip tek parça halinde geri gelmeyi başarmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşündüğün gibi bir yer değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay ve, ben de 6s'imin kaydı için Irak'a gidip biraz takılıp dönmüştüm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.