Şimdi Ara

ırmağa uçtum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
327
Cevap
4
Favori
19.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 14 Mayıs 2012; 18:54:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Geçmiş olsun önüne araç çıktı diye nehremi uçman gerekiyordu vursaydın ya niye kırdın direksiyonu (gerçi kaçma refleksi) ama o refleksini körelt yani sonuçta aşşası nehir bu arada vurcağın araç nerde kaçtımı?

Duzcede bir arac onume cikti kacsam kurtarirdim ama yuzde 80 ben takla atardim. Vurdum gobekten. 8 / 8 adam suclu bulundu trafik kayitlarinda.

Ne kaskom bozuldu nede ugrastim. Gerci 2 bin tl civari zararina satiyorum araci ama olsun. Artik trafik sicilide onemli. Sigorta vs yaptirirken omur boyu karsisina cikiyor kayitlar

en iyisini yapmışsın sonuçta başkasının hatasını kurtarırım diye kamufle etmeye gerek yok benim başıma gelmedi allaha şükür şu zamana kadar olursa acımam sağa sola kaçmam direkt vururum

Arkadaşımın başına geldi sokaktan araba çıkıyor kırıyor direksiyonu karşıdan gelen belediye otobüsene kafadan 70le giriyor bacaklar kırıldı sokaktan çıkan araba nerde yok gitti kim şuçlu karşı şeride geçen bizim arkadaşta bulundu şuç

arabasınamı yansın kırılan bacaklarınamı yansın belediyeye ödediği tazminatamı yansın? Hiç yoktan başkasının hatasını ödedi şimdi kafasını vuruyor duvarlara neden kaçtım neden kaçtım diye refleks işte yapıcak birşey yok

• hocam öncelikle geçmiş olsun, eğerki kaskon varsa bu arabayı hemen perte ayırt.
  • Geçmiş olsun Allah korumuş.
    Bencede hurdaya çıkarın.
  • Geçmiş olsun. Arabanızı yaptırmanızı tavsiye etmem, hurdaya verin kafanız rahat eder.
  • Gecmis olsun, nasil ciktiniz oradan su ne seviyede idi bunlari anlatir misiniz? Allah korusun basimiza gelirse neler yapabilecegimizi hesap etmek lazim. Siz bilen birine benziyorsunuz
  • Geçmiş olsun hocam. Aracı satın bencede
  • çok geçmiş olsun... su gıren arabadan pek hayır gelmez. elınızden cıkarın aracı bence.
  • Geçmiş olsun.Valla yazınızı okurken araç aklıma bile gelmedi.Yaşadıklarınız resmen film gibi.Yalnız ben de şunu merak ettim;7 metre derinliğinde bu şekilde bir araçla nehire uçan bir kişi eğer yüzme bilmiyorsa kurtulma şansı nedir?
    Yüzme bilmediğim için merak ettim:)
  • Çok Geçmiş Olsun bence o araç daha düzen tutmaz perte çıkarın.
  • quote:

Geçmiş olsun önüne araç çıktı diye nehremi uçman gerekiyordu vursaydın ya niye kırdın direksiyonu (gerçi kaçma refleksi) ama o refleksini körelt yani sonuçta aşşası nehir bu arada vurcağın araç nerde kaçtımı?

adam nehire uçtu diye bir dövmediğin kalmış. biraz anlayış
  • Geçmiş olsun...
    Allah daha beterinden saklasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

adam nehire uçtu diye bir dövmediğin kalmış. biraz anlayış

Diğer araca çarpınca, yaralanma ve ölüm ihtimali oluşacağını düşünen yok tabiki. En hayırlısı bu olmuş. Bir tehlike yaşanmış olsa da, arkadaşımız çok şükür burnu bile kanamadan kurtulmuş.

• Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış, tekrar geçmiş olsun..
  • Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. 2007 yılında sizin kazanıza benzer bir kazaya müdahele etmiştik. Şoför diğer taraftan çıkmaya çalışmış ama emniyet kemerinden olsa gerek sıkışıp çıkamamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Geçmiş olsun.Valla yazınızı okurken araç aklıma bile gelmedi.Yaşadıklarınız resmen film gibi.Yalnız ben de şunu merak ettim;7 metre derinliğinde bu şekilde bir araçla nehire uçan bir kişi eğer yüzme bilmiyorsa kurtulma şansı nedir?

Sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Geçmiş olsun.Valla yazınızı okurken araç aklıma bile gelmedi.Yaşadıklarınız resmen film gibi.Yalnız ben de şunu merak ettim;7 metre derinliğinde bu şekilde bir araçla nehire uçan bir kişi eğer yüzme bilmiyorsa kurtulma şansı nedir?

Sıfır

Yüzme bilip bilmemekle, inilen derinlik arasında bir alaka yoktur. 7 metre derindeyken hiçbir şey yapmasanızda suyun üstüne çıkarsınız.(Zorlayarak ciğerlerinizdeki havanın tamamını tahliye etmediğiniz müddetçe)

Ama yüzeye çıktıktan sonra, kurtulup kurtulamamak kabiliyetinize ve şansınıza kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

quote:

Sıfır

Yüzme bilip bilmemekle, inilen derinlik arasında bir alaka yoktur. 7 metre derindeyken hiçbir şey yapmasanızda suyun üstüne çıkarsınız.(Zorlayarak ciğerlerinizdeki havanın tamamını tahliye etmediğiniz müddetçe)

Ama yüzeye çıktıktan sonra, kurtulup kurtulamamak kabiliyetinize ve şansınıza kalmış.

Yüzme bilmek = Belli limitler dahilinde boyunu aşan bir suda boğulmadan kalabilmek, su içerisinde hareket edebilmek.

Yüzme Bilmemek = Boyunu aşan bir suda boğularak ölmek.

Nehirde yüzmek zordur. Çünkü akıntı vardır.
    Gece yüzmek daha zordur.
    Bir kaza geçirip 5 saniye önce asflatta relax bir şekilde ilerlerken 5 saniye sonra kendini 7 metrelik bir su birikintisinin içinde arabada sıkışmış bir halde bulmak dahada zordur.

Araçtan çıktığında gece olduğu için doğru yönü bulmak, yukarı çıkıyorum diyerek dahada derine dalmaya çalışabilirsin. Dahada zordur.

Bırak yüzme bilmeyen birini Yüzme bilen çoğu ama çoğu insan bile bu kazada sağ kurtulamazdı.

Tekrar söylüyorum Yüzme bilenlerde boğalarak ölür. Ama Yüzmeye bilmeyenler kesin ölür. Heleki böyle bir durumda %1000 ölür.

Not: Bizzat boğulma tehlikesi geçirmiş biri olarak söylüyorum.

• geçmiş olsun...
  • quote:

...
    Bırak yüzme bilmeyen birini Yüzme bilen çoğu ama çoğu insan bile bu kazada sağ kurtulamazdı.

Tekrar söylüyorum Yüzme bilenlerde boğalarak ölür. Ama Yüzmeye bilmeyenler kesin ölür. Heleki böyle bir durumda %1000 ölür.

Ben olayın sonucu ile ilgili birşey demiyorum. Sadece, yüzme bilinse de, bilinmese de 7m dibe batmakla, 3m dibe batmak arasında fark yok. Yüzme bilmeyen için suyun yüzeyine bırakılmak ile dibe batmak arasında bile fark yok.

Serbest kaldıktan sonra her şekilde, su üstüne çıkarsınız. Bundan sonra şansınıza ve kabiliyetinize bağlı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.