Şimdi Ara

AŞIRI TÜRKÇÜLER/ÜLKÜCÜLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürkçüyüm,Türk'üm ve Türk olmaktan gurur duyuyorum fakat çevremde bu tür kişiler var cidden rahatsız oluyorum.

Adamlar tengri biz menen,ülkü ocakları,ve göktürkçe sanırım yazılmış harf üçlüsü arasında gidip geliyorlar devamlı.

İkide bir özel harekat türküleri açıp elleriyle bozkurt işareti yapıyorlar.

Belki de ben yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum ama çok bayıyorlar.

Daha birkaç yıl öncesine kadar sorsan hiçbiri göktürkleri bilmezdi,birden patladı gitti şimdi hepsi herşeyden çok göktürk sembollerini biliyorlar.

• Neyinle övünüyorsun ki? Dışardan herkesin gördüğü barbar, gösteriş meraklısı,cahil topluluğunla mı? Türk olmak güzeldir ama bokunu çıkarmadan.Hangi ülke aşırı milliyetçi böyle.En azından cahil değiller.Birsey bilmiyorsunuz yok şu ülke şöyle bu ülke böyle.Milliyetçilik lafla değildir araştırıp öğrenip ülkene çıkacağın destekte doğru yolu bulmandır.Ben Türküm deyip neyle övünüyorsun mesela? Ülkenin şu sürünerek yaşadığımız zamanında hala boş şeyler tartışıyorsunuz ama eylemleriniz ve fikirleriniz bir değil.Ayrica derine inersem Türk olmayı sen secmedin neden övünüyorsun? Diye sorsam birşey diyemezsin.Cunku popüler gündem seni buna yöneltiyor yoz herif.Asla türk veya başka ırk düşmanı değilim.Kürt de değilim merak etmeyin.Sizin gibi kör yobazlara tahammül edemiyorum
  • Evet ben de anlamıyorum, herşeyi ayarında yapıp abartmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
  • türk ırkı dışındaki tüm ırkların düşük ırk olduğunu iddaa etmek gerçek anlamda bilimsel bir araştırmanın yanında tarihsel bir dayanakta ister bu cenah öyle bir cenahtır ki böyle olmadıklarını bilmelerine rağmen kendilerine itibar kattıklarını düşündüklerinden ötürü bu tarz bir yaklaşım içerisinde ideolojierini hem dayatıp hem abartabiliyor sürü ne yaparsa onu yapmaktan vazgeçmeyen bireyler halinde hareket eden bu sürüngenler aynı zamanda Göktürkçe'de yalnızca TÜRK yazmasını bilirler dillerine,adetlerine o kadar bağlıdırlar ki öğrenebildikleri tek şey Göktürkçe'de yalnızca TÜRK yazabilmek ve kımız içebilme arzusuyla yanıp tutuşmak.lakin iş göçebe olarak çadırlarda yaşamaya ok atıp sadece Türk ırkından biriyle evlenmeye geldiğinde o ara bi anlığına sadece ulusalcı/laik olabilme özelliğiyle de ön plana çıkabilirler.

En nefret ettiği ırk: tüm ırklar ama özellikle listeyi kürtler,ermeniler,yahudiler,araplar ve diğer küçük etnik azınlıklar çekmektedir. Mesela ingilizler,amerikalılar ya da ne bileyim almanlarda onları katlemiş olsa bile onlara karşı nefret duymaz ilk öncelikli hedefi kendi tapulu malı saydığı sınırlar içerisinde yaşayan diğer küçük etnisitelerdir çünkü resmi ideolojinin geçerli olduğu bir toplumda ezebileceği tek topluluk türk olmayan diğer küçük azınlıklar ha yoksa bunlar suriye'ye,ırak'a ya da diğer yabancı ülkelere savaşmak için gönüllü gitmezler mi ? gitmezler o ara yine ulusalcı ve savaş karşıtı bir insan olarak belirmeye başlarlar fakat ellerinde klavye olmadığı sürece geçerlidir bu. Tabii bir insan ülkücü,aşırı türkçü aşırı bilmem diğer partili olabilir ama mensubu olduğu zümrenin böylesine aşırı,akla hayale sığmayacak gerçeklikten uzak kendilerinin bile inanamayacağı kadar uydurma verilerle bu ideolojilerini savunmasının dışarıdan nasıl gözüktüğünü bi bilse büyük ihtimal zakir gördüğü ermeni,yahudi ya da kürt ırkına geçmenin bile bu utancın üstüne çıkamayacağını düşünürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proofweb -- 17 Kasım 2017; 11:17:9 >

• Her millet kendisiyle övünür bizimkilerde Türküm demeye utanır olmuş yazık çok yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Her millet kendisiyle övünür bizimkilerde Türküm demeye utanır olmuş yazık çok yazık

Neyinle övünüyorsun ki? Dışardan herkesin gördüğü barbar, gösteriş meraklısı,cahil topluluğunla mı? Türk olmak güzeldir ama bokunu çıkarmadan.Hangi ülke aşırı milliyetçi böyle.En azından cahil değiller.Birsey bilmiyorsunuz yok şu ülke şöyle bu ülke böyle.Milliyetçilik lafla değildir araştırıp öğrenip ülkene çıkacağın destekte doğru yolu bulmandır.Ben Türküm deyip neyle övünüyorsun mesela? Ülkenin şu sürünerek yaşadığımız zamanında hala boş şeyler tartışıyorsunuz ama eylemleriniz ve fikirleriniz bir değil.Ayrica derine inersem Türk olmayı sen secmedin neden övünüyorsun? Diye sorsam birşey diyemezsin.Cunku popüler gündem seni buna yöneltiyor yoz herif.Asla türk veya başka ırk düşmanı değilim.Kürt de değilim merak etmeyin.Sizin gibi kör yobazlara tahammül edemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şekilciliğin her türlüsü kötü.

Hem bayıcı hemde göklere sığdıramadıkları o değer her neyse ona karşı tepki oluşmasına sebep oluyorlar.

Kendileri daha çok zarar veriyor o değere.

Aynı tip kemalistler var mesela. Şekilcilikten saçma sapan şeylere sinirlenip onlara uymayanlara hemen vatan haini damgası yapıştırmaya başlıyorlar.
  • Tamamen şahsım adına konuşuyorum; istisnasız olarak kesinlikle hazetmediğim ve bulundukları ortamdan koşarak uzaklaştığım arkadaşlardır bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LGBT destekçisiyim AMA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulkucu ne desem gg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Her millet kendisiyle övünür bizimkilerde Türküm demeye utanır olmuş yazık çok yazık

Neyinle övünüyorsun ki? Dışardan herkesin gördüğü barbar, gösteriş meraklısı,cahil topluluğunla mı? Türk olmak güzeldir ama bokunu çıkarmadan.Hangi ülke aşırı milliyetçi böyle.En azından cahil değiller.Birsey bilmiyorsunuz yok şu ülke şöyle bu ülke böyle.Milliyetçilik lafla değildir araştırıp öğrenip ülkene çıkacağın destekte doğru yolu bulmandır.Ben Türküm deyip neyle övünüyorsun mesela? Ülkenin şu sürünerek yaşadığımız zamanında hala boş şeyler tartışıyorsunuz ama eylemleriniz ve fikirleriniz bir değil.Ayrica derine inersem Türk olmayı sen secmedin neden övünüyorsun? Diye sorsam birşey diyemezsin.Cunku popüler gündem seni buna yöneltiyor yoz herif.Asla türk veya başka ırk düşmanı değilim.Kürt de değilim merak etmeyin.Sizin gibi kör yobazlara tahammül edemiyorum

https://youtu.be/WETQTx9gtSk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olum biz ülkü ocağına kavgada yanımızda adam olsun diye katılırdık ne türkü zaten orada da türkten çok karı kız konuşulurdu tek zorunlu şey 9 ışıktı oda Atatürk’ün ilkeleriydi tek fazlası ülkücülük diye ... sallama birşeydi

• Din seçim türklük kaderdir..
  • quote:

Tabii ki övünüyoruz tarihimizle fakat dünyanın en üstün ırkıymış havalarına girip başka ırktan insan gördük mü direk üstlerine saldırmıyoruz.Şu an ülkücü veya aşırı milliyetçi birine İsrail'li,Yunan veya Ermeni olduğunu söylesen ne tepki verecekler çok merak ediyorum.

• Benim de bi arkadaş var 1.50 boy 40 kilo sakalı bile çıkmaz tam dediğin tip bayılıyorum elemana tam komedi ya

• Ülkücülük elinde HK MP5K ile fotoğraf çektirip bunu internete koyup ağalık taslamak ise...
  • Bu Türkçülük ülkücülüğü savunan milliyetçi hareket partisini görüyoruz, akepenin yedek lastiği olmuşlar tamamen eksenlerinden kaymışlar. Herşeyin fazlası zararlı.

• Arkadaş Türkçülüğe laf söyleme cürretini nereden buluyorsunuz? Her Kürt ölsün, Türk olmayana katliam şeklinde takılan ergenleri nasıl Türkçülerle bir tutabiliyorsunuz? Bu ülkeyi Türkçüler kurdu. Mustafa Kemal Atatürk Türkçüdür, Kazım Karabekir Türkçüdür. Azerbaycanı Türkçüler kurdu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini Türkçüler kurdu. Türkçüler bu denli mücadele etmişken Onlarla dalga geçen sizler ne yaptınız? Durun ben söyleyeyim: "Bu ülkeye hergün sövüp, Avrupaya kaçma hayalleri kurdunuz" Üniversitelerde Pkk lılara karşı Türkçüler ve Ülkücüler mücadele etti. Pkk lılar yüzünden üniversitede kaç Ülkücü genç öldürüldü haberiniz var mı? Türkçülük veya ülkücülük ile dalga geçen herkes kanı bozuktur. Türkçülük basit bir ırkçılık değil, diline, milletine, tarihine ve atalarına sahip çıkmandır. Öyle kürtlere katliam diyenleri görüp Türkçülüğü kötülemek kimin haddine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 18 Kasım 2017; 13:55:34 >

• Peki farklı bir ülkenin ırkın dinin mensubu olsaydın doğduğun Karnı sorgulayacakmıydın ? ve ona isyan edicekmiydin bu bilgileri öğrendiğinde ?.

Türk olarak bir artımızmı var ? nedir tepe gözümüzmü var? Biz kanser olmayacakmıyız?. Biz ölmeyecekmiyiz? Biz yenilmezmiyiz? Biz hastalanmazmıyız?.

Asla ağlamaz yada asla üzülmezmiyiz?

Bu tarz deyimler artık bitti. Hiç bir ırk hiç bir ülke oradaki şahısların yaptığı ve ettiği kötü emellerden ötürü kendini üstün görmeye hakkı yoktur. Bu içinde barınan diğer insanları küçümsenebilir yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Murat Yıldırım

Peki farklı bir ülkenin ırkın dinin mensubu olsaydın doğduğun Karnı sorgulayacakmıydın ? ve ona isyan edicekmiydin bu bilgileri öğrendiğinde ?.

Türk olarak bir artımızmı var ? nedir tepe gözümüzmü var? Biz kanser olmayacakmıyız?. Biz ölmeyecekmiyiz? Biz yenilmezmiyiz? Biz hastalanmazmıyız?.

Asla ağlamaz yada asla üzülmezmiyiz?

Bu tarz deyimler artık bitti. Hiç bir ırk hiç bir ülke oradaki şahısların yaptığı ve ettiği kötü emellerden ötürü kendini üstün görmeye hakkı yoktur. Bu içinde barınan diğer insanları küçümsenebilir yapmaz.

Sen benim yorumumu dikkatlice okusaydın bu yorumu yazmazdın emin ol. Türk olmayan ölsün şeklinde takılan yeni yetme ergenleri görüp görüp Türkçülük şöyle, Türkçülük böyle diye atıp tutuyorsunuz. Türkçülük basit bir ırkçılık veya kafatasçılık değildir. Ha Türk olmanın artısı ne diyecek olursan, her millet kendi tarihi ve atalarıyla övünebilir ve en büyük hakkıdır. En şanlı tarihe ve en olağanüstü liderlere sahip olan millet ise Türk milletidir. Lider derken geçmişten 90 yıl önceki mavi gözlü Paşaya kadar olanlardan bahsediyorum.

• Yok ben atıp tutmadım :) Biraz yorgunluktan yanlış okumuş olabilirim doğrudur ancak mavi gözlü paşamızın kitap ve eserleri okullardan kaldırıldığı müddetçe ne yazıkki bu tarz konular çok açılacaktır.
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Mhp ve türkçülük çok ayrı şeyler.69dan kongresinden sonra islam ve milliyetçilik ekseninde politika güttüler.Ama dediğiniz gibi herşeyin fazlası zararlı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.