Bildirim
iriver t5 mi t7 volcano mu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar t7 hakkında yorum yapacak yok mu? -
T7 4GBlık modeli yaklaşım 6 aydır kullanıyorum. Öncesinde 2 yıl T30 kullanmıştım. Tam olarak aradığınız özellikleri bilemiyorum ama bence güzel bir cihaz. Fotoğraflarda uzunluğunu tam anlayamayabilirsiniz, boyut olarak biraz uzunca, nette karşılaştırmalı fotoları fikir verir. Ses kalitesi daha çok klasik ve benzeri müzikleri dinleyen benim gibi birisi için yeterli, tabi doğru kulaklık tercihi ile, beraberinde gelenler eski modellerdekiler kadar başarılı değiller.
Soracağınız birşey olursa yardımcı olmaya çalışabilirim. -
T5 bence video izlemiceksen -
bugün T5 aldım ve eski kullandığım iriver lara göre aynı kalite devam ediyor diyebilirim
radyosu iyi çekiyor ancak kişisel EQ ayarı olmayaşı kötü olsada rock ayarında EP630 ile oldukça iyi ses kalitesine sahip
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X