|
Bildirim
|
Her millet kendisiyle övünür bizimkilerde Türküm demeye utanır olmuş yazık çok yazık
|
Neyinle övünüyorsun ki? Dışardan herkesin gördüğü barbar, gösteriş meraklısı,cahil topluluğunla mı? Türk olmak güzeldir ama bokunu çıkarmadan.Hangi ülke aşırı milliyetçi böyle.En azından cahil değiller.Birsey bilmiyorsunuz yok şu ülke şöyle bu ülke böyle.Milliyetçilik lafla değildir araştırıp öğrenip ülkene çıkacağın destekte doğru yolu bulmandır.Ben Türküm deyip neyle övünüyorsun mesela? Ülkenin şu sürünerek yaşadığımız zamanında hala boş şeyler tartışıyorsunuz ama eylemleriniz ve fikirleriniz bir değil.Ayrica derine inersem Türk olmayı sen secmedin neden övünüyorsun? Diye sorsam birşey diyemezsin.Cunku popüler gündem seni buna yöneltiyor yoz herif.Asla türk veya başka ırk düşmanı değilim.Kürt de değilim merak etmeyin.Sizin gibi kör yobazlara tahammül edemiyorum
|
Evet ben de anlamıyorum, herşeyi ayarında yapıp abartmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
|
Tamamen şahsım adına konuşuyorum; istisnasız olarak kesinlikle hazetmediğim ve bulundukları ortamdan koşarak uzaklaştığım arkadaşlardır bunlar.
|
Begenmiyorsan yallah Arabistana. Burasi Turkiye, Turklugumuzle burada gurur duymayacagiz da nerede duyacagiz?
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proofweb -- 17 Kasım 2017; 11:17:9 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 18 Kasım 2017; 13:55:34 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|