Bildirim
iriver t10 mu yoksa t30 mu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
T10 daha sık, cok daha guzel bir plastikten yapılmıs, yanında geleln boyun askısı cok daha guzel, fazla tusu oldugu icin kullanımı daha kolay, renkli ekran ve metal klips sayesinde uzerinde heryere kolayca asılabiliyor.
Onun haricinde ses kalitesi aynı ve T30 un line in kayıt avantajı var ve daha kucuk. Tercih senin... -
iriver cılar yardım edin yawww......bu aletlerde bilgi taşınıyomu....quote:
Orijinalden alıntı: Soultrap
T10 daha sık, cok daha guzel bir plastikten yapılmıs, yanında geleln boyun askısı cok daha guzel, fazla tusu oldugu icin kullanımı daha kolay, renkli ekran ve metal klips sayesinde uzerinde heryere kolayca asılabiliyor.
Onun haricinde ses kalitesi aynı ve T30 un line in kayıt avantajı var ve daha kucuk. Tercih senin... -
arkadaşlar biraz bilgi lütfen yaaaa -
Merhaba;quote:
Orijinalden alıntı: tincup
arkadaşlar biraz bilgi lütfen yaaaa
Ben T30 aldım fiyatı daha ucuz ve daha küçük...
Ancak denildiği gibi T10 daha şık, ekranı renkli daha modern ve pil ömrü daha iyi ama daha büyük...Kullanımı biraz daha kolay çünkü joysticki var..
Ses kaliteleri ikisinin de aynı...
Aletlerle dosya taşınabiliyor..Zaten takar takmaz explorer de aletin ismi gözüküyor...Sürükle bırak tekniğiyle alette "DATA" kısmına dosyalar atabiliyorsunuz...
Kutunun içinden alet,kulaklık,bir tane pil, taşımak için boyun askısı,Media Player 10 (10 küsür) Cdsi,USB kablosu ve kitapçıklar çıkıyor... (USB kablosuna ihtiyacı olmayan kendisi direkt USB'ye girebilen bir model arıyorsanız T20'yi düşünün)
O cd deki media player versiyonunu (10 küsür) bilgisayarınıza kurmak zorundasınız aleti kullanabilmek için...
Ayrıca Windows XP ve SP2 yüklü olmalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystica -- 16 Şubat 2006 22:53:41 >
-
http://www.mtp-ums.net/ adresindeki firmware i yuklersen,Pc inde media player olmasına gerek kalmıyor.Windows usb flash disk olarak tanıyor aleti.quote:
Orijinalden alıntı: Mystica
Merhaba;
Ancak denildiği gibi T10 daha şık, ekranı renkli daha modern ve pil ömrü daha iyi ama daha büyük...Kullanımı biraz daha kolay çünkü joysticki var..
Aletlerle dosya taşınabiliyor..Zaten takar takmaz explorer de aletin ismi gözüküyor...Sürükle bırak tekniğiyle alette "DATA" kısmına dosyalar atabiliyorsunuz...
Kutunun içinden alet,kulaklık,bir tane pil, taşımak için boyun askısı,Media Player 10 (10 küsür) Cdsi,USB kablosu ve kitapçıklar çıkıyor... (USB kablosuna ihtiyacı olmayan kendisi direkt USB'ye girebilen bir model arıyorsanız T20'yi düşünün)
O cd deki media player versiyonunu (10 küsür) bilgisayarınıza kurmak zorundasınız aleti kullanabilmek için...
Alıntıları Göster
Ayrıca aletin ekranından içine attığın exe, pdf,doc vs dosyaları görebiliyorsun.(tabii sadece adlarını)
Bn de t30 var firmware i update ettim normal usb flash disk olarak kulanıyorum yanlız uzun 1 usb kablosu var.
Çözemediğim tek sorun alete attığım mp3 lerin sırasını belirleyemiyorum.Ne yptıysam kendi kafasına göre sıralıyor.Bu sorunu çözen var mı arkadaşlar?
Kısaca paran varsa t10 yoksa t30 ikiside memnun edecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: Mystica
Merhaba;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal08 -- 16 Şubat 2006 23:12:02 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kemal08
http://www.mtp-ums.net/ adresindeki firmware i yuklersen,Pc inde media player olmasına gerek kalmıyor.Windows usb flash disk olarak tanıyor aleti.
Ayrıca aletin ekranından içine attığın exe, pdf,doc vs dosyaları görebiliyorsun.(tabii sadece adlarını)
Bn de t30 var firmware i update ettim normal usb flash disk olarak kulanıyorum yanlız uzun 1 usb kablosu var.
Çözemediğim tek sorun alete attığım mp3 lerin sırasını belirleyemiyorum.Ne yptıysam kendi kafasına göre sıralıyor.Bu sorunu çözen var mı arkadaşlar?
quote:
Merhaba;
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kemal08
http://www.mtp-ums.net/ adresindeki firmware i yuklersen,Pc inde media player olmasına gerek kalmıyor.Windows usb flash disk olarak tanıyor aleti.
Vayy sonunda mtp yi ums ye ceviren patch li firmware cıkmıs. Bu durumda ses kısıtlamasından da kurturulur.
Veeee T10 artık FM radyolu olacaaaak.
Paylastıgın icin saol..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 16 Şubat 2006 23:35:47 >
-
Bu Avrupa versiyonlarında bulunan ses kısıtlaması donanımsal değil miydi? Sadece firmware ile mi ilgili?quote:
Orijinalden alıntı: Soultrapquote:
Vayy sonunda mtp yi ums ye ceviren patch li firmware cıkmıs. Bu durumda ses kısıtlamasından da kurturulur.
Veeee T10 artık FM radyolu olacaaaak.
Paylastıgın icin saol..
Alıntıları Göster
-
Radyo olayı donanımsal ancak ses kısıtlaması yazılımsal. Yani firmware guncellemesiyle t-10 a radyo ekleyemiyorsun.Bu sitede bunu deneyen ama firmware güncellemesiyle radyo özelliği kazanamayan 1-2 kişi var.us versiyonu firmware yüklersen ses kııstlaması kalkıyormuş ama ben buna hiç ihtiyaç duymadım.Duyma kaybın yoksa ses fazla fazla yeter.Bu arada sesi sonuna kadar açıp otobuste etrafı rahatsız eden tiplerequote:
Orijinalden alıntı: Mystica
Bu Avrupa versiyonlarında bulunan ses kısıtlaması donanımsal değil miydi? Sadece firmware ile mi ilgili?
Alıntıları Göster
MTP-UMS güncellemesi T-20 ve T-30 da problemsiz ancak renkli ekrana sahip T-10 larda dikkatli olunması gerkiyor.Aşağıdaki forum ve sitede gerekli bilgiler bulunabilir.Tabii ingilizce
http://www.mtp-ums.net/
http://www.misticriver.net/forumdisplay.php?f=131
quote:
Bu Avrupa versiyonlarında bulunan ses kısıtlaması donanımsal değil miydi? Sadece firmware ile mi ilgili?
-
Evet arkadaşlar T30 daki mp3 leri nasıl sıralayacağımızı buldum en sonunda.İriverplus2 programı aracılığıyla yapabiliyorsunuzquote:
Radyo olayı donanımsal ancak ses kısıtlaması yazılımsal. Yani firmware guncellemesiyle t-10 a radyo ekleyemiyorsun.Bu sitede bunu deneyen ama firmware güncellemesiyle radyo özelliği kazanamayan 1-2 kişi var.us versiyonu firmware yüklersen ses kııstlaması kalkıyormuş ama ben buna hiç ihtiyaç duymadım.Duyma kaybın yoksa ses fazla fazla yeter.Bu arada sesi sonuna kadar açıp otobuste etrafı rahatsız eden tiplere
MTP-UMS güncellemesi T-20 ve T-30 da problemsiz ancak renkli ekrana sahip T-10 larda dikkatli olunması gerkiyor.Aşağıdaki forum ve sitede gerekli bilgiler bulunabilir.Tabii ingilizce
quote:
Alıntıları Göster
Şu adresteki http://www.misticriver.net/showthread.php?t=28641&page=2 moddy nikli elemanın verdiği linkten direk indirebilirsiniz.
quote:
Radyo olayı donanımsal ancak ses kısıtlaması yazılımsal. Yani firmware guncellemesiyle t-10 a radyo ekleyemiyorsun.Bu sitede bunu deneyen ama firmware güncellemesiyle radyo özelliği kazanamayan 1-2 kişi var.us versiyonu firmware yüklersen ses kııstlaması kalkıyormuş ama ben buna hiç ihtiyaç duymadım.Duyma kaybın yoksa ses fazla fazla yeter.Bu arada sesi sonuna kadar açıp otobuste etrafı rahatsız eden tiplere
quote:
-
Arkadaşlarquote:
Evet arkadaşlar T30 daki mp3 leri nasıl sıralayacağımızı buldum en sonunda.İriverplus2 programı aracılığıyla yapabiliyorsunuz
Şu adresteki http://www.misticriver.net/showthread.php?t=28641&page=2 moddy nikli elemanın verdiği linkten direk indirebilirsiniz.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Özellikle yeni alanların aklında bulunsun bu sitelerde T10 için sadece radyolu modelin UMS dönüşüm firmware'i var yani türkiye'de satılan radyosuz (sitelerde "pure"diye geçiyor) model UMS'e çevrilemiyor bunun dışında T30 ve T20'nin radyolu ve radyosuz modellerinde UMS dönüşümü yapılabiliyor!
-
Ben T30 um için MTP->UMS çevrimini yaptım. Sorunsuz çalışıyor ve USB Flash disk olarak tanıyor artık. Bir de yapanlara sordum artık bundan sonra cihaz tamamen UMS olmuş, yani gelecek firmware updateleri UMS için yapacağım. Güzel oldu, artık Linux te de kullanabiliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: alport
Arkadaşlar
Özellikle yeni alanların aklında bulunsun bu sitelerde T10 için sadece radyolu modelin UMS dönüşüm firmware'i var yani türkiye'de satılan radyosuz (sitelerde "pure"diye geçiyor) model UMS'e çevrilemiyor bunun dışında T30 ve T20'nin radyolu ve radyosuz modellerinde UMS dönüşümü yapılabiliyor!
Alıntıları Göster
-
Arkadaslar radyo konusunda yanlısınız var..quote:
Orijinalden alıntı: mturker
Ben T30 um için MTP->UMS çevrimini yaptım. Sorunsuz çalışıyor ve USB Flash disk olarak tanıyor artık. Bir de yapanlara sordum artık bundan sonra cihaz tamamen UMS olmuş, yani gelecek firmware updateleri UMS için yapacağım. Güzel oldu, artık Linux te de kullanabiliyorum.
Alıntıları Göster
Benim aldıgım T10 v1.03 firmware liydi ve radyosu vardı. Firmware updater v1.60p (p yani pure) versiyonu yukleyince radyo gitti.
Yani radyo donanimsal degil yazılımsal. Belki sonraki modellerde T30 lardaki gibi tamamen kaldırmıslardır bilemem ama radyoluların olduguna eminim...
-
Arkadaşım radyo yazılımsal bir özellik değildir.Radyoyu kullanabilmek için alette radyo için donanım bulunması gerekir.T10 Amerika versiyonlarında radyo var,Avrupa versiyonlarında yok diye biliyorum ben.Radyosu olmayan bir alete firmware yükleyere radyo ekleyemezsiniz.Senin alet zaten radyolu model.Yüklediğin firmware de radyosuz model için(pure).Yani sen radyo özelliğini kaybetmedin sadece radyo menüsünü kaldırmış oldun radyosuz modelin firmware'sini yükleyerek.Senin modele uygun versiyonu yüklersen radyo menüsü tekrar geri gelecektir.Kolay gelsin.quote:
Orijinalden alıntı: Soultrap
Arkadaslar radyo konusunda yanlısınız var..
Benim aldıgım T10 v1.03 firmware liydi ve radyosu vardı. Firmware updater v1.60p (p yani pure) versiyonu yukleyince radyo gitti.
Yani radyo donanimsal degil yazılımsal. Belki sonraki modellerde T30 lardaki gibi tamamen kaldırmıslardır bilemem ama radyoluların olduguna eminim...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: agemennon
Arkadaşım radyo yazılımsal bir özellik değildir.Radyoyu kullanabilmek için alette radyo için donanım bulunması gerekir.T10 Amerika versiyonlarında radyo var,Avrupa versiyonlarında yok diye biliyorum ben.Radyosu olmayan bir alete firmware yükleyere radyo ekleyemezsiniz.Senin alet zaten radyolu model.Yüklediğin firmware de radyosuz model için(pure).Yani sen radyo özelliğini kaybetmedin sadece radyo menüsünü kaldırmış oldun radyosuz modelin firmware'sini yükleyerek.Senin modele uygun versiyonu yüklersen radyo menüsü tekrar geri gelecektir.Kolay gelsin.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: agemennon
Arkadaşım radyo yazılımsal bir özellik değildir.Radyoyu kullanabilmek için alette radyo için donanım bulunması gerekir.T10 Amerika versiyonlarında radyo var,Avrupa versiyonlarında yok diye biliyorum ben.Radyosu olmayan bir alete firmware yükleyere radyo ekleyemezsiniz.Senin alet zaten radyolu model.Yüklediğin firmware de radyosuz model için(pure).Yani sen radyo özelliğini kaybetmedin sadece radyo menüsünü kaldırmış oldun radyosuz modelin firmware'sini yükleyerek.Senin modele uygun versiyonu yüklersen radyo menüsü tekrar geri gelecektir.Kolay gelsin.
Iste bende tam olarak senin dedigini kastettim zaten.Yazımda yeni T10 larda olmayabilir diye yazmısım..
Yani eski avrupa T10 larda da radyo vardı. Ve sonradan butun Avrupa icin pure firmwareler geldi ve radyo olan modellerde de radyo gitti. Buyuk sacmalık zatenwww.misticriver.net te bu olaydan cok isyan eden var...
-
demekki t30 alıcam......peki kulaklığı nasıl acaba bunların ...yani ayrıca almaya gerek varmı.....ben bu forumlarda yeniyim ortalıkta bi çok kulaklık ismi geçiyo bunlar için......yeni yazılım yüklemesem ne olurki..veri atamam....ve sesi yükseliyoquote:
Orjinalden alıntı: agemennon
Iste bende tam olarak senin dedigini kastettim zaten.Yazımda yeni T10 larda olmayabilir diye yazmısım..
Yani eski avrupa T10 larda da radyo vardı. Ve sonradan butun Avrupa icin pure firmwareler geldi ve radyo olan modellerde de radyo gitti. Buyuk sacmalık zatenwww.misticriver.net te bu olaydan cok isyan eden var...
Alıntıları Göster
-
quote:
demekki t30 alıcam......peki kulaklığı nasıl acaba bunların ...yani ayrıca almaya gerek varmı.....ben bu forumlarda yeniyim ortalıkta bi çok kulaklık ismi geçiyo bunlar için......yeni yazılım yüklemesem ne olurki..veri atamam....ve sesi yükseliyo
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: tincup
demekki t30 alıcam......peki kulaklığı nasıl acaba bunların ...yani ayrıca almaya gerek varmı.....ben bu forumlarda yeniyim ortalıkta bi çok kulaklık ismi geçiyo bunlar için......yeni yazılım yüklemesem ne olurki..veri atamam....ve sesi yükseliyo
Son firmware i kesinlikle yukle. SRS 2.0 geliyor ve mukemmel bir ses kalitesi var.
T30 un icinden sennheiser mx200 cıkıyor, 12YTL lik ortalama bir kulaklık.. Onunla idare edebilirsin yada 60-70YTL verip iyi bir kulaklık alabilirsin...
-
t30 için son firmware i nerden bulabilirim......????????quote:
Orjinalden alıntı: tincup
Son firmware i kesinlikle yukle. SRS 2.0 geliyor ve mukemmel bir ses kalitesi var.
T30 un icinden sennheiser mx200 cıkıyor, 12YTL lik ortalama bir kulaklık.. Onunla idare edebilirsin yada 60-70YTL verip iyi bir kulaklık alabilirsin...
Alıntıları Göster
-
www.iriver.comquote:
t30 için son firmware i nerden bulabilirim......????????
Alıntıları Göster -
Radyolu modelleri bulabileceğim yer söyler misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: flyho
www.iriver.com
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kulaklığın sesi azaldı
- rootdir nedir
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bose quietcomfort ultra earbuds
- anker sleep a20
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
- airpods nasıl sıfırlanır
- ikko active buds
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X