www.a101.com.tr Irobot Roomba 606 Robot Süpürge https://www.a101.com.tr/elektronik/irobot-roomba-606-robot-supurgeA101 de İrobot Roomba 606 Robot Süpürge 1299 tl 1300 değil :) İrobot 605 modelini kullanıyorum çok memnunum. Haritasız bir model rastgele temizlik yapıyor ama çift fırça sistemi ile özellikle halılarda iyi temizlik yapıyor. Tavsiye ederim. |
İrobot Roomba 606 Robot Süpürge - A101 -1299 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kaptım bir tane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tükendi yazıyor. a101 kapıdada ise 1599
Şu dolar kurunda bu cihaz için çok iyi fiyattı. Takip edin belki tekrar benzer fiyata iner.
Hayırlı olsun. Güzel cihaz.
Teşekkürler,3 yıl öncesinden ucuza geldi,birde teslim aldığımda yorum yaparım
www.pttavm.comiRobot Roomba 606 Robot Süpürge - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/irobot-roomba-606-robot-supurge-p-129626641?v=1.84.3
1400 tl burdada .Kaçıranlar için alternatif olabilir
-
Teslim aldım, sorunsuz çalışıyor,bu fiyata kaçırmayın
Kaçıranlar için tekrar 1299 tl fiyattan satışta a101 online satışta.
Fiyat makul ama haritalama ve wifi kontrolü olmadığı için benim için uygun bir cihaz değil.
-
Bencede yoksa boşa para
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Cihaz evinde internet olmayanlar için yaşlılar için harita önemli değil bana temizlik performansı lazım diyenler için biçilmiş kaftan.
Öncesinde Xiaomi mop pro alıp yazılım sorunu nedeniyle iade edip bunu almıştım çok memnunum. Çift firca sistemi var. Halılarda çok iyi temizlik yapıyor. Wifi ve haritalama isteyenler için de roborock s5 max öneririm.
Shaggy halılarda iş görüyor mu?
Stok göremedim ne kapıda ne onlina da
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşhir 24 ay garantiliymiş. Sadece sergilenmiş mağazada .Fiyatlar uçunca alayım bari dedim.Yorumlara bakarak aldım .inş memnun kalırız
-
Bilmiyorum bendeki normal halı. Forumda konusu var irobot robot süpürgelerin oraya bakabilirsiniz.
Hayırlı olsun. Sağlam cihaz. Sorun olacağını zannetmiyorum.
-
Merhaba Ben cihazdan memnunum çok iyi süpürüyor. Bu fiyatlara gelirse tekrar kaçmaz bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X