Şimdi Ara

Irkçılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mesajım yüzünden ban yemişim yerim sizin başkancıkık oynayacağınız forumu.
    Hesabı silip gidicektim ama silme ekranında kod gönder olmuyor. Kalıcı olarak silinsin. Bu kolpa sansürcü ortamda artık bulunmak istemiyorum

AKP'nin iktidar olmasının nedeni gurbetçiler değil. Bu kanıya nasıl vardığınızı anlamıyorum. Almanya'da kullanılan oy sayısı 732 bin ve yüzde 32'si KK'ye çıktı. Yüzde 100'ü ne Kılıçdaroğlu'na atsalar gene fark milyonlar. KK'nın kaybetmesinin nedeni 6lı masa ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olması. Başkan olsa da gördük ne yapacağını; herkese mavi boncuk dağıtmış, bakanlık dağıtmış. Görüyorsunuz, şimdi de diyor ki 'Koca CHP'de yolsuzluğa bulaşmamış bir ben varım, geçmişi temiz birini görsem devredeceğim.' Bu adamın tek vasfı Alevi olması, CHP'deki Alevi populasyonu yüzünden o koltukta oturuyor. Almanya'daki Türk diasporasının lobi faaliyeti kuramamasının en büyük nedeni mevcut iktidar. Bunlar önayak olmalıydı ama bunun yerine gidip Türk motorsiklet çetelerine destek oluyorlar, metin Kûlünk ün yaptığı gibi. Amerika'daki Türk lobisi de bir zamanlar fetullahcıların elindeydi. Devlete ters düşünce, oradaki lobi boşa düştü. Düşer düşmez de Ermeniler sözde soykırımı geçirdiler. Yani New York'un göbeğine koskoca gökdelen dikip Türkevi yazmakla olmuyor. Sen koskoca devlet bir terör örgütünden daha iyi lobi faaliyeti gösterecek diaspora yetiştiremiyorsan, kurucunu da yasaklarlar, bayrağını da yaktırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhankrall -- 9 Ağustos 2023; 23:39:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• diaspora güçlü değil çünkü bu ülke içinde ve dışında buranın ekmeğini yemiş ülkesi aleyhine durmadan saydıran mercimek akıllı dolu

başka hiç bir ülkede bu kadar hain yok akıllı biri ülkesi için çalışır kuyusunu kazmaz

bu konuda sınıf sonuncusuyuz

nedeni bu

bu ülkeyi sevmeyi bir türlü öğrenemediniz savaşa girseniz sizi bu ülke kurtaracak

beyninizi yıkayan batı değil.

yarın savaşacağınız da o batı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 10 Ağustos 2023; 2:25:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

Öyle diyorsunuz da Osmanlı tarih boyunca doğuyla savaştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞIRI TÜRKÇÜLER/ÜLKÜCÜLER
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.