Şimdi Ara

Japonları illallah ettiren kürt mülteciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Japonları illallah ettiren kürt mülteciler

bu ne aga shdhdjdjjd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Nisan 2023; 4:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede Türk ırkçılığı vardır.

Bir Türk başka bir Türk'e Türk olduğu için iltimas geçmez.

Ama bir Kürt başka bir Kürt'e Kürt olduğu için iltimas geçer.

Veya bir Arap başka bir Arap'a Arap olduğu için iltimas geçer.

Türk olmayanlar, kendilerine ayrımcılık yapılıyor algısıyla yıllarca bu ülkede Türklerin haklarını gasp ettiler. Türkler geri plana atıldı ve kendi ülkelerinde ikinci sınıf insan muamelesi görüyorlar.

• Tipik Ortadoğulu hareketleri. Japonlar milliyetçi insanlardır. Öyle batıdaki gibi sjw hareketleri vs. olmaz. Adamın gözünün yaşına bakmazlar.

Belki Türkiye'den vizesiz girişi kapatılırlar.

Bir de bunlar nerenin kürtleri acaba?

• japonyada kendi dillerini konuşamıyorlarmış kendi dillerinde eğitim istiyorlar Japonları illallah ettiren kürt mülteciler 

• Ekşi sözlükteydim Kürtlere ırkçılık yapılıyor foruma geliyorum yine Kürtlere düşmanlık yapılıyor dalga geçiliyor valla iyi ki Türk olarak doğmuşum aksi takdirde benim psikolojim bu ırkçılığı kaldırmazdı zaten ekonomik durumumuz çöp ifade özgürlüğümüz yok tüm bunların üstüne ırkçılığa uğrasam herhalde ne yapardım bilmiyorum zor bu Kürtlerin işi

• meola147of kullanıcısına yanıt

Bu ülkede Türk ırkçılığı vardır.

Bir Türk başka bir Türk'e Türk olduğu için iltimas geçmez.

Ama bir Kürt başka bir Kürt'e Kürt olduğu için iltimas geçer.

Veya bir Arap başka bir Arap'a Arap olduğu için iltimas geçer.

Türk olmayanlar, kendilerine ayrımcılık yapılıyor algısıyla yıllarca bu ülkede Türklerin haklarını gasp ettiler. Türkler geri plana atıldı ve kendi ülkelerinde ikinci sınıf insan muamelesi görüyorlar.

• meola147of kullanıcısına yanıt

Kimsenin ırkçılık yaptığı yok, japonya'da yaşıyorum. Burada ki kürtllerin hayvandan farkı yok, bir an önce defolup gitmeleri dileğiyle.

• tundra202006 kullanıcısına yanıt
    Ni hahahahahhahaha:))))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serhatcan007 kullanıcısına yanıt
    Ben de kuzenden duymuştum.

• Oha lan çok ilginç Japonya'da Kürt sorunu olacağını ve ülke gündemine oturacağını asla hayal edemezdim.

Fıkra gibi aslkdjakl

• Umarım türk-japon ilişkilerine zarar vermez

Japonları illallah ettiren kürt mülteciler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gizli yeşil, yeni nesil chp sevdalıları hiç gelmemişler. Ben bi muarrem konusuna bakıp gelem...

• Aynen japonlar affetmez..

• Yani işte adamlara Ortadoğu pisliği çarpınca işte.Irkçılıkla alakası yok insan gibi olana kimse birşey demez Ne boklar yapıyorlardır kimbilir.Medeni Ülkelere gidiyorlar oradada Ortodoğu çöplüğü gibi yaşamaya çalışıyorlar insanlae rahatsız oluyor.

• Japonya da yabancı her zaman yabancıdır ve toplum kurallarına uyması beklenir. Hele ki bu yabancılar turist yada ülkeye geçici giriş yapan yabancılar değilse kurallara uymadığı zaman toplum tarafından direk olarak dışlanır. Hem sosyal yaşantısında hemde iş yaşantısında mobbing maruz kalır.

• Çözüm basit, hayvanlık edeni derhal sınırdışı edeceksin. Bu kadar. İster ırkçı desin, ister başka bir şey.

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

hala gülüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.