Bildirim
Irak’a telefon almaya gideceğim pasaport sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kayit yaptirirsan 2-3 yil kadar satamazsin cihazi başka operatörde calişmiyor.Bi sıkıntı cikmaz hat sahibi sen oldugun sürece satmadigin sürece problem yok yputube kanalinda 13 pro 128gb modelini 1020$ alan video denk geldi araştir öyle al fiyatlar ucuk oluyo kapali kutu olmasina dikkat et dolandirilma:) banada alsana:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diyarbakırdan otobüsle mi gideceksin? youtube'da bu şekilde birinin videosunu izlemiştim. biletler kaç para, yolculuk kaç saat sürüyor? bir telefon yüzünden terör saldırısıyla karşılaşma durumu da var. pek tekin yer değil oralar.
-
Mesajı baya geç gördüm kusura bakma gittim geldim hocam ben sıkıntısız düzceden otobüse bindim ıraka gittim zaho bölgesine gittim Türkiye sınırından 10 km zaten hemen aldım telefonu akşam sınırdan cıktım sorunsuz bir şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun hangi telefonu aldınız memnun musunuz ?
-
Ne cesaret valla telefon için ıraka gidip tek parça halinde geri gelmeyi başarmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşündüğün gibi bir yer değil
-
Vay ve, ben de 6s'imin kaydı için Irak'a gidip biraz takılıp dönmüştüm :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- imei numarasından yer tespiti programı
- iphone şifresi doğru ama yanlış diyor
- whatsapp sesli mesajı ahizeden dinleyemiyorum
- iphone aramada fotoğraf çıkmıyor
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- 14 pro max ağırlık
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- en çok satan telefon markaları
- iphone 16 kaç watt destekliyor
- iphone ebeveyn kontrolü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X