< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İran Türkiye Sınırındaki Mayınlar Temizleniyor (2. sayfa)
-
-
Iran savasina hazirlik ama zagros daglari fena olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası bilmiyorum. Ama verdiğim linkte Ağrı sınırında temizliğin sonuçlanacağı yazıyor. Güncel verilere ulaşılabilir site olacağını düşünmüyorum.
Ülkenin yapısını daha ne kadar bozabiliriz diye çalışmalara başlamışlar. Bunlar hep Turgut Özal ile başladı. Ülkede Türkler olarak asimile oluyoruz.
Dün deniz kenarına gittim. Bir sürü suri gördüm. Ulan ben yılda bir kez gidiyorum gitmiyorum adamlardaki keyfe bak dedim. Bizden daha iyi yaşıyorlar.
Her gelen göçmen ile birlikte ortadoğu bataklığına çekiliyoruz. Baştakiler de bunun için elinden geleni yapıyorlar.
-
Bundan 20 sene sonra bizde iran gibi irak gibi insanların kaçmak isteyeceği bi ülke olacağız ..
BOB eş başkanı görevini yapıyor .
size noluyor onu anlamadım
-
Büyük Ortadoğu projesi
iran abd savaşı hayırlı olsun
-
3.BOP eşbaşkanı gitmeden iranı da bitirecek sanırım.
-
iranlı çulsuz mülteci yoktu bizde demi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Temmuz 2020; 18:34:57 > -
Demek ki yakında Amerika İran'ı karıştıracak. İran'dan kaçan mülteciler de Türkiye'ye gelecek.
Gelecek karanlık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çok çeşitli kültür sevicileri.
çocukluğu heidi ile geçmişler çok sevinecek.
-
İran'a geçmiş olsun. Sonra da bize sıra gelir.
-
Yıllardır söylenen olay. AB TR yi çok sevdiğinden mi kaynak veriyor?
Yapılacak belli. Onlar 1 orta doğu mültecisi gelsin diyorsa, gidip 2 Çinli mülteci ithal etmeliyiz.
Ateşe ateşle karşılık verilir.
Amaç çok ırklı fakir devlet. Toprakları işgal edilen Anadolu Halkı düşünsün.
Sanırım ya İran yada Türkiye karışacak. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Millet Mars'ta hayatı araştırıyor. Biz insan eliyle mayın temizliyoruz.
-
İran iç savaşı ve 20 milyon İranlı din kardeşimiz hayırlı olsun.
-
Gelin abi siz de gelin.Herkes gelsin.Biz çıkalım siz de rahat edin biz de a.k
-
Suriye sınırındaki mayınlar ne zaman temizlendi ve neden temizlendi, sonra ne oldu, ne kadar zaman sonra iç karışıklık çıktı, bunu örnek alabilirsiniz!
Buyrun zamanında petrol var diye kandırmışlar, ne oldu şimdi unutuldu gitti!!!
"“8 BİN METREDE RAFİNE PETROL VAR”
Peki mayınlı arazideki petrolün ne kadar derinlikte olduğunu iddia ediyorsunuz?
7-8 bin metre derinlikte. Belki 5 bin metrede de petrole ulaşılabilir. Bu konuda bir iddiam yok. Fakat şunu iddia ediyorum: 8 bin metrede rafine petrol var. Yani rafine edilmiş temizlikte bir petrol bulunuyor orada.
Bu harita ne zaman hazırlanmış bir harita?
1980’lerin sonlarına doğru hazırlanmış.
“BİR YETKİLİ DE ÇIKSIN ORADA PETROL OLMADIĞINI SÖYLESİN”
Güvenilirliğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Size şu anda bir nokta gösteririm ve derim ki, “Burada petrol var”. Kazalım, göreceksiniz olup olmadığını. Eğer çıkmazsa orada petrol ben de bu işi bırakacağım. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Üstelik biz açık açık da teklif ediyoruz: Bölgeyi bedava temizleyelim ama petrolü biz işletelim.Bir yetkili de çıksın desin ki, “Hayır orada petrol yok”."
https://www.haberturk.com/ekonomi/makro-ekonomi/haber/631909-mayin-bilmecesi
-
Aynı soruyu bir sitede biri sorup cevaplamış güzel bir şekilde, adım adım!!
https://www.derintahkik.com/iran-sinirinda-neden-mayinlar-temizleniyor//
"
Kim fonluyor bu temizliği?
Avrupa Birliği!
Peki, neden acaba?
Türkiye-İran sınırı onları bu kadar neden ilgilendiriyor?
Hadi geçmişe gidelim ve hafızamızı tazeleyelim. Sonra bir kez daha o soruyu soralım!
Hatırlayalım!
Suriye iç savaşı ve peşi sıra dalga dalga gelen milyonlarca mülteci akını tarih, Mart 2011!
Peki, Suriye sınırındaki mayınların temizlenme tarihi neydi?
2008 yılında başlayan mayın temizleme operasyonu, Suriye Savaşı başlayana kadar devam etmişti! Mayın temizliği üç sene sürdü. Temizlik bittiğinde ise Suriye savaşı çoktan başlamıştı!
Sizce bu tesadüf mü?
Elbetteki tesadüf olamaz! Bakınız şimdide İran sınırımızdaki mayınlar temizleniyor!
Şimdilerde İran’da nedeni bir türlü kestirilemeyen yüzde 300’lük akaryakıt zammı ve iç karışıklık başladı!
Ardından İran Ruhani Lideri Ali Hamaney: “Ayaklanma yapanlar İran düşmanları!” Diyerek, Devrim Muhafızlarına emir veriyor.
Yüzlerce insanın ölüm haberide peşinden geliyor!
Haberlere göre, İran Devrim Muhafızları ile İran Ordusu arasında bu kontrolsüz müdahale yüzünden gerginlikler baş gösterdiği iddiaları yayılıyor!
Akabinde beklenen açıklama Amerika’dan geliyor, Trump İran’ın bu durumundan endişeli olduklarını açıklıyor.
Yavaş yavaş sular ısıtılıyor!
Olaylar böyle devam ederse NATO müdahalesi zorunluluğu gündemi oluşturulması muhtemeldir!
İran Yönetimi ise adeta buna çanak tutuyor. Tıpkı Beşar Esad’ın yaptığı gibi ayak diremeye devam ediyor.
Küresel çetenin BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) projesi tıkır tıkır işlerken, yarın olası iç savaş büyüdüğünde, bahse konu mayınların temizliği kimin aleyhine işler orasını da siz düşünün!
"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X