Şimdi Ara

Forumdaki Kadın Düşmanı Zihniyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse kusura bakmasın ama forum kadın düşmanı kaynıyor.Öyle kafalar var ki öyle yorumlar okudum ki ... Örneğin kadın dediğin erkeğin sözünden çıkmayacakmış,kadın sosyal hayatta erkeğin gerisinde duracakmış,kadınlar her şeyi abartıyormuş,kadın dediğin ne anlarmış vs vs...
    Bu kafadaki insanların bir kadını gerçekten sevdiğine zerre kadar inanmıyorum. Zaten çoğu kafa kendisine eş değil hizmetçi arıyor.
    Bu toplum Araplaştıkça özünü yitirdi.
    Dönünde özünüze bakın...
    İlk Türk Devletlerine bakın.
    Orhun Kitabeleri'nde yer yer “Hakan ve Hatunun Buyruğu” sözü ile başlayan ifadeler yer alır. İskit’lerde her kadın savaşçıdır. Büyük Hun İmparatorluğu adına Çin ile ilk barış antlaşmasını Mete'nin hatunu imzalamıştır. Dede Korkut hikayelerinde, Amazonlar için 'Alp Kızları' ismi kullanılmaktadır.
    Kadınları küçük gören zihniyetleri Allah ıslah etsin.
    Umarım herkes bir kadını gerçekten sevmenin,değer vermenin mutluluğunu yaşayabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her gün elime kız eli değmedi,reddedildim,asla bir kızı dizimde uyutamayacağım diye ağlayan tipler gelmişler burada kadınlar haddini bilsin,yok onlar değersiz bir obje bilmem ne eğer bu zihniyetinle sana bir kadın aşık olursa ona kurban ol.
    Sırf bu kadın düşmanı üyeler yüzünden yıllarca üye olmadım foruma artık savaşmaktan bile bıktım.
    Sonuna kadar arkandayım ayrıştırıp nefret ettirerek sonuç elde edemeyeceksiniz!

Buradaki kadın düşmanlarının Arapçılıkla ilgisi yok yalnız. Arapçılar kadını erkekten daha aşağı gördüğü için kadınların haklarını kısıtlıyorlar, nefret duydukları yok.

Buradakiler daha çok kız bulamadığı için düşman olanlar ama kadınlara düşman olarak da kadınları tavlayamayacaklar. (Ben kadın düşmanı bir POMPACI görmedim bugüne kadar)

Tavlayamadıkça düşman oluyorlar, düşman oldukça iyice tavlama ihtimalinden uzaklaşıyorlar, PARADOKS!!

Ha, bu elbette kadınlar kendilerini seven, onlara hizmet eden ezik meriç erkeklere gidiyor demek değil.

Kendi dışında hiçbir varlığı umursamayan, hayatının merkezine kendini alan ERKEKLERE gidiyorlar, onlar tarafından iplenmeyince de "erkekler ühühü hep aynığğ" kafasıyla dolaşıyorlar, onlar da erkek düşmanı oluyor.

Son olarak, eğer ancak kadınlara sevgi/nefret besleyerek mutlu olabiliyorsanız sorununuz büyük.

Kadınları şeytanlaştırmak da, onları ilahlaştırmak da zayıf bünyelerin yapacağı şeylerdir.

kadın düşmalığı yok.bizim kabul etmediğmiz sahtekar yalancı üçkağıtıçı kocalarını aldatan kaşar kadınlar.yoksa neden düşmalık yapalım.ayrıca sahtekar üçkağıtçı yalancı erkekleride kabul etmiyoruz.ayrıca şu kadınları artık ilah görmekten vazgecin .sonuçta kadanlarda insan erkek gibi kadınlarda hata yapar.kadınları dürüst doğrucu modern kültürlü bir birey olmasına yardımcı olmak lazım.yönlendirmelerle.ama siz hep böyle kadın hep haklı kafasında giderseniz kadınlar düzelmez ve onların yetiştirdiği cocuklar beş para etmez.

• Kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün elime kız eli değmedi,reddedildim,asla bir kızı dizimde uyutamayacağım diye ağlayan tipler gelmişler burada kadınlar haddini bilsin,yok onlar değersiz bir obje bilmem ne eğer bu zihniyetinle sana bir kadın aşık olursa ona kurban ol.
    Sırf bu kadın düşmanı üyeler yüzünden yıllarca üye olmadım foruma artık savaşmaktan bile bıktım.
    Sonuna kadar arkandayım ayrıştırıp nefret ettirerek sonuç elde edemeyeceksiniz!

• Forum neden kaynıyor çünkü dışarısıda kaynıyor o insanlarla iç içe yaşıyoruz zaten sürekli iğrenç olayları duyma sebebimizde bu.

• Sivilceli şişko ergenler sinirini ancak ki bu tür mecralarda atabiliyorlar

• Erkek ve kadın eşit değildir ve eşit olmayacaktır.

• biri bana seslenmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızın olursa kızına tek amacın çocuk doğurmak dersin. Küfür edeceğim de değmezsin.

• darkseyyah D kullanıcısına yanıt
    Böyle tiplerin amacı sadece insanı kışkırtmak.Onlarla aynı potaya girmene değmez.

• Sonuna kadar destekliyorum. Sanki bunu eleştiren erkekler bir kadından doğmuyor. İnsan ister mi annesi geri dursun annesi ikinci sınıf insan muamelesi görsün diye. Empati ve mantık yoksunu ucuz insanlar bunlar.

• Olayın kadın düşmanlığı olduğunu sanıp ve bunun sadece kadın olmayan grup tarafından yapılabileceğini varsayarak erkeklere saldırınca sorun çözülmüyor. Çünkü problem o değil. Eğer öyle olsaydı eşcinsel çiftler dünyanın en mutlu çiftleri olurdu. Ama onlar da aynı şeyleri yaşıyor. O zaman problem fizyolojik farklılıklar olamaz.
    Evet hayatımızın her alanında genelleme yapıyoruz ama bunu özgür irade sahibi bir canlı için yapmak hataya sebep oluyor. İnsan yapısı gereği bir melekten daha üstün veya bir hayvandan daha aşağı olabilen bir canlı. Fakat bunu kavramak ve yaşamına yansıtmak bu yorumu yapan ben için bile kolay değil. Umarım bu sorun bir gün aşılır ve insanlık büyük bir ilerleme kateder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Musk -- 21 Ekim 2020; 18:43:57 >
  • Ben kadın düşmanı değilim 

• Ya siz bu boş konuşan bebeye ne bakıyorsunuz. Adam ne ara tüm konuları araştırmış ki!? Daha bugün hesabı açmış ve basit tartışma ortamı konusu KADINLAR ile açılış yapmış.

Vay ezik herif, acaba sen kadınlara nasıl davranacağını biliyor musun ki; insanları eleştirebileceğini düşünüyorsun. Klavye kabadayısı seni 😅😅🤣🤣

• darkseyyah D kullanıcısına yanıt

,-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 21 Mart 2021; 14:2:10 >
  • Forumda en çok yapılan 5 düşmanlık
    Irkçılık
    Kadın
    Hayvan
    Doktor
    Öğretmen
    Bu Tarz insanlarla normal hayatımdan daha fazla forumda muhatap olmak zorunda kalıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşman olduklarım : kadıntapar, hayvantapar, zencitapar, gaytapar, taparoğlu tapar diye gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 23 Ekim 2020; 1:16:8 >
  • Buradaki kadın düşmanlarının Arapçılıkla ilgisi yok yalnız. Arapçılar kadını erkekten daha aşağı gördüğü için kadınların haklarını kısıtlıyorlar, nefret duydukları yok.

Buradakiler daha çok kız bulamadığı için düşman olanlar ama kadınlara düşman olarak da kadınları tavlayamayacaklar. (Ben kadın düşmanı bir POMPACI görmedim bugüne kadar)

Tavlayamadıkça düşman oluyorlar, düşman oldukça iyice tavlama ihtimalinden uzaklaşıyorlar, PARADOKS!!

Ha, bu elbette kadınlar kendilerini seven, onlara hizmet eden ezik meriç erkeklere gidiyor demek değil.

Kendi dışında hiçbir varlığı umursamayan, hayatının merkezine kendini alan ERKEKLERE gidiyorlar, onlar tarafından iplenmeyince de "erkekler ühühü hep aynığğ" kafasıyla dolaşıyorlar, onlar da erkek düşmanı oluyor.

Son olarak, eğer ancak kadınlara sevgi/nefret besleyerek mutlu olabiliyorsanız sorununuz büyük.

Kadınları şeytanlaştırmak da, onları ilahlaştırmak da zayıf bünyelerin yapacağı şeylerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 21 Ekim 2020; 19:49:56 >

• Kadınları küçük görmüyorum ama kadınlarda kendini fazla büyük görmezse sevinirim.

• ulaşamayınca napsin ağlıyor zavallılar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.