Şimdi Ara

İran'ın iki yüzlülüğü... İranlı Savunma Muhabiri 'AKINCI enkazın olduğu yeri doğru tespit edemedi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farsça sitede Türk bayrağını koymadılar

"Ülkelerin, uluslararası kuruluşların ve şahsiyetlerin İran'a taziye mesajları" başlıklı Farsça olarak yayımlanan duyuruda, Reisi'nin fotoğrafıyla birlikte taziye mesajı atan ülkelerin bayraklarına da yer verildi.

Duyuruda, Türk bayrağının görselde yer almaması dikkat çekerken, paragrafın en altında bir cümle ile 'milli yas' kararı alındığı ifade edildi.

İran'ın iki yüzlülüğü... İranlı Savunma Muhabiri "AKINCI enkazın olduğu yeri doğru tespit edemedi"

İngilizce arayüzde Türk bayrağı yerine Osmanlı bayrağı koydular

İran Cumhurbaşkanlığı sitesinin İngilizce versiyonunda ise aynı haberin görselinde Türkiye'ye vurgu yapıldı fakat Türk bayrağı yerine 18. yüzyıl Osmanlı bayrağı kullanıldı.

İran'ın iki yüzlülüğü... İranlı Savunma Muhabiri "AKINCI enkazın olduğu yeri doğru tespit edemedi"

İran'dan yapılan "Türkiye yardım etmedi" açıklamaları

Helikopter kazasında kaybolan Cumhurbaşkanını bulamayıp Türkiye'den yardım isteyen İran, Reisi'nin yerini Akıncı İHA'yla değil kendi İHA'larıyla tespit ettiklerini dillendiriyor.

İran devlet televizyonu İRİB’deki canlı yayında konuşan bir savunma muhabiri, "Biz onay verince Türkiye AKINCI’yı gönderdi. AKINCI enkazın olduğu yeri doğru tespit edemedi, 10 kilometrelik bir sapma vardı. Devrim Muhafızları Kudüs Gücü insansız hava aracı ekibi doğru yeri tespit etti."

https://www.yenisafak.com/gundem/iranin-turk-bayragi-celiskisi-farsca-turkiyeyi-gormezden-gelip-ingilizce-arayuze-osmanli-bayragini-koydular-4622827

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 23 Mayıs 2024; 11:47:46 >

• İyi yaranamamışız, 3 gün daha yas tutalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 23 Mayıs 2024; 12:50:19 >
  • bana da yanlış konumlama gibi gelmişti. hatta twitter'da da yazmıştım. çoban ateşi gibi gelmişti bana. çünkü ateşin tipi pek çarpıp parçalanmış yansımaları yapmıyor daha çok tek bir kaynakta yanan ir yansımalarına odaklıydı.

• Hayda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yer tespitiymiş arkadaş bi haftadır başımızın etini yediler yok sen buldun yok ben buldum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrandan kağıttan kaplan bile olmaz.

Bunları güçlü sanan, bunları dost görende de

Zerre akıl yoktur.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Sen oyle diyorsan oyledir antilibosreis İran'ın iki yüzlülüğü... İranlı Savunma Muhabiri "AKINCI enkazın olduğu yeri doğru tespit edemedi" 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    benim demem? şimdi biri vardır işi biliyordur tabloda tutkuyu görür, sanatsal mesajları görür vs. diğer vardır trene bakar gibi izler aynı tabloyu. neye baktığından çok neyi gördüğündür yani gördüğünden edinebildiğin sonuçtur.

yani burada dikkat edersen ışıma yani infra red ışımaları tek bir noktadan yansıyor.

peki düşen enkaz nasıl?

yani beyni gelişmiş olan bir insan bir helikopter çakılmışsa ve yerde sürüklenerek parçalanarak ayrılmışsa, yangının da etrafa dağıldığını ve bu sayede ufak da olsa IR yansımalarını gece görüşte görebileceğini anlardı. çünkü neye baktığını değil ne gördüğünü sentezleyebilirdi.

o yüzden biraz bu işler zeka işi kardeşim. bilgi işi ... baktığında ne görebildiğin yani beyninin ne görebildiği ile alakalı.

bu altta akp hesap mesela. tam komedi :D bildiğin DJI drone görüntülerini bizim akıncı görüntüs diye anlatmaya çalışmış.

işte böyle garip unsurlar da var.

Enkaz akıncının yuvarlaklar çizerek daralttığı alanın 60 70 km güneybatısında bulundu. Akıncının enkaza en yakın olduğu an İrana giriş yaptığı an, enkazın kenarından arama tarama yaptığı yere gitmiş. Ben söylemiyorum, radarboxta ki radar izi diyor.

Ayrıca helikopterin düştüğü saatlerde bölgede sağanak yağmur var. Isıl iz imkansız gibi bişey. Herşeyin sıcaklığı sabitlenir yağmurda. Herşey aynı sıcaklıkta olur. Sıcak soğuk farkından yararlanılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Mayıs 2024; 19:59:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

sen de IR yayırosun. dediğin gibi ısıl yalıtılsa bile öyle ateş yanıyorsa etrafta da dağılmış olması lazımdı.

Yağmur ortam sıcaklığını eşitler. Ne yangını yahu sağanak yağmur altında.

Silah üstü piton kullandım senelerce. Onu bari söyleyim bilirkişi olarak 😄

Enkaz resimlerine bakan analitik düşünceli kişiler anlar zaten, ağaçların arasına düşmüş. Yangın çıkmamış. Niye çıkmamış. Anlar yani. Ortam ölü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Mayıs 2024; 23:25:25 >

sen de ben de ışıyoruz. eski sistemleri bilmiyorum. ama youtube videoları benim okuduğum ile aynı doğrultuda.

Yahu yağmur yemiş ölü adam ışımaz diyorum bende.

Işımanın ön şartı enerji üretmektir. Ölüler enerji üretmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Mayıs 2024; 23:33:18 >

ben de zaten öyle ölü adam ışır yazmadım.

Eee bana niye ışın yayıyoruz deyip duruyon o zaman. Ölüler ışımaz dedim ben.

o ek bilgiydi.

Video mideo atıyon sanki ben ters bişey demişim gibi. Seni destekler yorum yaptım. Pişman etme yaw

tamam da ben sana karşı birşey yazmadım. orada sadece ek bilgi olarak yazmıştım. hatlar karışmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.