Şimdi Ara

--İRİVER SPİNN + MONSTER TURBİNE-- İÇİN ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık elımdekı ıpod shuffle ı degıstırmek ıcın forumdakı konulara goz atıyordum ve iriver marka cihazların kaliteli oldugunu soyleyen kullanıcılarla karsılastım ılk basta kafamda cowon d2+ vardı sonra iriver clix2 nın daha ıyı oldugunuu soyleyen yorumlar okudum ancak pıyasada clix2 bulamadım onun yerıne madem cowon dan daha ıyı denıyor dıyerek iriver cıhazlardan bakmaya devam ettım ve spinn modelinde karar kıldım en fazla 250 lira cıvarında olanlara bakıyorum bu fiyat aralıgında onerebileceginiz daha kaliteli ses veren bir cihaz varsa önerılerınızı beklıyorum ve kulakllık olarak da monster turbıne i dusunuyorum onun ıcınde yorumlardan yola cıktım ıkı urunude kullanmadım sızce dogru tercıhlermı yapıyorum ?????? acıl onerılerınızı beklıyorum ona gore sıparıs verıcem sımdıden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -VesselaM- -- 28 Mayıs 2010; 23:41:15 >

• Dijital medya çalar olarak ihtiyacınız doğrultusunda en uygun olanı alırsınız fakat kulaklık ayrı mevzu öncelikle mt gibi orta seviye bir kulaklık alacaksanız ne tür müzikler dinlediğinizı ve kulaklikta öncelikle neler aradığınızı yazmanız gerekir yardımcı olabilmemiz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Dijital medya çalar olarak ihtiyacınız doğrultusunda en uygun olanı alırsınız fakat kulaklık ayrı mevzu öncelikle mt gibi orta seviye bir kulaklık alacaksanız ne tür müzikler dinlediğinizı ve kulaklikta öncelikle neler aradığınızı yazmanız gerekir yardımcı olabilmemiz için.

ozaman şunları ekleyim rap hiphop tarzı müzik dinlerim az da olsa pop da dinlerim genellikle basslı olan müzikleri dinlerim fakat suan kullandığım creavive ep630 aşırı derecede bass lı ve kulaklarımı fazlasıyla yoran bir kulaklık ayrıca tizleride o kadar ahım şahım değil ben bass ve tiz dengesi daha iyi daha temiz ses veren ayrıntıları yakalayan ve kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum almışken de fiyatına göre iyi birşey olsun istiyorum en azından ep630 dan sonra birkaç sınıf atlatmalı ebay üzerinden almayı düşünüyorum 90 usd civarında fiyatları var

• şuan ses kalitesi olarak en gözde modeller sony nwz-x1050 ve nwz-a845 modelleri hocam.kendinden amfileri var ve inanılmaz temiz sesleri var.cowonlar hikaye.iriver larla pek tecrübem olmadı,şu sıralar sesleri pek çıkmıyor zaten.kulaklık olarak audio technica ckm-70 önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi-fi_project

şuan ses kalitesi olarak en gözde modeller sony nwz-x1050 ve nwz-a845 modelleri hocam.kendinden amfileri var ve inanılmaz temiz sesleri var.cowonlar hikaye.iriver larla pek tecrübem olmadı,şu sıralar sesleri pek çıkmıyor zaten.kulaklık olarak audio technica ckm-70 önerebilirim.

hocam iyi güzel de iriver için 245 lira vericekken söylediğin modeller bunun en az iki katından fazla maalesef o kadar çıkamam
  • Kulaklık, dinlediğiniz tarza göre gayet makul bence. Turbine alman iyi olur, o fiyat aralığında başkasına bakma derim. Bir aksilik çıkar da biraz daha az vereyim dersen de, Cks90 veya Cks70 bakabilirsin. Ckm70'te bass bulamayabilirsin pek... En azından ben öyle biliyorum; yakında dinleme şansım olacak umarım (parantez içinde güleyim ), o zaman kesinleşir fikrim-konudan bağımsız tabi bu kısım.

Müzikçalara gelince, bence yine D2 senin tarzına gider. Bahsedilen Sony'lerde benim bile gözüm var ama fiyatlarından yanlarına yaklaşılmıyor. iriver'ları ise bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 18 Mayıs 2010; 1:45:19 >

• d2 dedıgım gıbı ılk secımımdı fakat iriver clix ıle karsılastıranların buyuk kısmı clix ı tercıh etmısler bende bu yuzden iriver a yoneldım ayrıca spinn in ses islemcısının clix le aynı oldugunu clix in yerını spinn in aldıgını ve bunu iriver firmasının soyledıgını baska bır konuda bır arkadas yazmıstı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 250 lira ayırabiliyorsan bence ipod touch 2g al. D2 kullandım daha önce sony s618f, creative, samsung gibi ve daha sayamayacağım markaların modellerini de kullandım. Aralarında en iyisi ipod touch. En son d2 kullanıyordum ve memnundum da. İpodları sevmiyordum ve tavsiye etmiyordum. Çünkü bir ara 3g nano kullandım ve nerdeyse hiç bass vermiyordu alet. Tizleri kulak tırmalıyordu bi saatten sonra. Neyse aslında ipodu uygulamaları, ekran büyüklüğü, interneti vs. için aldım. D2yle müzik dinlerim ipodda da oyun oynarım diyordum. Sıkılırsam satarım falan da diyordum kendi kendime. Ama touch gelince bütün düşüncelerimde yanılmışım. Touch açık ara daha iyi ses kalitesi veriyordu. Öncelikle bass vurgusu artmış tizleri etkilemeden. Tizleri yapay geldi d2nin touchdan sonra. Sonra hemen elden çıkardım d2yi. İpod touch ile de daha üst modeli çıkana kadar satmayacağım heralde. ayrıca 250 liralık alet piyasadaki nerdeyse bütün dokunmatik ekranlı cep telefonlarından daha hassas dokunmatiği var ve çoğunda olmayan multitouch var. Ayrıca iriver markası kullanmadım ama iyi ses kalitesi olduğuna inanmıyorum cowon d2ye yakın bir ses kalitesi var diye düşünüyorum. Bu forumdaki yorumlara da çok bakma. Forumda bir ara cx500ü f/p canavarı ve dünyanın en iyi kulaklığı olarak gösteriyorlardı. O yüzden ben olsam iriverden uzak dururum. Çünkü bilmedikleri konu hakkında mesaj atan çok. 250 liraya sıfır ipod touch bulamazsın ama 330 liraya sıfırı vardı sanırım forumda. Ben ikinci el aldım sorunsuz şekilde kullanıyorum. İkinci eli 250 liraya bulursun.

Turbine dinlediğin müzik türüne göre iyi seçim. Ben de seninle aynı türleri dinlediğim için ben de turbine seçtim. Turbine hakkında şu an bişey söyleyemem ama cuma günü elimde olacak o zaman pm atarsın ya da buradan yazarım yine görüşlerimi.

Kısaca cowon ve iriverden uzak dur diyorum. İpod touch şu an senin için biçilmiş kaftan. O kadar özellik istemiyorum diyosan sonynin ve sansanın güzel modelleri var daha uygun fiyata.

• "hitmachine16"
    ipod u da değerlendirmeye almıştım ama fiyattan dolayı caymıştım ayrıca ses kalitesinin iriver dan iyi olup olmadığına dair şüphelerim de var d2 den iyi olabilir, zaten d2 den iyi olduğunu düşündüğüm cihazlara bakmaya çalışıyorum. ipod un müzik ve arada video dışında hiçbir özelliğinide kullanmayacağım ve bu kullanmadıklarıma fazladan para vermek israf olucak

http://www.amazon.com/iriver-SPINN-Video-Player-Silver/dp/B001IKK9WU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1274265867&sr=8-1

bu adreste fiyat ucuz gözüküyor sizce güvenilirmi ???

• ''-VesselaM-''

Verdiğin linkteki spinin fiyatı iyiymiş de türkiyeye yollamıyor o site. Bence iriver alma sony s638f veya sansa clip al. İkisinin de ses kalitesi çok iyi. İriverden de iyi olacağını tahmin ediyorum. Ama sen bilirsin tabi karar senin.
  • 2 hafta önce amazon'dan Spinn 8 gb aldım. 89.99 dolardan aldım. Bir de 20 dolar civarında bir kılıf aldım. Alet gerçekten çok özel ve güzel bir alet. Cowon S9'a göre çok minik. D2 alınacağına Spinn alınmalı derim. Şahsen kullandım. Cowon S9'a göre teknik olarak tek dezavantajı videoları dönüştürüp atmanız gerekiyor. Onun dışında sesi ve benzeri teknik özellikleri oldukça iyi... Sony modelleri Cowon S9 varken nedense ciddiye alamıyorum... Kim ne derse desin...
  • hocam spinni kullanıyorum şu an ve kesinlikle al derim pişman olmazsın emin ol.cowonun çoğu modelini kullandım spinn aralarında en iyi sesi veren oldu.zaten spinnin sesi clixe en yakın diyolar ve gerçektende oyle.sahne hissini tam olarak veriyor....
  • iRiver Spinn çok iyi ama sesinin Cowon'dan daha iyi olduğuna emin değilim :) Cowon'daki BBE+ "Maestro" ve "Feel the Wind" ayarlarını unutmuşsun sanırım sen :) Ama yine de iRiver Spinn + Monster Turbine oldukça iyi seçimler olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guren Gursel

iRiver Spinn çok iyi ama sesinin Cowon'dan daha iyi olduğuna emin değilim :) Cowon'daki BBE+ "Maestro" ve "Feel the Wind" ayarlarını unutmuşsun sanırım sen :) Ama yine de iRiver Spinn + Monster Turbine oldukça iyi seçimler olacaktır.

forumun amacı "bilgi edinmek ve tecrübelerden faydalanmak" olduğu için unutmadım. bilmediğim için fikir sordum desek daha iyi olur.zaten baştada yorumlardan yola çıktım demiştim. eğer d2 kullandıysanız ve spinn den daha iyi olduğuna kanaat getirdiyseniz bu artı yönleri forumla paylaşırsanız herkez faydalanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -VesselaM-

quote:

iRiver Spinn çok iyi ama sesinin Cowon'dan daha iyi olduğuna emin değilim :) Cowon'daki BBE+ "Maestro" ve "Feel the Wind" ayarlarını unutmuşsun sanırım sen :) Ama yine de iRiver Spinn + Monster Turbine oldukça iyi seçimler olacaktır.

forumun amacı "bilgi edinmek ve tecrübelerden faydalanmak" olduğu için unutmadım. bilmediğim için fikir sordum desek daha iyi olur.zaten baştada yorumlardan yola çıktım demiştim. eğer d2 kullandıysanız ve spinn den daha iyi olduğuna kanaat getirdiyseniz bu artı yönleri forumla paylaşırsanız herkez faydalanır.

spinn d2'den daha iyi bi playerdır bizzat test ettim dediğim gibi spinn cowon s9 ayarı bi player

• Spinn D2'den iyi evet. Spinn ve S9 kıyaslanamaz ikisi de apayrı cihazlar. Mesela sadece Cowon'un Tv-out özelliği bile tamamen artıya geçmesine yeterli olacaktır. Ayrıcaaa haa unutmuştum. Ayhan ben sana söylemeyi unuttum. Sen Cowon'un sesini niye beğenmediğini biliyor musun? Çünkü bulunduğun konumu avrupa seçtiğinden avrupa standartlarına göre kısık ses veriyordu :) Onu ben küçük bir dosya işlemi ile düzelttim. Şu andaki sesini duysan belki fikrin değişir. 2 kat ses farkı var herhalde :)
  • quote:

Spinn D2'den iyi evet. Spinn ve S9 kıyaslanamaz ikisi de apayrı cihazlar. Mesela sadece Cowon'un Tv-out özelliği bile tamamen artıya geçmesine yeterli olacaktır. Ayrıcaaa haa unutmuştum. Ayhan ben sana söylemeyi unuttum. Sen Cowon'un sesini niye beğenmediğini biliyor musun? Çünkü bulunduğun konumu avrupa seçtiğinden avrupa standartlarına göre kısık ses veriyordu :) Onu ben küçük bir dosya işlemi ile düzelttim. Şu andaki sesini duysan belki fikrin değişir. 2 kat ses farkı var herhalde :)

anlatırmısın abi nasıl yaptığını veya foruma yeni konu da acabilirsin...
  • bende spinn ve d2 var. kesinlikle iriverin h320 ve clixteki başarısı spinnde yok. çogu revievdede mevcuttur ortalama ses kalitesiyle. sizlerin ve benim dinledigimiz alet aynımı acaba ? iriverin kendine has bi ses rengi var dogrudur ama onun dışındada bi artısı yok. d2 kullanıyorum ara sıra, ara sırada spinn, ikisininde ses rengi farklı, o yüzden ikisinide kullanırım, haa mp3 player şimdi alacak olsam s9 alırım orası ayrı, ipod touch hiç bilmiyorum reviewleri incelemeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.